- Emoji Skoru
- 209
- Puanlar
- 18
8+0 yazacağıma 8 e basmışım tekrar8+8 nasıl çıksın bir hafta 7 gün 8+6 dan sonraki gün 9 olur 8+7 denmez ki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
8+0 yazacağıma 8 e basmışım tekrar8+8 nasıl çıksın bir hafta 7 gün 8+6 dan sonraki gün 9 olur 8+7 denmez ki
Bana geçen hafta 5 haftalık gbiler dedi ay bilmiom neyse sağlıklı olsunlar da bu hafta tekrar gideceğim zaten inşallah ozaman iyice belli olurlar24 nısan deıl mı 5.gun embrıyosu???
8+3 cıkıyor senın
Ne zaman transfer oldunuz kiBana geçen hafta 5 haftalık gbiler dedi ay bilmiom neyse sağlıklı olsunlar da bu hafta tekrar gideceğim zaten inşallah ozaman iyice belli olurlar![]()
19 gun5. Gün embriyosunda 29 gun cıkarın transfer gününden.
Pardon yanlıs olmus evet 19.19 gun
24 nisan canımNe zaman transfer oldunuz ki
Canım geçen hafta 5 haftalıklar dedi ama arkadaşların dediğine göre 8 haftalıklar bence de doktorun dediği yanlış bana göre de 5 haftalık olamazlar bu hafta tam söyler inşallahDoktorunuz belirlemedi mi günü bana sati hesap alacaz demişti
Damlacım bu arada bana perinatolog falan git hiç demedi ya napsam ki ben tüp bebek doktorumla devam ediyorum diğer hamileliğimde de tüp benek doktoeumla devam etmiştim ikiz olunca mı öyle diolar bi sorayım doktoraDoktorunuz belirlemedi mi günü bana sati hesap alacaz demişti
Detaylı ultrason fiyatı o civarda diye biliyorum 2 Li test için çok yüksek rakam kuzenim 3 ay önce 400 e yaptırdı arkadaşım 2 ay önce 200 e yaptırmış2 li test için fiyat sordunuz mu hiç? Dün benim hastanem 1950 TL dedi ama muayene içinde mi onu sormayı unuttum.. Fiyat biraz yüksek geldi![]()
1950 çok pahalı bence hemde 2li test için ya. Detaylı ultrason bile 1500 falan2 li test için fiyat sordunuz mu hiç? Dün benim hastanem 1950 TL dedi ama muayene içinde mi onu sormayı unuttum.. Fiyat biraz yüksek geldi![]()
İnşallah canım belki ikiz ya biri geç tutunmusturCanım geçen hafta 5 haftalıklar dedi ama arkadaşların dediğine göre 8 haftalıklar bence de doktorun dediği yanlış bana göre de 5 haftalık olamazlar bu hafta tam söyler inşallah
Bana da demedi zten canjm ama tüp bebek doktorum kontrole devam etmiyordu ben başka doktora başladığım için öyle tercih ettimDamlacım bu arada bana perinatolog falan git hiç demedi ya napsam ki ben tüp bebek doktorumla devam ediyorum diğer hamileliğimde de tüp benek doktoeumla devam etmiştim ikiz olunca mı öyle diolar bi sorayım doktora
Bende almisim fakat bulantilar başlayınca 3 kilo verdimmmBu arada 3 kilo almışım hemen hemen normal mi ya çok gbi geldi bana diğer hamileliğimde toplam 14 kilo almıştım bilemedimikiz olunca daha mı çok alınıo ki
![]()
aramızda 5 gün var. Ben şu an 7.haftanın içindeyim.Doktor yanılmış gibi24 nisan canım
Canım bende öyleyim en sevdiğim şeyleri bile yiyemiyorum 3 kilo vermişim bileYa kızlar aşırı derecede iştahsızım hiç birşey yemek istemiyorum yemek saati gelince anksiyetemde tetiklendi çarpıntım başlıyor kusmuyorum ama korkuyorum da bebekler beslenmeyecek doktor ilk üç ay bebekler senin yediklerinden değil depolarından besleniyor diyor ama iç huzursuzluk ve hiç birşey yiyememe zaten kilolu değilim iki kilo verdim ne zaman iştahım açılacak ya siz nasılsınız
Canım sakın böyle şeyleri düşünüp kendini üzme ben şuan 12. Haftaya gireceğim salı günü. 6. Ve 7. Haftada aynı senin dediğin gibiydim hiç bir şey yiyemiyordum ağzımda büyüyordu yemek hemen doyuyordum böyle mutlu değildim yemek yerken. Bende zayıf biriyim bide üstüne transferden sonra 2 kilo verdim düşün. Ama 9. Haftadan sonra iştahım normale döndü hatta kahvaltı yapıyorum 1 2 saate acıkıyorum. Midem kazınıyor. Hala verdiğim kiloyu almadım ama iştahım açık.Ya kızlar aşırı derecede iştahsızım hiç birşey yemek istemiyorum yemek saati gelince anksiyetemde tetiklendi çarpıntım başlıyor kusmuyorum ama korkuyorum da bebekler beslenmeyecek doktor ilk üç ay bebekler senin yediklerinden değil depolarından besleniyor diyor ama iç huzursuzluk ve hiç birşey yiyememe zaten kilolu değilim iki kilo verdim ne zaman iştahım açılacak ya siz nasılsınız