• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Kızlar bugun kontrolum vardı, 7+5 gunluk oldu, ama orada 7+2 gorundu mınnak, bıraz moralım bozuldu, gecen hafta 2 gun gerıdeydı, bu sefee 3 gun, yanı 1 haftada 6 gunluk buyumus, sızde durumlar nasıl? Bır de sarı akıntım oldu, ıdrar kulturu ve vajen kultur verdım
Canım senle hesaplamıştık hatırlıyorsan o hesaplamaya göre girmiştim ben programa doktorum kesinlikle yanlış dedi geçen hafta cuma 5 haftalıklar henüz dedi bu hafta 6 oldular program 8+2 gösteriyor hiç anlamadım🤷‍♀️

Kızlar doktorunuz transfer tarihinimi baz alıyor. Benm doktorum dedi ultrason da bir hafta önde ama adet tarihime göre baz aldı
Benimki adet tarihini hic sormadı. Beta hcg ye göre hesapladım dedi 14 nisan olarak alacağiz dedi. adet tarihinden 5 gun sonrasına denk geliyor. Çok şaşırmıştım.

Ben de 6+3 diye gitmiştim ilk gidişimde. 5 haftalık demişti. Hatta kalbi duyamadım diye çok üzülmüştüm. O kadar sartlamisım ki kendimi 6+3 e. Farklı çıkabiliyor. Hatta bana adet tarihimi hiç sormadı bile. Betahcg ye göre hesapladım dedi . Bunu da ilk defa duydum.
Canım senle hesaplamıştık hatırlıyorsan o hesaplamaya göre girmiştim ben programa doktorum kesinlikle yanlış dedi geçen hafta cuma 5 haftalıklar henüz dedi bu hafta 6 oldular program 8+2 gösteriyor hiç anlamadım🤷‍♀️

2 hafta fark mı cıkıyor, o da cok fazla deıl mı? Tup bebek hesaplaama aracına gore bızım yaptıgımız dogru yıne, ben de anlamadımm🤷‍♀️

Burdan hesaplatsana tekrar, transfer tarıhın ıle

Benim doktorum transfer tarihinden 16 gün öncesini baz aldı, 5 günlük embriyo…
Her doktor farklı hesaplıyor, ilginc ya 🤦‍♀️
Bır ustte hesaplama aracı paylastım, orasıyla bır mı cıkıcak acaba, hesaplatabılır mısınız?

Her doktor farklı hesaplıyor, ilginc ya 🤦‍♀️
Bır ustte hesaplama aracı paylastım, orasıyla bır mı cıkıcak acaba, hesaplatabılır mısınız?
Evet farklı hesaplıyorlar, yine vardır bir bildikleri 😅 hesapladım yolladığın sayfada, 9 hafta 4 günlük çıktı ama ben 9 hafta 1 günlüğüm bugün doktoruma göre 🧿🙏🏽🥰 blastokist le 9 hafta 4 gün çıktı ama şimdi embriyo transferi ile 9 hafta 1 gün çıktı yani doğru galiba 😅

Evet farklı hesaplıyorlar, yine vardır bir bildikleri 😅 hesapladım yolladığın sayfada, 9 hafta 4 günlük çıktı ama ben 9 hafta 1 günlüğüm bugün doktoruma göre 🧿🙏🏽🥰 blastokist le 9 hafta 4 gün çıktı ama şimdi embriyo transferi ile 9 hafta 1 gün çıktı yani doğru galiba 😅
3.gün embrıyosu muydu sizin, embrıyo tranaferı dedıgı 3.gun oluyor, ben onunla hesaplatıyorum, bebek 3 gun gerıde cıktı ultrasonda.. Dertlerımız nasıl da değişiyor 🥰

3.gün embrıyosu muydu sizin, embrıyo tranaferı dedıgı 3.gun oluyor, ben onunla hesaplatıyorum, bebek 3 gun gerıde cıktı ultrasonda.. Dertlerımız nasıl da değişiyor 🥰
Benim 5. Gün embriyosuydu, ne kadar geride çıkıyor ki? İlk zamanlar çok önemli değil diye biliyorum 🙏🏽

Öncelikle gebelik oluştu mu ? Ne sorun vardı nasıl bı süreç oldu.?gittiğinde tedavi başladı mı hemen snraki aylara mi kaldi
Merhaba bn de Yunus Aydın’da tedavi oldum şu an 10 haftalık hamileyim benim eşimde sperm hızı ve sayısı düşüktü ilk önce ön görüşmeye gittim ertesi ay tedaviye başladık bana da sorabilirsin

Benim 3. Gün embriyosu benimde geride 5 gün ultrasonda ultrasona göre 8+5 normalde 9+3olmasi lazım

Kızlar bugun kontrolum vardı, 7+5 gunluk oldu, ama orada 7+2 gorundu mınnak, bıraz moralım bozuldu, gecen hafta 2 gun gerıdeydı, bu sefee 3 gun, yanı 1 haftada 6 gunluk buyumus, sızde durumlar nasıl? Bır de sarı akıntım oldu, ıdrar kulturu ve vajen kultur verdım
Canim selam, benim de dun bi bakti 7+3, sonra tekrar bakti 7+6. Dedim neden farkli oluyor. Bunlar milimetrik hesaplamalar cok ufak oldugu icin olabilir, sikinti yapma kendine dedi. Kalp atisi iyiyse sorun etme 🌸🌸

Kızlar bende 8+4 deyim ama tansiyon problemim çıktı. Tansiyonum sürekli 14-9,5 larsa çok korkuyorum. Yarın çağırdı Doktor bakalım ne diyecek. Başka tansiyon problemi olan var mı? Birde 10. Haftaya kadar her hafta göreceğim dedi. Sizce normal mi?
Bende 7+5 deyim ikiz gebelik benimkisi bende özelikle yemeklerden sonra tansiyonum çıkıyor şimdi bi haftadır tansiyon takip çizelgesi oluşturdum pazartesi doktora göstereceğim bu çizelgeyi doktor bana çizelge yap demedi fakat gebelikte dolaşım sistemi değişikliği olduğundan vücut alışma sürecinde dedi ama sıkıntı görürse çizelgede holter takar takip eder önemli olan kontrol altına alınması

Back