Ya hadi hayırlısı gülümYarın kontrolüm var, progestana bakacak ne kadar arttı diye galiba cumartesi transfero kadar heyecanlıyım ki
Az kaldı bende senin gibi bekleme dönemine gireceğimYa hadi hayırlısı gülüm
İnşallah hadi güzel haberlerini bekliyorum ve Ayetel Kürsi oku hepAz kaldı bende senin gibi bekleme dönemine gireceğim
Okuyacağım canımİnşallah hadi güzel haberlerini bekliyorum ve Ayetel Kürsi oku hep
Sen unutsan ben hatırlatırım kendimiOkuyacağım canıminşallah olur. Haberdar ederim.
Allah razı olsun canım, burda benimle aynı şeyleri yaşayan insanlarla konuşmak iyi geliyor. Çevremdekiler anlayamıyorlr ama biz birbirimizi daha iyi anlıyoruzSen unutsan ben hatırlatırım kendimi
Aynen vallah lekeyi bile buraya diyebiliyorum ama ailem yok kimseye diyemiyorumAllah razı olsun canım, burda benimle aynı şeyleri yaşayan insanlarla konuşmak iyi geliyor. Çevremdekiler anlayamıyorlr ama biz birbirimizi daha iyi anlıyoruz
Hayırlısı olsun ilaç kullandınız mı? Benim yeğenimin adı melina hoşuma gitti görünceHala adet olmayi bekliyorumumarim bayrama filan denk gelmez bu isler
Benim eşimde yok yanımda deprem bölgesinde görevde. Ailemin yanındayım gerçekten çok zor oluyor. Heyecanımı falan buray yazıyorum çünkü siz beni anlarsınız diyeAynen vallah lekeyi bile buraya diyebiliyorum ama ailem yok kimseye diyemiyorum
Aynen öyleBenim eşimde yok yanımda deprem bölgesinde görevde. Ailemin yanındayım gerçekten çok zor oluyor. Heyecanımı falan buray yazıyorum çünkü siz beni anlarsınız diye
Amin canım aminAynen öyleAllah yüzümüzu güldürsün inşallah
Yaaaaaa bayram sekerlerimjz geliyorrrrrYarın kontrolüm var, progestana bakacak ne kadar arttı diye galiba cumartesi transfero kadar heyecanlıyım ki
Kaderdasim bende adeti bekliyorummmHala adet olmayi bekliyorumumarim bayrama filan denk gelmez bu isler
İnşallahYaaaaaa bayram sekerlerimjz geliyorrrrr
Hangi ilaçları kullanıyorsun canım bende şimdi sadece estrofem kullanıyorum Çarşamba kontrol var. Ek olarak ne veriyorlar bir de onlarla toplam kaç gün sürüyor transfer hazırlığı.Ay artık cuma günü gelsin istiyorum. En azından ilaçlarım yarıya düşer. Ertesi günde transfer
Doktordan doktora değişiyor ilaçlar mesela benim dondurulmış olmasına rağmen ovitrelle verdi. Fotoğrafa ekliyorum ilaçlarımı. 12. Gün kontrolüm vardı o zaman kadar estrofem ve coraspin kullanmıştım. 1 nisanda transferim olacak. Benim 19 gün sürmüş oluyır adetin 1. Gününden itibaren. Genelde 18 19 20. Gün oluyor galiba.]
Hangi ilaçları kullanıyorsun canım bende şimdi sadece estrofem kullanıyorum Çarşamba kontrol var. Ek olarak ne veriyorlar bir de onlarla toplam kaç gün sürüyor transfer hazırlığı.
Yarin tarlusal baslarim muhtemelenHayırlısı olsun ilaç kullandınız mı? Benim yeğenimin adı melina hoşuma gitti görünce
Sizin gecikme var mi? Doktoruma sordum opudan sonraki adetten 28-30 gun sayiyoruz dedi, benim epeyce gecmis, o nedenle tarlusal baslicamKaderdasim bende adeti bekliyorummm