- En iyi cevaplar
- 1
- Emoji Skoru
- 5.366
- Puanlar
- 148
İlk kez duyuyorumKızlar ramzi tekniği ile cinsiyetinize baktınız mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk kez duyuyorumKızlar ramzi tekniği ile cinsiyetinize baktınız mı?
Bak attım fotoğrafını kese şekline göreİlk kez duyuyorum
Gönlüne göre olsun insallah CanimBenim erkek çıkıyor ama hep içime kız doğuyor![]()
Amin canım sağlıklı olsun da gerisi önemli değilGönlüne göre olsun insallah Canim![]()
Araştırdım hemen youtubedanBak attım fotoğrafını kese şekline göre
Hiç bilmiyorum canım bizim tüp bebek olduğu için farklı olabilirAraştırdım hemen youtubedanbir kadın anlatıyor, 6-7 haftalıkken alttan ultrasonda sağaysa erkek, karından ultrasonda sağ taraf kız diyor tam tersi. Ben baktım benim alttan da sağ tarafta karından da sağ tarafta o zaman teori çürümüş mü oluyor
![]()
Ay çok güzel ikiz olunca öyle olsun isterdim bende1 kız 1 oğlan olmuş oluyo![]()
Acaba 3.gunler bıraz gec tutunuypr, ondan mı bu fark cıkıyorBenim 3. Gün embriyosu benimde geride 5 gün ultrasonda ultrasona göre 8+5 normalde 9+3olmasi lazım
Çok şükür canım kalbı atıyorduCanim selam, benim de dun bi bakti 7+3, sonra tekrar bakti 7+6. Dedim neden farkli oluyor. Bunlar milimetrik hesaplamalar cok ufak oldugu icin olabilir, sikinti yapma kendine dedi. Kalp atisi iyiyse sorun etme![]()
Iste buna gore son adet tarıhını hesaplıyoruz, benım adet tarıhımı yenıden duzenledıler tranafere goreBu site ultrasonla ayni haftayı veriyor. Ama uygulamalar son adet tarihine göre olduğundan 5 gün daha ileri
Embrıyo gununuzu dogru gırdınjız mı, blastokıst 5.gun, dıgerı 3.gun embrıyolarıBeni 4 gün geri çıkardı. Doktora göre 7+0 ım. Burda 6+3 çıktı.
Vallahi gönlümden gecen o ama bolursa olsun farketmez sağlıklı olsunlardqAy çok güzel ikiz olunca öyle olsun isterdim bende![]()
Ayy benım kı de oyle olur ınsallah, herkes oyle dıyor, onde cıkar gerıde cıkar, yeter kı saglıkla gelısım gostersınlerBende canimm 15 günde bir kontrol olucak biri normal kadın doğuma biri perinatoliga inşallah. Büyümüştür tabi annesi en son pazartesi gitmistim o zaman sata göre geridelerdi çok uzulmustum başta sonra normal olabilir doye kendimi hep tenkin ettim çok şükür bugün sata göre bir gün öndeler bile![]()
Ben de ilk öyle istiyordum sonra ikisi de kız olsun dedim anlaşamazlar diye, en son doktorum da tek embriyo transferine ikna etti. İkiz hayal olduVallahi gönlümden gecen o ama bolursa olsun farketmez sağlıklı olsunlardq![]()
Aynen doktorum bile dedi mm lik ölçüm oldugu için illaki önde geri de çıkabilir takilma bir terslik olsa zaten söyleriz dediAyy benım kı de oyle olur ınsallah, herkes oyle dıyor, onde cıkar gerıde cıkar, yeter kı saglıkla gelısım gostersınler![]()
Nasip canım herseyy. Ben transfer gününe kadar tek olacaktı sonra iki tane konuldu keseyi görene kadar hep teki tuttu dedim baktım ikisi de benimleydiBen de ilk öyle istiyordum sonra ikisi de kız olsun dedim anlaşamazlar diye, en son doktorum da tek embriyo transferine ikna etti. İkiz hayal oldu![]()
Bu görüntüler Karından mı , vajinal mi canımKızlar ramzi tekniği ile cinsiyetinize baktınız mı?
Büyük ihtimal ondan canım ya benim kanda bile 10. Gün değerim 15.56 çıkmıştıAcaba 3.gunler bıraz gec tutunuypr, ondan mı bu fark cıkıyor