2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Yarin tarlusal baslarim muhtemelen cok guzel bir isim gercekten, kizim olursa belki ben de bu ismi koyarim, bu isim bana ugurlu gelsin
Ay yeğenimi görseniz o kadar seversiniz ki. Bıcır bıcır aşırı tatlı bi kız. Ben teyzesiyim diye değil herkes öyle diyor. İnşallah Allah gönlümüze göre verir

Yaa evet baya değişiyor Dr larda da. Benim ilk deneme o yüzden öğrenmeye çalışıyorum

Kızlar inşallah tutarsa hafta olarak adet tarihi mi yoksa transfer tarihi mi sayılıyor?

Bende 10 mart

Merhabalar kızlar ben de 23 Martta transfer oldum bugün test yaptırdık 36,67 cumartesi tekrar test yapacağım inşallah yükselir
Yaaaa hayırlı olsun canimmmm inşallah sağlıkla yüksel sirayla keseyi kalp atisini bebisini görüp sağlıkla kucağıni alirsin kızıni(Allah soylettirdi)

Yaaaa hayırlı olsun canimmmm inşallah sağlıkla yüksel sirayla keseyi kalp atisini bebisini görüp sağlıkla kucağıni alirsin kızıni(Allah soylettirdi)
Amin ağzına sağlık canım nasip artık rabbim en hayırlısını versin sağlıklı olsunda.Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…