2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Günaydin arkadaşlar bir sorum olucak sekizinci haftaya kadar tüp bebek doktorumla devam etmiştim o üstüne basa basa yasakları tekrarlardı. Şimdiki doktoruma hiç sormadım yaz da geldi malum hala yasaklar devam ediyormudur havuza veya denize girmek yasakmıdır 13.haftamdayım. Şimdiki doktoruma sormaya çekiniyorum heyet raporum var raporluyum ama tatil yapıyorum gibi algı oluşsun istemiyorum. Sizler sordunuz mu hiç?
Bana x ray cihazlarından geçmem için bir rapor verdi git tatilini yap dedi ben bayramda tatilimi yaptım gelip muayene de oldum hatta bir sıkıntı yok şükür

Teşekkür ediyorum ☺️
Canım çok soru sordum sana ama çift transfer olmuştun ya yarın 6. Günüm bugün gittim erken gebelik testi aldım yarın 6. Günüm sabah ilk idrarla yapacağım sence erken mi? Aslnda erken olduğunun bilincindeyim ama içimden nedense yapmak geliyor

Günaydin arkadaşlar bir sorum olucak sekizinci haftaya kadar tüp bebek doktorumla devam etmiştim o üstüne basa basa yasakları tekrarlardı. Şimdiki doktoruma hiç sormadım yaz da geldi malum hala yasaklar devam ediyormudur havuza veya denize girmek yasakmıdır 13.haftamdayım. Şimdiki doktoruma sormaya çekiniyorum heyet raporum var raporluyum ama tatil yapıyorum gibi algı oluşsun istemiyorum. Sizler sordunuz mu hiç?
Ben 11+1'im... Bana bugüne kadar tatil ve yolculuk da yasaktı. Bugün ilk defa izni kopardım tatil için. Fakat havuz kesinlikle yasak, deniz onayı aldım. Hatta bir arkadaşım da tüp bebekle çocuk sahibi oldu doktoru yüzmesini özellikle tavsiye etmiş. Havuz enfeksiyon açısından riskli

X