- 30 Eylül 2017
- 4.848
- 2.629
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaaaa kizz grubu olduk masallahKızlar bir prenses daha katılıyor aramıza
Oooo maşallahKızlar bir prenses daha katılıyor aramıza
evet çoğunluk kız sanırım evet cinsiyetler belliyse alışverişe yavaş yavaş başlamak lazımYaaaaa kizz grubu olduk masallah
Ocak anneler grubunda o kadar çok kişinin cinsiyeti değişti ki korktum biraz daha beklemek en iyisievet çoğunluk kız sanırım evet cinsiyetler belliyse alışverişe yavaş yavaş başlamak lazım
Benim 12 haftadan beri kız erkek kız erkek derken sonunda sonuçlandıOcak anneler grubunda o kadar çok kişinin cinsiyeti değişti ki korktum biraz daha beklemek en iyisi
Kaçıncı haftada netleştiBenim 12 haftadan beri kız erkek kız erkek derken sonunda sonuçlandı
16. Haftada netleşti canımKaçıncı haftada netleşti
Yaa daha 3 hafta beklicek miyim geçmiyor zamanBenim 12 haftadan beri kız erkek kız erkek derken sonunda sonuçlandı
Ama en son ne dedilerse o oluyor genelde benim Detaylı ultrasonda direk koz demişlerdiYaa daha 3 hafta beklicek miyim geçmiyor zaman
14.haftada mı yaptırdın detaylı ultrasonuAma en son ne dedilerse o oluyor genelde benim Detaylı ultrasonda direk koz demişlerdi
12 de canım14.haftada mı yaptırdın detaylı ultrasonu
Merhaba, Benim de Evi filan süpürdükten sonra sancim oluyor dinlenince geciyor, belki kendini yorduysan… Ama kanama istemedikleri bisi bizim haftalarimizda, önemli bisi degildir ama yine de acile gidip göster bence, Benim doktorum bana gecen hafta Öyle demisti cünkü…Ben artık cem beye gitmiyorum canım ama kendi doktoruma gittim sorun yok dedi kanama alanı yok hsonu biraz dinlen yorulmuş olabilirsin ptesi tekrar bakarız dedi
Ben 12 de ikili tarama yaptırdım hiç bundan bahsetmedi doktorum12 de canım
Hım bilmiyorum canım açıkçası bekle bakalımBen 12 de ikili tarama yaptırdım hiç bundan bahsetmedi doktorum
Kız o ne oyleeeBenim 12 haftadan beri kız erkek kız erkek derken sonunda sonuçlandı
Ya o ara doktor değişikliği yapmıştım iyice saçmaladı doktor memnun kalmayınca değiştirdim şimdi memnunum doktorumdanKız o ne oyleee
14 hafta hala yasak bizeKızlar ilişki konusunda doktorunuz ne söyledi riski devam eden ya da serbest olan varmı
Ben de bekliyorum henüz canım doktor yanılma payı var dedi. 2-3 hafta daha bekleyeceğimOcak anneler grubunda o kadar çok kişinin cinsiyeti değişti ki korktum biraz daha beklemek en iyisi