• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Selam arkadaşlar gebelik haftası için ultrason çıktısında yazan haftayı mi baz almak gerekir? Eğer öyleyse son adet tarihime göre 1 hafta geride gidiyorum 8. Hafta dolunca estrofemi bırakcam kafam karıştı şuan 7+3 olmuş oluyorum dr un dediğine göre

Kızlar bu baş ağrısı ve midedeki gaz beni deli ediyor. Hele baş ağrısı. Nasıl geçecek bilemiyorum
Parol alıyo musun canım? Benim de arada oluyor, doktorum her gün bile parol alabileceğimi söyledi ama ben dayanabiliyorsam almıyorum, çok ağırınca alıyorum… geçmiş olsun 🙏🏽

Parol alıyo musun canım? Benim de arada oluyor, doktorum her gün bile parol alabileceğimi söyledi ama ben dayanabiliyorsam almıyorum, çok ağırınca alıyorum… geçmiş olsun 🙏🏽
Benimde nerdeyse her gün ağrıdığı için dayanmaya çalışıyorum. Bide midemden başıma vurduğu için içersem midem daha kötü olur korkusu yaşıyorum

Selam arkadaşlar gebelik haftası için ultrason çıktısında yazan haftayı mi baz almak gerekir? Eğer öyleyse son adet tarihime göre 1 hafta geride gidiyorum 8. Hafta dolunca estrofemi bırakcam kafam karıştı şuan 7+3 olmuş oluyorum dr un dediğine göre
Doktorun şunu baz alicaz diye birsey söylemedi mi canım

Ah canim migren felan var mı sende. Bende başlarda oluyordu fakat gecti çok şükür doktorunla gorussen bu konuyu
Huzursuz bağırsak sendromu diye bir hastalık var genelde kabız veya ishal oluyor ben kabız oluyorum ayıptır söylemesi. Ona çözüm buldum ama midemde gaz birikiyor ve onu atana kadar baş ağrısı olmaya devam ediyor i. Stresten de olabiliyor ama şuan bi stresim yok ama bilemiyorum

Benimde nerdeyse her gün ağrıdığı için dayanmaya çalışıyorum. Bide midemden başıma vurduğu için içersem midem daha kötü olur korkusu yaşıyorum
Bi dene parolla istersen, ağrıyı hissettiğin an içersen bol suyla iyi gelebilir.. Bana iyi geliyo 🙏🏽

Bende 5 gün gerideydim bugün yakalamış gününü çok şükür

Huzursuz bağırsak sendromu diye bir hastalık var genelde kabız veya ishal oluyor ben kabız oluyorum ayıptır söylemesi. Ona çözüm buldum ama midemde gaz birikiyor ve onu atana kadar baş ağrısı olmaya devam ediyor i. Stresten de olabiliyor ama şuan bi stresim yok ama bilemiyorum
Yaaa evet biliyorum illet bir rahatsızlık Allah kolaylık versin canimm sebebini bilebiliyorsun en azından o gaz için herhangi bir çözüm yok mu ki bitkisel olarak

Kizlar çok şükür bebeğim gününü yakalamış doktorun dediğine göre 9+1di ultrasonda 9+6 olmuşuz normalde olması gereken buydu çok şükür Rabbime şimdilik sıkıntı gözükmüyor gayet sağlıklı dedi rabbim esirgesin hepimizin evladını 🤲🤲🤲
Çok şükür kuzum oluyor öne geçiyor geriye gidiyor takılmamak lazım onlara🥰

Yaaa evet biliyorum illet bir rahatsızlık Allah kolaylık versin canimm sebebini bilebiliyorsun en azından o gaz için herhangi bir çözüm yok mu ki bitkisel olarak
Maden suyu içiyorum işte şimdi belki rahatlatır diye hemde yararlı diye. Başka bitkisel de bişey içemiyorum hamile olmasam başka şeyler denerdim ama korku oluyor hep

Back