- 30 Eylül 2017
- 4.848
- 2.629
teşekkürler evet kardeşim down sendromlu o yüzden belli bu kadar tedirginliğimDoktorunuz normal dediyse niye huzursuzlanıyorsunuz ki önümüzde uzun bir süreç var her şeye üzülürsek kendimizi yıpratırız internette de 2.5 a kadar normal kabul ediliyor yurt dışında hatta 3 e kadar. Ben sormadım bile kaç diye normal dedi tamam dedim. Bir şeyi yoktur bebişin niye olsun annesi var mı ailenizde down sendromlu cocuk
Amin inşallah..Senin daha erkenmiş canım benim 10.45 te. İkimiz de güzel haberler alırız inşKaç haftalık oldu senin
O zaman anlıyorum seni canım inşallah bir şey yoktur bebişinde çok kafana takıyorsan da fetal DNA yaptırteşekkürler evet kardeşim down sendromlu o yüzden belli bu kadar tedirginliğim
Maşallah riskli dönem bitmişAmin inşallah..14 e giricem yarın
Yaa hayırlı olsunKontrolden çıktım eve geldimherhangi bir sorun görünmüyor cinsiyet kesinleşti artık.. %100 erkek dedi doktor.. Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Bir sıkıntı olsa doktor ultrason yaparken söyler canınızı sıkmayın 2.5 üstü biraz riskli olmaya başlıyor. Değeriniz de gayet iyi. Bence fetal dna yaptırabılırsiniz içiniz rahat eder. En kapsamlısıda nipty denilen fetal dna testi.Benimde 1.93 çoktı ama çok mu diye içim içimi yiyor
2.5 e kadar normal hatta international 3Benimde 1.93 çoktı ama çok mu diye içim içimi yiyor
Ya bide aile de var deyince daha da üsteliyorlar2.5 e kadar normal hatta international 3endişe etme
Dimi daha 12 haftalık bebek ne bekliyorlar bakalım aile de var diye daha çok istiyorlarBir sıkıntı olsa doktor ultrason yaparken söyler canınızı sıkmayın 2.5 üstü biraz riskli olmaya başlıyor. Değeriniz de gayet iyi. Bence fetal dna yaptırabılırsiniz içiniz rahat eder. En kapsamlısıda nipty denilen fetal dna testi.
Bende 12. Haftada yaptrdm para sorununuz yoksa yaptırın en kısa sürede. 10.haftadan sonra bu test yapılıyor en uygun zaman su an. Cinsiyette söyleniyor tekmı ıkızmı sizinDimi daha 12 haftalık bebek ne bekliyorlar bakalım aile de var diye daha çok istiyorlar
Sağol canım teşekkürler sen girdin mi doktoraYaa hayırlı olsun
Doktorlar korkutmayı çok seviyo yani bazıları… gerekirse arkadaşların yazdığı gibi fetal DNA testi yaptır canım, için hemen rahat ederYa bide aile de var deyince daha da üsteliyorlar
Tek canımBende 12. Haftada yaptrdm para sorununuz yoksa yaptırın en kısa sürede. 10.haftadan sonra bu test yapılıyor en uygun zaman su an. Cinsiyette söyleniyor tekmı ıkızmı sizin
Bilmiyorum çok saolun bakalım ilerleyen haftalarda ne gösterecek cinsiyetleri öğrenebildiniz miDoktorlar korkutmayı çok seviyo yani bazıları… gerekirse arkadaşların yazdığı gibi fetal DNA testi yaptır canım, için hemen rahat eder
Güzel şeyler olacak insallahBilmiyorum çok saolun bakalım ilerleyen haftalarda ne gösterecek cinsiyetleri öğrenebildiniz mi
İnşallah güzel sonuçlar ve cinsiyeti öğrenmiş olursunuzGüzel şeyler olacak insallahcuma günü randevum var detaylı ultrason vs. O zaman söyleyecek doktorum
İnsallah hepimizİnşallah güzel sonuçlar ve cinsiyeti öğrenmiş olursunuz
bu Arada Kağan Kocatepe diye doktor var ikili test yorumlarında bulunuyor YouTube hesabında ense kalınlığı ile ilgili baya aydınlatıyor adamİnsallah hepimiz