Yaaaa masallahhhh ne çabuk belli oluyorHerkese selamlarbugün kontrolüm vardı 11+1 im şu an.. Haftaya cuma ikili test istedi doktor.. Şu an boyu 43 mm.. 45 mm in üstü olması gerekiyormuş.. Cinsiyet içinde kesin olmamakla birlikte ilk izlenimim erkek dedi..
Bugun güzel haberler aldım, rahatladım valla, saolunAynen doktorum bile dedi mm lik ölçüm oldugu için illaki önde geri de çıkabilir takilma bir terslik olsa zaten söyleriz dedi
Aynen dogru gec tutunmustu sızınkı, hatırlıyorumBüyük ihtimal ondan canım ya benim kanda bile 10. Gün değerim 15.56 çıkmıştı
Adet olmadan önce iğne kullanmamı istedi ön görüşme yapmadan neden direk başliyim ki bilgi aldım durumu değerlendirdi hemen 1 ay sonra başladık zaten kişiye özel tedavi uygulanıyor daha önceden gereken kan testleri falan oluyor direk hadi başlayalım diyerek yapılmıyor kiBizde de sayı normal seviyede hızı düşük.gttigin ay nden baslanilmadi peki
Canım bilmiyorum çok araştırmadımBu görüntüler Karından mı , vajinal mi canım
Ben de baslamak istiyorum ama arada lekelenmem olduğu için korkuyorum, uzanıyorumKızlar ben de bugün yürüyüşe başladım. 1 saat yürüdüm. Yürüyüşe başlayan var mı şimdiden?
Bence erken şu an doktor da zaten sadece izlenim, bu haftalarda yanılmalar çok olur dedi.. Bakalım hayırlısı olsun hepimiz içinYaaaa masallahhhh ne çabuk belli oluyor
O yüzden olabilir. 5. gün wmbriyosu. Ben direkt embriyo girdimEmbrıyo gununuzu dogru gırdınjız mı, blastokıst 5.gun, dıgerı 3.gun embrıyoları
Benim 4 gündür lekelenmem oluyor. Ama yürümek sağlıklıdır bebeğe de iyi gelir diye düşündüm bilemiyorumBen de baslamak istiyorum ama arada lekelenmem olduğu için korkuyorum, uzanıyorum
Merak edip soruyorum sadece.bikac yerde paylaşımda regli iken gidip tesyleri yaptırıp başlayan olmuş o yüzden deneyimleri sormak istedim sadeceAdet olmadan önce iğne kullanmamı istedi ön görüşme yapmadan neden direk başliyim ki bilgi aldım durumu değerlendirdi hemen 1 ay sonra başladık zaten kişiye özel tedavi uygulanıyor daha önceden gereken kan testleri falan oluyor direk hadi başlayalım diyerek yapılmıyor ki
Progestan kullanabılırsınız, 200mg kullanıyorsunuz sanırım, 200mg progestan kapsul vajınal kullanırsınız, ben de lutınus kullanıyorum sabah aksam 100 mg, bıraz maalıyetli de maalesef, progestan aıle hekımınız de yazar, daha uyguna gelır sızın ıcınMerhaba. Size bir sey danısmak istiyorum. 7+ 0 ım şu an. Günde iki defa ikişer lutinus kullanıyorum. Simdiye kadar hep buldum. Ama şu an sadece 4 tane kaldı. Yani sadece yarın için. Sonrası yok. Bulamazsam ne uaparım diye B planı düşünüyordum. Eşim birer tane kullan diyor. Ama o halde bile pazartesiye kalmıyor. Haftasonu olduğu icin doktora da gidemiyorum. Belki muadilini falan yazarlar diye. Ne ne yapsam. Bana fikir verin lütfen.
Doktoruna danış istersen canım, bana genelBenim 4 gündür lekelenmem oluyor. Ama yürümek sağlıklıdır bebeğe de iyi gelir diye düşündüm bilemiyorum
Yani özellikle yürümek için çıkmıyorum ama çıkınca yürüyorum canimKızlar ben de bugün yürüyüşe başladım. 1 saat yürüdüm. Yürüyüşe başlayan var mı şimdiden?
İyiyim canimmm sennMerhabalardamlakcbs nasılsın
Öyle tabi çok erkennn sağlıklı olsun daaaa gerisi önemli degilBence erken şu an doktor da zaten sadece izlenim, bu haftalarda yanılmalar çok olur dedi.. Bakalım hayırlısı olsun hepimiz için
Çok şükür hamilelik ile uğraşıyorum bizim yaramaz zorlamaya başladı sanırımİyiyim canimmm senn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?