Merhaba herkese. Ben 40 yaşındayım 1.5 yıl oldu evleneli ama evliliğimden bi şey anlamadım. Geçen sene Ocak ayında 6 aylık evliyken nefes alamama durumum oldu birden nodül çıktı varmış büyümüş anlamadım kötü huylu olduğu için tiroidlerim alındı. İlac düzene koymaya çalıştık falan kadın doğuma gittim devlet hastanesine direk tüp bebek yaptır dedi. O telaşla Mayıs ayında tüp bebek yaptırdık tutunmadı miyomlar var rahim filminde de görünüyor ama yumurta toplanırken kamerayla ds baktı doktor rahimde bi şey yok diğerleri de etkileyecek gibi değil dedi. Eşimin morfolojisi yüzde 1 miş anlamadığımız için normal demdi
Tüp bebek de normaldir. Sonra 2-3 ay klomen tedavisi gördüm olmadı Ekim ayınds normal yolla hamile kaldım 7. Haftasında bebek yok görünmüyor dediler

genetik teste kadar baktırdım bi şey yok tiroidden mi dedim olamaz dedi doktorum normal su an her şey. Dün bi doktora gittim rahim filmini sperm testini falan getirdim ultrasonla bakar bakmaz bu Adenomyosiz gibi duruyor rahim kasında dedi şekil bozukluğu var bundan tutunamamks olsibir ne yapcam bilmiyorum