Hayir önemli degil, 4 yer var plasentanin yerlestigi, Ben meraktan sordumBen böyle bir şey sorulacağını bilmiyordum önemli mi bu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayir önemli degil, 4 yer var plasentanin yerlestigi, Ben meraktan sordumBen böyle bir şey sorulacağını bilmiyordum önemli mi bu
Bana kendisi baktı doktorum ben sormadım. Ve 4. Ayda baktı. Belki size de o zaman bakacaktırBen böyle bir şey sorulacağını bilmiyordum önemli mi bu
Olabilir canım bugün ikili test yaptırdım ense kalınlığına baktıBana kendisi baktı doktorum ben sormadım. Ve 4. Ayda baktı. Belki size de o zaman bakacaktır
Kayiptan önce aliyordum fakat şöyle 5 aylık olana kadar bir iğne bile almayı düşünmüyorum artikKızlar bebeğiniz için alışverişe başladınız mı?
Ben de 5.aya kadar düşünmüyordum yavaş yavaş alma isteği geldi. Tutucam kendimi. Sen nasılsın toparladın mı canım?Kayiptan önce aliyordum fakat şöyle 5 aylık olana kadar bir iğne bile almayı düşünmüyorum artik
Sukur canimmm toparladım diğer bbegim ilaç gibi geldi. Öyle zaten gidip bakıyorum felan da tutuyorum kendimiBen de 5.aya kadar düşünmüyordum yavaş yavaş alma isteği geldi. Tutucam kendimi. Sen nasılsın toparladın mı canım?
Ben sadece bir tane tulum aldım oda böyle ilk kıyafeti diye bide gardrop almıştımKızlar bebeğiniz için alışverişe başladınız mı?
Ben cinsiyetini öğrenene kadar bir şey almayı düşünmüyorum 16. Haftaya gireceğiz o zaman almaya başlarım. 7 gün sonra doktor randevum var .Kızlar bebeğiniz için alışverişe başladınız mı?
YaaaaaaaaKızlar iki prenses geliyor
Ne güzel yaaaa maşallah sağlıkla gelsinlerKızlar iki prenses geliyor
Grupta erkek diyen çok az var sankiKızlar iki prenses geliyor
MaşallahKızlar iki prenses geliyor
Teşekkür ederimMaşallah
Evet çoğumuzun kızGrupta erkek diyen çok az var sanki
Âmin canım İnşaAllah teşekkür ederimNe güzel yaaaa maşallah sağlıkla gelsinler
Grupta erkek diyen çok az var sanki
[/QUOTE
Benim
Erkek
Syorell marka. Tek geçerim. Bu akşam satışa çıkarıyor. Mutlaka arastirinKızlar ben güneş kremini yenilemek için stick güneş kremi istiyorum. Sizin bildiğiniz var mı?
Canım çift embriyo transferin de erken gebelik testi yapmış mıydın kaçıncı gün test vermiştin :)İnşaAllah kuzum çok merak ediyorum artık öğrenelim