2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Tekirdağ dayım ama İstanbul da doktorum tema hastanesi volkan bey hiç bir şey hissetmiyorum ama bugun ikindi gibi 5 te ilaç içtim sonra lekelenme olmuş kahverengi daha da yok ama adet ağrısı çekiyorum fazla uzanıyorum şuan
Hayırlı uğurlu olsun canım 🥰🥰🙏🙏 yerleşme kanamasıdır o çok sevindim 🙏

Tekirdağ dayım ama İstanbul da doktorum tema hastanesi volkan bey hiç bir şey hissetmiyorum ama bugun ikindi gibi 5 te ilaç içtim sonra lekelenme olmuş kahverengi daha da yok ama adet ağrısı çekiyorum fazla uzanıyorum şuan
Basıl bi lekelenme? Doktoruna söyledin mi? 😚 telaş yapma, zaten genelde oluyormuş lekelenme. Bol bol dinlen, ayaklarını uzat, meyve ye. Kendine iyi bak, bebişler tutunur inşallah 🤲🏻

Basıl bi lekelenme? Doktoruna söyledin mi? 😚 telaş yapma, zaten genelde oluyormuş lekelenme. Bol bol dinlen, ayaklarını uzat, meyve ye. Kendine iyi bak, bebişler tutunur inşallah 🤲🏻
İnşallah tutunmuş ben fitil kulaniyorum ona bilikte haşa Nescafe gibi sulu ve çoktu sonra daha gelen giden yok öyle kahverengidi

Ay artık cuma günü gelsin istiyorum. En azından ilaçlarım yarıya düşer. Ertesi günde transfer 🤲🏻

Hayırla sonuçlansın gebeliğiniz. İnşallah tutunma lekesidir. Bende tekirdağda yaşıyorum. Merkezde misiniz. Bende tüp bebek gebesiyim bu arada 🥰

X