- 13 Kasım 2022
- 1.935
- 4.001
İnşallah yok İstanbul tema hastanesi volkan bey doktorum Tekirdağ da yaptırmadımHayırla sonuçlansın gebeliğiniz. İnşallah tutunma lekesidir. Bende tekirdağda yaşıyorum. Merkezde misiniz. Bende tüp bebek gebesiyim bu arada
Ben tok içiyorum çünkü midem ağrıyor zaten bir sürü ilaç içince.Kızlar estrofemi aç mı tok mu kullanıyorsunuz ?
Sen baptın hala gelen giden yok muYuzdunuz yuzdunuz sonuna yaklastinuz az daha sabır kizlar
Yok vallaSen baptın hala gelen giden yok mu
Merhaba bana ac ya da tok farketmez dedi hemsire, Sabahlari aldigimi ac iciyorum sonrakileri tokKızlar estrofemi aç mı tok mu kullanıyorsunuz ?
Ben tekirdağda yaşadığınız için yazmıştımİnşallah yok İstanbul tema hastanesi volkan bey doktorum Tekirdağ da yaptırmadım
İki gün aç aldım midemde ağrı oldu onunla mı alakalı diye merak ettim .meğer midemi üşütmüşüm ahsjshMerhaba bana ac ya da tok farketmez dedi hemsire, Sabahlari aldigimi ac iciyorum sonrakileri tok
Yaklaştıkça bi sakinlik geliyor bana ya daha çok gerileceğimi düşünmüştüm . Hadi seni de bekliyoruzYuzdunuz yuzdunuz sonuna yaklastinuz az daha sabır kizlar
Evet Çerkezköy de yaşıyorum tüp bebek için İstanbul'a gelip duruyorum ben İstanbul dan gelin geldim Tekirdağ Çerkezköy yeBen tekirdağda yaşadığınız için yazmıştım
Bana da bişey demedi aka ben tok almayı tercih ediyorum çok ilaç içtiğim içinMerhaba bana ac ya da tok farketmez dedi hemsire, Sabahlari aldigimi ac iciyorum sonrakileri tok
Bende tam tersi opuda falan çık sakindim şimdi daha gerginim. Gerçi benim eşim yanımda değil onun gerginliği de olabilirYaklaştıkça bi sakinlik geliyor bana ya daha çok gerileceğimi düşünmüştüm . Hadi seni de bekliyoruz
Hım anladım. Sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallahEvet Çerkezköy de yaşıyorum tüp bebek için İstanbul'a gelip duruyorum ben İstanbul dan gelin geldim Tekirdağ Çerkezköy ye
Keşke bende sakin olabilsemYaklaştıkça bi sakinlik geliyor bana ya daha çok gerileceğimi düşünmüştüm . Hadi seni de bekliyoruz
İnşallah güzel haberi alırımHım anladım. Sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah
Canım çok sevindim senin adına inşallah tutunur bebişlerin hepimize umut olur bayram sevinci yaşatırCanım şükür bitti çok rahat gectı 2 Embryo transfer edildi 5AA mış ikiside hatta embrıyolog dedi tutunmak İçin yer arıyor embriyolar dediçok sevindim çok mutlu oldum ama bende ki sorun zaten tutunma sorunu inşallah bu sefer tutunurlar transfer öncesi kasılmayı önleyici bir serum taktılar .transfer sonrası da 1.5 saat süren bağışıklığı baskılayıcı bir serum taktılar işte 1.5 saat geçti kalkıp lavaboya gittim şükür kurtuldum çalarım artık 10 15 dakkaya
Bana doktorum tok karınla dedi reçeteye de yazmış canımKızlar estrofemi aç mı tok mu kullanıyorsunuz ?
İnşallah canım benim inşallahCanım çok sevindim senin adına inşallah tutunur bebişlerin hepimize umut olur bayram sevinci yaşatır
Neler geçmedi ki canım bu da geçer tadını çıkarmaya bak hamileymissin gibi düşün ki öyle olsunİnşallah canım benim inşallahhepimizin bebişleri tutunur inşallah henüz 1. Günümdeyim nasıl geçicek bu günler
Hayalinin gerçek olduğunu düşün en hamile halindesin şuanİnşallah canım benim inşallahhepimizin bebişleri tutunur inşallah henüz 1. Günümdeyim nasıl geçicek bu günler