2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Kızlar, detaylı ultrason yaptıran var mı ? Rahim ağzı uzunluğuna karından mı bakılıyor yoksa vajinal mi ?
Ben pazartesi yaptırdım12. Haftada ayrıntılı ikiz oluncada çok uzun sürdü rahim uzunluğunu bakmadı mesanem boştu vajinal bakacağını söyledi sonraki randevümüzde bakarız dedi 15 günde bir gidiyorum perinatolog zaten doktorum aslında hep ayrıntılı bakıyor çok ta iyi bi prof ama bana cinsiyet söylemedi ısrarla sorduk acaba kız istiyoruz erkeklermi diye söylemedi bilmiyoruz haftasına öğrenirsiniz dedi

Son düzenleme:
Birde kızlar 12. Haftadan sonra 16. Haftaya kadar akşam yatarken birtane 200 lük progestan fitil olarak kullan dedi doktorum bi bitmedi bu progesteron hiç bi şikayetimde yok bu kadar uzun sürmesi çoğul gebelik olduğu için mi anlamadım sizler genelde 12. Haftada bitirmiştiniz dimi?

Merhaba benim tüp bebek doktorumda 10.cu haftada kesti daha snra kanama yaşadım kadın doğum doktorum erken kesildiğini rahim tam kendi üretmeye geçerken plesanta da kanama olmuştu şuan 14.hafta bitti devam ediyorum yarın kontrol de ne dicek bakalım

Tamam o halde kullanayım madem sağlık olsun ne diyeyim

Ben 10.haftada bütün ilaçları bıraktım canım ama ikiz değil benim

Kızlar ben şuan 12+3 gündeyim. Ve hamileliğin başından beri 3,5 kilo almışım. Sizde kilo aldınız mı? Çok mu bu değer bilemediğim için size sormak istedim.

Kızlar ben şuan 12+3 gündeyim. Ve hamileliğin başından beri 3,5 kilo almışım. Sizde kilo aldınız mı? Çok mu bu değer bilemediğim için size sormak istedim.
Ben kilo almadım canım 52 kiloydum 49 lara düştüm şimdi sabah aç karna 50.2 falan geliyorum, biraz çok gibi geldi bana ama diğer trimesterlarda dengelersen sorun olmaz bence.

Ben bütün ilaçlarıma hala devam ediyorum gün de üç defa fitil, karından dex

Merhaba ben şuan 13+4 oldum. Doktorum prolutexi bayram öncesi kesti. Progestan fitil teke düşmüştü onuda 12.ci haftada kesti. Sadece oksapar 0.4 kan sulandırıcı iğne var onuda 6 aya kadar kullan dedi

Canım benim doktorum 10. Haftada kesti ama progestan iğne yazdı 3 hafta da onu yaptırdım kalçadan. Fitil kullanmadım.

Ben kilo almadım canım 52 kiloydum 49 lara düştüm şimdi sabah aç karna 50.2 falan geliyorum, biraz çok gibi geldi bana ama diğer trimesterlarda dengelersen sorun olmaz bence.
Canım bende 62 kiloydum. İlk 60a sonra 58e düştüm ama şimdi gittiğimde 62ye çıkmışım tekrar çok sevindim. Doktor zayıfladığımı unuttu 1 ayda 4 kilo çok fazla dedi. Bende zayıflamıştım dikkat et demiştiniz dedim. Tamam o zaman dedi. Şuan bebeğim 148 gram mini minnacık. Eğer kafana takıyorsan kilo muhabbetini kusmaların var mı bilmiyorum ama. Her gün kesinlikle yumurta ye. Kaşar ye. Bunlar toparlanmana yardımcı olur. Ben adete göre 16+2yim ultrasona göre 16+6 oldum. Zaten bu zamandan sonra hem bebeğin hemde benim kilo alacağım zaman galiba

Arkadaşlar çok teşekkürler yorum için. Bende ne bulantım oldu ne kusmam valla. Birde üstüne üstlük inanılmaz iştahım açıldı. Kendimi durdurmaya çalışıyorum ama açım yani :) yarın doktor randevusu var bakalım cinsiyeti öğreneceğiz ama kilodan dolayı biraz bende azar yiyebilirim :)

Merhaba ben şuan 13+4 oldum. Doktorum prolutexi bayram öncesi kesti. Progestan fitil teke düşmüştü onuda 12.ci haftada kesti. Sadece oksapar 0.4 kan sulandırıcı iğne var onuda 6 aya kadar kullan dedi
Bizde 10. Haftadan sonra fitil iğne hepsini kestik. Coraspirin ve vitamin kullanıyorum. Ek olarak hiper tansiyon çıktığı için günde 3 kere alfamete başladık. Yakın takip istedi doktor maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…