- 4 Aralık 2019
- 96
- 103
- 43
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Parol alıyo musun canım? Benim de arada oluyor, doktorum her gün bile parol alabileceğimi söyledi ama ben dayanabiliyorsam almıyorum, çok ağırınca alıyorum… geçmiş olsunKızlar bu baş ağrısı ve midedeki gaz beni deli ediyor. Hele baş ağrısı. Nasıl geçecek bilemiyorum
Benimde nerdeyse her gün ağrıdığı için dayanmaya çalışıyorum. Bide midemden başıma vurduğu için içersem midem daha kötü olur korkusu yaşıyorumParol alıyo musun canım? Benim de arada oluyor, doktorum her gün bile parol alabileceğimi söyledi ama ben dayanabiliyorsam almıyorum, çok ağırınca alıyorum… geçmiş olsun![]()
Ah canim migren felan var mı sende. Bende başlarda oluyordu fakat gecti çok şükür doktorunla gorussen bu konuyuKızlar bu baş ağrısı ve midedeki gaz beni deli ediyor. Hele baş ağrısı. Nasıl geçecek bilemiyorum
Kaçıncı gün? Bu topikte değil ama mart ayı topiğindeydi galiba 5. Gün 6.14 çıkmış biri vardı. Sonra düzenli olarak arttı tabi onun.Merhaba b hcg değeri 6 çıkan var mı?
Kaçıncı günün canimMerhaba b hcg değeri 6 çıkan var mı?
Doktorun şunu baz alicaz diye birsey söylemedi mi canımSelam arkadaşlar gebelik haftası için ultrason çıktısında yazan haftayı mi baz almak gerekir? Eğer öyleyse son adet tarihime göre 1 hafta geride gidiyorum 8. Hafta dolunca estrofemi bırakcam kafam karıştı şuan 7+3 olmuş oluyorum dr un dediğine göre
Huzursuz bağırsak sendromu diye bir hastalık var genelde kabız veya ishal oluyor ben kabız oluyorum ayıptır söylemesi. Ona çözüm buldum ama midemde gaz birikiyor ve onu atana kadar baş ağrısı olmaya devam ediyor i. Stresten de olabiliyor ama şuan bi stresim yok ama bilemiyorumAh canim migren felan var mı sende. Bende başlarda oluyordu fakat gecti çok şükür doktorunla gorussen bu konuyu
Bi dene parolla istersen, ağrıyı hissettiğin an içersen bol suyla iyi gelebilir.. Bana iyi geliyoBenimde nerdeyse her gün ağrıdığı için dayanmaya çalışıyorum. Bide midemden başıma vurduğu için içersem midem daha kötü olur korkusu yaşıyorum
Bende 5 gün gerideydim bugün yakalamış gününü çok şükürSelam arkadaşlar gebelik haftası için ultrason çıktısında yazan haftayı mi baz almak gerekir? Eğer öyleyse son adet tarihime göre 1 hafta geride gidiyorum 8. Hafta dolunca estrofemi bırakcam kafam karıştı şuan 7+3 olmuş oluyorum dr un dediğine göre
Yaaa evet biliyorum illet bir rahatsızlık Allah kolaylık versin canimm sebebini bilebiliyorsun en azından o gaz için herhangi bir çözüm yok mu ki bitkisel olarakHuzursuz bağırsak sendromu diye bir hastalık var genelde kabız veya ishal oluyor ben kabız oluyorum ayıptır söylemesi. Ona çözüm buldum ama midemde gaz birikiyor ve onu atana kadar baş ağrısı olmaya devam ediyor i. Stresten de olabiliyor ama şuan bi stresim yok ama bilemiyorum
Çok şükür kuzum oluyor öne geçiyor geriye gidiyor takılmamak lazım onlaraKizlar çok şükür bebeğim gününü yakalamış doktorun dediğine göre 9+1di ultrasonda 9+6 olmuşuz normalde olması gereken buydu çok şükür Rabbime şimdilik sıkıntı gözükmüyor gayet sağlıklı dedi rabbim esirgesin hepimizin evladını![]()
10. Gün bugün dr %90 ihtimalle düzenli artmaz dediKaçıncı gün? Bu topikte değil ama mart ayı topiğindeydi galiba 5. Gün 6.14 çıkmış biri vardı. Sonra düzenli olarak arttı tabi onun.
Maden suyu içiyorum işte şimdi belki rahatlatır diye hemde yararlı diye. Başka bitkisel de bişey içemiyorum hamile olmasam başka şeyler denerdim ama korku oluyor hepYaaa evet biliyorum illet bir rahatsızlık Allah kolaylık versin canimm sebebini bilebiliyorsun en azından o gaz için herhangi bir çözüm yok mu ki bitkisel olarak
5. Gün embriyosu 10. Gün bugün test günümdüKaçıncı günün canim
O zaman kimyasal gebelik olabilir canım. Geçmiş olsun inşallah Allah aratmaz10. Gün bugün dr %90 ihtimalle düzenli artmaz dedi
Allah hayırlısını versinO zaman kimyasal gebelik olabilir canım. Geçmiş olsun inşallah Allah aratmaz