• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Canım bende öyleyim en sevdiğim şeyleri bile yiyemiyorum 3 kilo vermişim bile
Bu durum sende halsizlik yapıyormu gün boyu uyuyorum hiç birşeye halim yok bugün eşime çıkalım dedim bana da değişiklik olur ama hala yataktan kalkamadım iki lokma bişey yedim yattım hasta gibiyim hayatımın hiçbir döneminde böyle olmamıştı

Canım sakın böyle şeyleri düşünüp kendini üzme ben şuan 12. Haftaya gireceğim salı günü. 6. Ve 7. Haftada aynı senin dediğin gibiydim hiç bir şey yiyemiyordum ağzımda büyüyordu yemek hemen doyuyordum böyle mutlu değildim yemek yerken. Bende zayıf biriyim bide üstüne transferden sonra 2 kilo verdim düşün. Ama 9. Haftadan sonra iştahım normale döndü hatta kahvaltı yapıyorum 1 2 saate acıkıyorum. Midem kazınıyor. Hala verdiğim kiloyu almadım ama iştahım açık.
Biran evvel o dönemlere gelmek istiyorum bende 8. Haftama bugün girdim az kaldı ozaman çok teşekkür ederim 🙏

Bu durum sende halsizlik yapıyormu gün boyu uyuyorum hiç birşeye halim yok bugün eşime çıkalım dedim bana da değişiklik olur ama hala yataktan kalkamadım iki lokma bişey yedim yattım hasta gibiyim hayatımın hiçbir döneminde böyle olmamıştı
Maalesef o halsizlik bende hep var biraz yürüyorum bacaklarım ağrıyor, ayakta duruyorum aynı şekilde. Bu sefer gittiğimde demir ve d vitaminine falan baktıracağım acaba onlardan mı oluyor diyorum. Gerçi hamilelik halsizlik yapıyor

Maalesef o halsizlik bende hep var biraz yürüyorum bacaklarım ağrıyor, ayakta duruyorum aynı şekilde. Bu sefer gittiğimde demir ve d vitaminine falan baktıracağım acaba onlardan mı oluyor diyorum. Gerçi hamilelik halsizlik yapıyor
Bende yarın kontrolüm var tüm vitaminlerime baktırmayı düşünüyorum

Birde nerdeyse tek hekim raporlarım bitti yarın heyet isteyeceğim işe gitmek çok zor geliyor belki çoğul gebelik diye verir ilk defa gideceğim bu doktora umarım insiyatifli çıkar heyet alan varmı aranızda

Birde nerdeyse tek hekim raporlarım bitti yarın heyet isteyeceğim işe gitmek çok zor geliyor belki çoğul gebelik diye verir ilk defa gideceğim bu doktora umarım insiyatifli çıkar heyet alan varmı aranızda
Ben 9 sene önce almiştım. Direk heyet vermiyorlardı. Önce 10 günlük bir rapor, ardından bi 10 günlük daha. Sonra da heyet geliyordu. Şimdi değişti mi bilmiyorum tabi.

Tabi tüm gun uyuyorum yemek yapmıyorum evi bile toplayamiyorhm haftasonu zorla çıkıyorum temiz hava alayım diye

Ya kızlar aşırı derecede iştahsızım hiç birşey yemek istemiyorum yemek saati gelince anksiyetemde tetiklendi çarpıntım başlıyor kusmuyorum ama korkuyorum da bebekler beslenmeyecek diye. doktor ilk üç ay bebekler senin yediklerinden değil depolarından besleniyor diyor ama iç huzursuzluk ve hiç birşey yiyememe zaten kilolu değilim iki kilo verdim ne zaman iştahım açılacak ya siz nasılsınız
Benim hamileliğimin başından beri iştahım yoktu. 11. Haftaya girdik iştahım normale dönmeye başladı doktorumda 12. Haftada düzelir demişti. Ben de kilo vermiştim bir şey yiyemiyordum 3 ay yememen önemli değil ama bol sıvı demişti

Ben 2 sefer heyet aldım 2 aydır evdeyim 1 aylık veriyor heyet zaten özel hastanede kendi doktorum ve ayrı 2 kadın doğum onay verince 3 doktor heyet oluyor canım doktorun vermiyor mu heyeti benim de salı bitiyor raporum

Benim hamileliğimin başından beri iştahım yoktu. 11. Haftaya girdik iştahım normale dönmeye başladı doktorumda 12. Haftada düzelir demişti. Ben de kilo vermiştim bir şey yiyemiyordum 3 ay yememen önemli değil ama bol sıvı demişti
İnşallah benimde düzene girer biran evvel daha başında bukadar zorlandım🫣su içmeye gayret göstereyim biraz daha

Ben 2 sefer heyet aldım 2 aydır evdeyim 1 aylık veriyor heyet zaten özel hastanede kendi doktorum ve ayrı 2 kadın doğum onay verince 3 doktor heyet oluyor canım doktorun vermiyor mu heyeti benim de salı bitiyor raporum
Benim klinik tek hekim raporu üç kere 10 ar gün yazdı heyet yazamıyor artık tüp bebek klınığıde takip etmiyor yarın özel hastane de perinatolojiye randevum var inşallah verir ilk defa gideceğim.

Benim klinik tek hekim raporu üç kere 10 ar gün yazdı heyet yazamıyor artık tüp bebek klınığıde takip etmiyor yarın özel hastane de perinatolojiye randevum var inşallah verir ilk defa gidecegim
Egerki işin ağır iş ise mutlaka verir ben tekstilde olduğum için ağır çuvallar la işim o yüzden birdaha verir ama ben kurbandan sonra düşünüyorum bidakini yıllık iznimde var 11gun

9+1 oldum kizlar yarın kontrolüm var hem heycanliyim hem korkuyorum kasık ta batma normal mi bu haftada yaşayan varmı aranızda sağ taraf arada batıyor

9+1 oldum kizlar yarın kontrolüm var hem heycanliyim hem korkuyorum kasık ta batma normal mi bu haftada yaşayan varmı aranızda sağ taraf arada batıyor
Korkma kuzum bebisini gör de gel evet bende de oluyor özellikle sol tarafımda bugün dışarıya çıktım daha da arttı yorulunca

Back