• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Korkma kuzum bebisini gör de gel evet bende de oluyor özellikle sol tarafımda bugün dışarıya çıktım daha da arttı yorulunca
Aminn inşallah sağlıklıdır çok merak ediyorum canım ya bide Çarşamba iş başı yapcam yapmadan göreyim birdaha burda olan kötü haberleri duydukça evham yapıyorum kipirtisini bı hissetsek hepimiz rahatlariz ozaman a kadar içimizde bir korku işte

Yine yoğun bir şekilde lekelenmem başladı. Sürekli böyle devam edecek mi acaba lekelenme? Bu arada prş günü doktorum progestan fitil de yapıyor olabilir dedi, bilginiz olsun arkadaşlar

Aminn inşallah sağlıklıdır çok merak ediyorum canım ya bide Çarşamba iş başı yapcam yapmadan göreyim birdaha burda olan kötü haberleri duydukça evham yapıyorum kipirtisini bı hissetsek hepimiz rahatlariz ozaman a kadar içimizde bir korku işte
Kotu dusunme ki kötü şeyler olmasın canım az kaldi o günlerde gelecek insallahhh🙏

Yine yoğun bir şekilde lekelenmem başladı. Sürekli böyle devam edecek mi acaba lekelenme? Bu arada prş günü doktorum progestan fitil de yapıyor olabilir dedi, bilginiz olsun arkadaşlar
Herkesin vücudu farklı tepkime veriyor iste🤷‍♀️ doktor bu kadar çok olmasına karşı ne diyor

Benim de 3-5 gün olmazsa, 5.6. Gün kesin oluyor… bana doktorum ev istirahati dedi, ben evde bile çok fazla bişi yapmıyorum, yapmayınca duruluyor, 1-2 saat ayakta kalınca başlıyor… Benim de doktorum lekelenmeler olabiliyo dedi bu nedenle dikkat edin istirahat edin dedi… Artık alıştım ve panik yapmıyorum aktif kanama olmadığı sürece… Demem o ki, dikkat et sen de 🙏🏽 kendini yorma…

Benim de 3-5 gün olmazsa, 5.6. Gün kesin oluyor… bana doktorum ev istirahati dedi, ben evde bile çok fazla bişi yapmıyorum, yapmayınca duruluyor, 1-2 saat ayakta kalınca başlıyor… Benim de doktorum lekelenmeler olabiliyo dedi bu nedenle dikkat edin istirahat edin dedi… Artık alıştım ve panik yapmıyorum aktif kanama olmadığı sürece… Demem o ki, dikkat et sen de 🙏🏽 kendini yorma…
Saol canım yormuyorum kendimi, halsizlikten ev işi bile yapamıyorum. Benim doktorum hiç uyarmıyor böyle günlük hayatına işine devam et diyor anlamıyorum.

Herkesin vücudu farklı tepkime veriyor iste🤷‍♀️ doktor bu kadar çok olmasına karşı ne diyor
Canım ultrasonla bakınca ne kesede ne bebekte herhangi bir sorun yok, zaten tlfla aradığımda gitmeden önce de demişti progestan yapıyordur ama İçin rahat etsin gel bakalım diye. Başka bir şey demiyor. Ağrılı aktif kanama olmadığı sürece sorun yok sanırım böyle bir durum olmadığı sürece gelmene gerek yok dedi

Kızlar bana suyun tadı bile iğrenç geliyor içemiyorum. ne durumdasınız?
Bende 2 gündür hiç içemiyorum, ki normalde en az 3 litre su içerdim, şu an 1 litre bile olmuyor.ıçince aniden midem bulanıyor, Zaten ağzımda acı tat var aşırı suyu içince daha da kötü oluyorum

Kızlar eğer su içemiyorsanız pipet ile içmeyi deneyin. Çok farkedecek. Bide bardak bardak içmeye göre daha çok su içersiniz öyle. Pipetle olduğu için yudum yudum içiyorsunuz bide daha sağlıklı oluyor.

Kızlar eğer su içemiyorsanız pipet ile içmeyi deneyin. Çok farkedecek. Bide bardak bardak içmeye göre daha çok su içersiniz öyle. Pipetle olduğu için yudum yudum içiyorsunuz bide daha sağlıklı oluyor.
Güzel Öneri teşekkürler 😍

Benimde tam bilgim yok, cuma günü yaptıracağım ama fiyatları anlamadığım şekilde yüksek. türkiye hastanesi 1560 TL diyor, medical park 1950 TL.
Devlette yapılmıyor mu peki bu testler, sadece özel hastanelerde mi yapılıyormuş?

Back