Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben daha 10.haftadayım yine de sordum. Güldü Daha çok erken dediKızlar sağlıkla büyütün bebişlerinizi ne güzel cinsiyetleri belli olmaya başlamış benim doktorum 12. Haftada tahmin bile yapmadı çok erken diye sizler öğrendikçe çok merak etmeye başladım 13. Haftaya girdik 16. Haftaya kadar nasıl dayanırım
Canım benimki de söylemedi boşver dayanacağızKızlar sağlıkla büyütün bebişlerinizi ne güzel cinsiyetleri belli olmaya başlamış benim doktorum 12. Haftada tahmin bile yapmadı çok erken diye sizler öğrendikçe çok merak etmeye başladım 13. Haftaya girdik 16. Haftaya kadar nasıl dayanırım
Kaçıncı haftada söylerim dedi?Sanırım burda en son ben öğrenicem cinsiyeti. Transferim 29 Nisan’dı.
16.hafta dedi, daha 1.5 ayım var yaniKaçıncı haftada söylerim dedi?
Benimde 16. Haftada söyleyecek. 4 temmuzda öğreneceğim16.hafta dedi, daha 1.5 ayım var yani
Az kalmış canım Var mı bir hissin ya da isteğinBenimde 16. Haftada söyleyecek. 4 temmuzda öğreneceğim
İçimden kız geçiyor ama bilmiyorumAz kalmış canım Var mı bir hissin ya da isteğin
Canım biz seninle nasıl aynıyız hafta olarak? Sen 6 nisanda transfer oldun galiba ben 1 nisanda adet tarihim 14 mart? Senin kaç? Yoksa ultrasonda görünen tarihi mi diyorsunMerhaba kızlar bugün 14+2 yiz. Gece rüyamda kız bebek görmüştüm ve doktor emin değilim ama kıza benziyor dedi
Sat 16 ydı benim. Transferimin senden geç olmuştu aynen . Ultrason tarihine göre söylüyorum canım . Haftada bir veya iki haftada bir gittim doktora sürekli böyle çıkınca satı değiştirelim üç gün geri gittik yaniCanım biz seninle nasıl aynıyız hafta olarak? Sen 6 nisanda transfer oldun galiba ben 1 nisanda adet tarihim 14 mart? Senin kaç? Yoksa ultrasonda görünen tarihi mi diyorsun
Hee o yüzden. Benimde ultrasonda önde çıkıyor ama ben adet tarihine göre sayıyorum benimki 12. Haftada cinsiyeti göstermedi. 16. Haftaya kaldıSat 16 ydı benim. Transferimin senden geç olmuştu aynen . Ultrason tarihine göre söylüyorum canım . Haftada bir veya iki haftada bir gittim doktora sürekli böyle çıkınca satı değiştirelim üç gün geri gittik yani
Vajinal mıKızlar benim baya koyu bir lekelenmem olmuş. Pedi doldurmuş. Korktum yine niye böyle oldu ki şimdi ne güzel kontrolümü de olmuştum bugün
Sürekli öyle çıkarsa adet tarihin değişir muhtemelen seninde. Sağlıklı olsunlar da insan öğrenmek istiyor cinsiyeti benim göbeğim çıktı bir de dışarıdan belli oluyor göbek var ama cinsiyet yok komik oluyor artıkHee o yüzden. Benimde ultrasonda önde çıkıyor ama ben adet tarihine göre sayıyorum benimki 12. Haftada cinsiyeti göstermedi. 16. Haftaya kaldı
Ay benimde göbeğim var baya bi cinsiyette ayda bir gittiğim işin 16. Haftaya kaldı. Herhalde 16. Haftada kesin belli olur. Çikolata falan yiyeceğimSürekli öyle çıkarsa adet tarihin değişir muhtemelen seninde. Sağlıklı olsunlar da insan öğrenmek istiyor cinsiyeti benim göbeğim çıktı bir de dışarıdan belli oluyor göbek var ama cinsiyet yok komik oluyor artık
Doktoruna sordunuz mı canım?Kızlar benim baya koyu bir lekelenmem olmuş. Pedi doldurmuş. Korktum yine niye böyle oldu ki şimdi ne güzel kontrolümü de olmuştum bugün
Hayır canım karından baktıVajinal mı
Baktı Dr ? Bende vajinal bakıldıktan sonra hep bir lekelenme oluyordu…