• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Benim adet tarihiyle transfer tarihi aynı gibi oluyor.Ultrasonda adet tarihiyle ölçümler uyuşuyor .Sat a göre 7+1 im transfere göre 7+0 .Aslında ben 29 günde bir âdet oluyorum ona göre yine aynı olmuş oluyor ama ultrasonda sata göre doğru çıkıyor, bende onu baz alıyorum artık

Benim adet tarihiyle transfer tarihi aynı gibi oluyor.Ultrasonda adet tarihiyle ölçümler uyuşuyor .Sat a göre 7+1 im transfere göre 7+0 .Aslında ben 29 günde bir âdet oluyorum ona göre yine aynı olmuş oluyor ama ultrasonda sata göre doğru çıkıyor, bende onu baz alıyorum artık
Ben de öyle çıkmıyor ultrasonda hep geride transfer tarihine göre çıkıyor. Herkesin farklı demek ki

Ben de öyle çıkmıyor ultrasonda hep geride transfer tarihine göre çıkıyor. Herkesin farklı demek ki
Ben doğal siklus transfer oldum, tam yumurtam çatladı ona göre transfer oldum, Sanki doğal hamile kalmış gibi o yüzden Bende fark olmuyor.Ama ilaçlı transferde fark olması çok normal, önemli olan bebeğin gelişimi

Merhaba bn de Yunus Aydın’da tedavi oldum şu an 10 haftalık hamileyim benim eşimde sperm hızı ve sayısı düşüktü ilk önce ön görüşmeye gittim ertesi ay tedaviye başladık bana da sorabilirsin
Bizde de sayı normal seviyede hızı düşük.gttigin ay nden baslanilmadi peki

Kızlar hastaneye gittimn fasuleyelerim birbirine yetismis farkı kapatmışlar sata göre uygun çıktılar çok şükür iyice bebeğe benzemeye baslamislar🥰🥰
Hadi maşallah 🧿🙏🏽😍 sen de benim gibi her hafta gidiyorsun galiba 😅 ben unuttum sormaya, kalp atışını her hafta dinlemek tehlikeli miymiş ? Sordun mu hiç ? Ben hep korkuyorum acaba yoruyor muyum bebeğimi diye 🥹🧿

Hadi maşallah 🧿🙏🏽😍 sen de benim gibi her hafta gidiyorsun galiba 😅 ben unuttum sormaya, kalp atışını her hafta dinlemek tehlikeli miymiş ? Sordun mu hiç ? Ben hep korkuyorum acaba yoruyor muyum bebeğimi diye 🥹🧿
Ay evet öyle oldu dinetmiyor kuzum benim doktorum kalbi 12. Haftadan sonra dinletirim zararlı dedi gösteriyor qma atisini yakinlastirip. Bir kere dinledim sadece 5 sn o da devlet hastanesinde

Kızlar hastaneye gittimn fasuleyelerim birbirine yetismis farkı kapatmışlar sata göre uygun çıktılar çok şükür iyice bebeğe benzemeye baslamislar🥰🥰
Oyş maşallah sübhanallah, sağlıkla büyüsünler harika bir haber 🥰🥰🥰🧿🧿🧿 bu arada ikiz gebeliklerde ayda bir kez kadın doktoruna, bir kez perinatologa gidiliyormuş Almanya’da, yani 15 günde bir kontrol tapılacak inşallah.
İnşallah benim bebeklerim de büyümüştür, birbirine yetişmiştir, sağlıklıdır. İnsan endişeleniyor ister istemez.. sonra diyorum bir sıkıntı olsa vücut alarm verir bir şekilde ama, Allahım sağlıkla kucaklarımıza aldırsın.

Ay evet öyle oldu dinetmiyor kuzum benim doktorum kalbi 12. Haftadan sonra dinletirim zararlı dedi gösteriyor qma atisini yakinlastirip. Bir kere dinledim sadece 5 sn o da devlet hastanesinde
Yaa dimi, demek ki yoruyo bebeği.. Kalp atışını görmekte yeter 😍🧿🙏🏽❤️

Benim doktorum transfer tarihinden 16 gün öncesini baz aldı, 5 günlük embriyo…
Benim doktorum da 2 hafta gerisini baz aldı yani 14 gün ama tabi benim 4 gün farkediyor

Oyş maşallah sübhanallah, sağlıkla büyüsünler harika bir haber 🥰🥰🥰🧿🧿🧿 bu arada ikiz gebeliklerde ayda bir kez kadın doktoruna, bir kez perinatologa gidiliyormuş Almanya’da, yani 15 günde bir kontrol tapılacak inşallah.
İnşallah benim bebeklerim de büyümüştür, birbirine yetişmiştir, sağlıklıdır. İnsan endişeleniyor ister istemez.. sonra diyorum bir sıkıntı olsa vücut alarm verir bir şekilde ama, Allahım sağlıkla kucaklarımıza aldırsın.
Bende canimm 15 günde bir kontrol olucak biri normal kadın doğuma biri perinatoliga inşallah. Büyümüştür tabi annesi en son pazartesi gitmistim o zaman sata göre geridelerdi çok uzulmustum başta sonra normal olabilir doye kendimi hep tenkin ettim çok şükür bugün sata göre bir gün öndeler bile 🥰🙏

Yaa dimi, demek ki yoruyo bebeği.. Kalp atışını görmekte yeter 😍🧿🙏🏽❤️
Sıcaklık veriyorlarmis atışı için o da sıkıntı diye açıkladı doktorum tabikiiiu görmek duymaktan bile daha guzell o kadar hızlı atiyorlarki

Benim doktorum da 2 hafta gerisini baz aldı yani 14 gün ama tabi benim 4 gün farkediyor
Her doktor farklı yapabiliyo, demek ki çok önemli değil, nirmal
Hamile kalanlarında tam günü belli olmuyo genelde 😅

Her doktor farklı yapabiliyo, demek ki çok önemli değil, nirmal
Hamile kalanlarında tam günü belli olmuyo genelde 😅
Aynen öyle canım, sağlıklı olsunlarda hiç önemli değil

Kızlar ramzi tekniği ile cinsiyetinize baktınız mı?

Eklentiler

• IMG_9828.png
    IMG_9828.png
    446,2 KB · Görüntüleme: 67
Doğru çıkmıyormuş sadece bir teori diyor takip ettiğim doktorlar 😅

Back