2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Artık ben de son dönemeçe girmek istiyorum Rabbim şu hayırlı günlerin hürmetine kucağımızı boş bırakmasın

Yaklaştıkça bi sakinlik geliyor bana ya daha çok gerileceğimi düşünmüştüm . Hadi seni de bekliyoruz
Bende tam tersi opuda falan çık sakindim şimdi daha gerginim. Gerçi benim eşim yanımda değil onun gerginliği de olabilir

Canım çok sevindim senin adına inşallah tutunur bebişlerin hepimize umut olur bayram sevinci yaşatır

İnşallah canım benim inşallah hepimizin bebişleri tutunur inşallah henüz 1. Günümdeyim nasıl geçicek bu günler
Neler geçmedi ki canım bu da geçer tadını çıkarmaya bak hamileymissin gibi düşün ki öyle olsunnasıl hissediyorsun kendjnu

İnşallah canım benim inşallah hepimizin bebişleri tutunur inşallah henüz 1. Günümdeyim nasıl geçicek bu günler
Hayalinin gerçek olduğunu düşün en hamile halindesin şuan komedi filmleri izle pozitif ol olmuş gibi inandır kendini sürecin tadını çıkar. Olmazsa bırak o zaman düşünürüz ne yapacağımızı. Ben kendimi hep böyle motive ediyorum sende böyle düşün . Hiç sahip olmadığımız birinin eksikliğini hissediyoruz biraz da varmış gibi hissedelim bakalım belki nasip olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…