• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Herkese selamlar 🥰 bugün kontrolüm vardı 11+1 im şu an.. Haftaya cuma ikili test istedi doktor.. Şu an boyu 43 mm.. 45 mm in üstü olması gerekiyormuş.. Cinsiyet içinde kesin olmamakla birlikte ilk izlenimim erkek dedi.. 🥰🥰
Yaaaa masallahhhh ne çabuk belli oluyor♥️

Bende bugün tüp bebek doktorumda kontrolüm vardı onun için İstanbula geldim gayet güzel gidiyor şuan bakalım 9+1 m ilaçlarım bitince bitiriyoruz artık almana gerek yok dedi fetal dna yaşadığım şehire gelip yapacaklarmış artık tüp bebek doktoruma detaylı ultrosana gelcem 5.ay da kısmetse

Bizde de sayı normal seviyede hızı düşük.gttigin ay nden baslanilmadi peki
Adet olmadan önce iğne kullanmamı istedi ön görüşme yapmadan neden direk başliyim ki bilgi aldım durumu değerlendirdi hemen 1 ay sonra başladık zaten kişiye özel tedavi uygulanıyor daha önceden gereken kan testleri falan oluyor direk hadi başlayalım diyerek yapılmıyor ki

Ben de baslamak istiyorum ama arada lekelenmem olduğu için korkuyorum, uzanıyorum 😅😅
Benim 4 gündür lekelenmem oluyor. Ama yürümek sağlıklıdır bebeğe de iyi gelir diye düşündüm bilemiyorum

Merhaba. Size bir sey danısmak istiyorum. 7+ 0 ım şu an. Günde iki defa ikişer lutinus kullanıyorum. Simdiye kadar hep buldum. Ama şu an sadece 4 tane kaldı. Yani sadece yarın için. Sonrası yok. Bulamazsam ne uaparım diye B planı düşünüyordum. Eşim birer tane kullan diyor. Ama o halde bile pazartesiye kalmıyor. Haftasonu olduğu icin doktora da gidemiyorum. Belki muadilini falan yazarlar diye. Ne ne yapsam. Bana fikir verin lütfen.

Adet olmadan önce iğne kullanmamı istedi ön görüşme yapmadan neden direk başliyim ki bilgi aldım durumu değerlendirdi hemen 1 ay sonra başladık zaten kişiye özel tedavi uygulanıyor daha önceden gereken kan testleri falan oluyor direk hadi başlayalım diyerek yapılmıyor ki
Merak edip soruyorum sadece.bikac yerde paylaşımda regli iken gidip tesyleri yaptırıp başlayan olmuş o yüzden deneyimleri sormak istedim sadece

Merhaba, ben transferin 8.gün kan tahlili yaptırdım 20.92 çıktı. 2 gün sonra yani bugün tekrar yaptırdım 23 çıktı. Böyle bir durum yaşayan var mı ne yapmalıyım

Merhaba. Size bir sey danısmak istiyorum. 7+ 0 ım şu an. Günde iki defa ikişer lutinus kullanıyorum. Simdiye kadar hep buldum. Ama şu an sadece 4 tane kaldı. Yani sadece yarın için. Sonrası yok. Bulamazsam ne uaparım diye B planı düşünüyordum. Eşim birer tane kullan diyor. Ama o halde bile pazartesiye kalmıyor. Haftasonu olduğu icin doktora da gidemiyorum. Belki muadilini falan yazarlar diye. Ne ne yapsam. Bana fikir verin lütfen.
Progestan kullanabılırsınız, 200mg kullanıyorsunuz sanırım, 200mg progestan kapsul vajınal kullanırsınız, ben de lutınus kullanıyorum sabah aksam 100 mg, bıraz maalıyetli de maalesef, progestan aıle hekımınız de yazar, daha uyguna gelır sızın ıcın

Back