- Emoji Skoru
- 1.984
- Puanlar
- 53
Ayy niyeeeeÇok şükür hamilelik ile uğraşıyorum bizim yaramaz zorlamaya başladı sanırım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy niyeeeeÇok şükür hamilelik ile uğraşıyorum bizim yaramaz zorlamaya başladı sanırım
Bugüne kadar mide bulantım kusmam yoktu ama 3 gündür kusma başladı normal mi yaAyy niyeeee
Teşekkür ederim. Baya maliyetli lutinus bir de prolutex de eklenince çok oluyor. Ama bulunca o kadar seviniyoruz ki ne kadar para versiğimizi görmüyor gözünüzProgestan kullanabılırsınız, 200mg kullanıyorsunuz sanırım, 200mg progestan kapsul vajınal kullanırsınız, ben de lutınus kullanıyorum sabah aksam 100 mg, bıraz maalıyetli de maalesef, progestan aıle hekımınız de yazar, daha uyguna gelır sızın ıcın
Evet her eczanede olmuyor ama tup bebek yapılan hastanelerın karsısındakı eczanelerde hep oluyor, ben de lutınus kullanıuorum bunun emılımı cok daha ıyıymıs, o yuzden de pahalı sanırımTeşekkür ederim. Baya maliyetli lutinus bir de prolutex de eklenince çok oluyor. Ama bulunca o kadar seviniyoruz ki ne kadar para versiğimizi görmüyor gözünüz
Normal tabi canimm kendini hissettiriyor annesiBugüne kadar mide bulantım kusmam yoktu ama 3 gündür kusma başladı normal mi ya
Tabi ki sorabilirsinizMerak edip soruyorum sadece.bikac yerde paylaşımda regli iken gidip tesyleri yaptırıp başlayan olmuş o yüzden deneyimleri sormak istedim sadece
Ben ilk kez görüşme yasiycam.sali günü için randevu aldım.Denizli de Yunus Aydın isminde doktor varmış.suan bulunduğum şehre yakın oldgu için. Daha önce bı gebelik geçmişim de var 19.haftamda kaybettim snra 1seneyi geçti olmayınca bde eşimde o durum çıkınca bizde yaş çok ilerlemeden basvuralim dedik.31yasindayimTabi ki sorabilirsinizKişiye özel tedavi uygulandığı için farklıdır. Siz görüştünüz mü doktorla ön görüşme yapsanız sizi daha güzel yönlendirir. Benim başka yerde 2 başarısız denemem var doktorumu kesinlikle tavsiye ederim
Olabilir çalışırken zor bu durumNormal tabi canimm kendini hissettiriyor annesi
Bende 31 yaşındayım Yunus aydın vesile oldu benim bebeğime inşallah size de şans getirir. Başınız sağ olsun.Ben ilk kez görüşme yasiycam.sali günü için randevu aldım.Denizli de Yunus Aydın isminde doktor varmış.suan bulunduğum şehre yakın oldgu için. Daha önce bı gebelik geçmişim de var 19.haftamda kaybettim snra 1seneyi geçti olmayınca bde eşimde o durum çıkınca bizde yaş çok ilerlemeden basvuralim dedik.31yasindayim
Saol canim.insallah .bakalım salı günü ne diyecek .2saatlik yol bde Denizli bize şuan.insallah nasip olurBende 31 yaşındayım Yunus aydın vesile oldu benim bebeğime inşallah size de şans getirir. Başınız sağ olsun.
Ben de 1.5 saatte gidiyorum hastaneye maalesef bizim sınavımızda bu rabbim büyüktür sizin daha önce oluşan gebeliğinizde var mutlaka olur ben daha önce kendiliğimden hiç hamile kalmadımSaol canim.insallah .bakalım salı günü ne diyecek .2saatlik yol bde Denizli bize şuan.insallah nasip olur
Rabbim kucaklarimzi boş koymasinBen de 1.5 saatte gidiyorum hastaneye maalesef bizim sınavımızda bu rabbim büyüktür sizin daha önce oluşan gebeliğinizde var mutlaka olur ben daha önce kendiliğimden hiç hamile kalmadım
Evet canım benim ilk başlarda çok oluyordu. Fitili ıslatarak koymamı söyledi doktorum, normal bir şey.Kızlar merhaba iki gündür fitili koyarken elime bir sertlik geliyor daha önce böyle bir durum yoktu merak ettim başına gelen var mı ?
8+8 çıkıyor anlamadım gitti canım ya doktorum yanlış dio valaBurdan hesaplatsana tekrar, transfer tarıhın ıle
![]()
Tüp Bebek Gebelik Hesaplama - HESAPLAMA.NET
Tüp bebek yöntemiyle gebe kaldıysanız ve kaç haftalık hamileyim diye merak ediyorsanız hesaplama aracı için buraya tıklayın.tup-bebek-gebelik.hesaplama.net
Benımkı de yanlıs olabılır dedı, ben de bılmıyorum ama uygulamada dogruu gıbı gelıyo, gecen gun sayısı bellı sonucta..saglıcakla dogsunlar da gerısı mühim deil8+8 çıkıyor anlamadım gitti canım ya doktorum yanlış dio vala![]()
24 nısan deıl mı 5.gun embrıyosu???8+8 çıkıyor anlamadım gitti canım ya doktorum yanlış dio vala![]()
8+8 nasıl çıksın bir hafta 7 gün 8+6 dan sonraki gün 9 olur 8+7 denmez ki8+8 çıkıyor anlamadım gitti canım ya doktorum yanlış dio vala![]()