• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Aman bitse de dert diyorum ya😅ben vururken Allahim bitsin dedim bitti hadi bu seferde iyi geliyosa keşke devam etseydim dedim
Ben normalde progestan fitili 1e düşürüp salı bırakacaktım ama salı günü borakacaktım ama lekelenmem olunca kendi doktoruma da sorucam bırakma derse devam edeceğim

Oksapari bir ben erkenden biraktin galiba 6. Haftada ilk onları biraktirdi🤷‍♀️bugün de estofrem bitti qrtik
Benim doktor da bıraktırmıyor estrofemi. Kaşıntı yapıyor dedim. Dayanamıcak kadar mı tolere edemez misin dedi, 10.haftaya kadar kullancaz dedi

Ben normalde progestan fitili 1e düşürüp salı bırakacaktım ama salı günü borakacaktım ama lekelenmem olunca kendi doktoruma da sorucam bırakma derse devam edeceğim
Devam ettirir herhalde yaa

Benim doktor da bıraktırmıyor estrofemi. Kaşıntı yapıyor dedim. Dayanamıcak kadar mı tolere edemez misin dedi, 10.haftaya kadar kullancaz dedi
8.haftamda birakmis oldum bendee. Yaaa öyle yan etki yaptı mı çok zor devam etmek

Kızlar selam ben eczanelerde lutinus fitili bulamadığım için doktor bana progestan yazdı eşim almış bugün ama prospektüste ağızdan alınır yazıyor reçetede vajinal yazıyor acaba yanlış mı almış?siz nasıl kullanıyorsunuz

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    159,1 KB · Görüntüleme: 17
Evet canım ama her doktorun tedavi şekli farklı 🤷🏼‍♀️

Kızlar selam ben eczanelerde lutinus fitili bulamadığım için doktor bana progestan yazdı eşim almış bugün ama prospektüste ağızdan alınır yazıyor reçetede vajinal yazıyor acaba yanlış mı almış?siz nasıl kullanıyorsunuz
Vajinal kullanıyoruz canım

Kizlar ben tüp Bebek doktorumu bıraktım başka doktora geçtim muayene ücreti 815 TL idi buda başka özel hastanede 400tl riskli gebelikler uzmaniymis ilacı ne zaman birakicami bu söylermi acaba siz kaçıncı haftada değiştirdiniz doktorunuzu
Ben 11.haftaadayım, birkaç hafta sonra değiştireceğim etraftaki hastaneleri araştırıyorum doğum ve kontroller için..

Doktorunun whatsapp yok mu bir sorsan? Bu progestanın değişik varyasyonları var, yanlış almış olabilir.

Anladım cnm lutinus fitilde ileriye itmek için aparat vardı keşke atmasaydım bunu ilk defa kullanıcam oyüzden emin olamadım
Canım bi şey olmaz biz hep progestan fitil kullanıyoruz.

Benim doktorum özellikle uyarmıştı "eczacı ağızdan almanı söyleyecek ama sen vajinal alacaksın" demişti.. Dediği de oldu eczacı direkt ağızdan al dedi.. Ama ben vajinal kullandım

Kızlar bende 8+4 deyim ama tansiyon problemim çıktı. Tansiyonum sürekli 14-9,5 larsa çok korkuyorum. Yarın çağırdı Doktor bakalım ne diyecek. Başka tansiyon problemi olan var mı? Birde 10. Haftaya kadar her hafta göreceğim dedi. Sizce normal mi?

Back