Ay yeğenimi görseniz o kadar seversiniz ki. Bıcır bıcır aşırı tatlı bi kız. Ben teyzesiyim diye değil herkes öyle diyor. İnşallah Allah gönlümüze göre verirYarin tarlusal baslarim muhtemelencok guzel bir isim gercekten, kizim olursa belki ben de bu ismi koyarim, bu isim bana ugurlu gelsin
Yaa evet baya değişiyor Dr larda da. Benim ilk deneme o yüzden öğrenmeye çalışıyorumDoktordan doktora değişiyor ilaçlar mesela benim dondurulmış olmasına rağmen ovitrelle verdi. Fotoğrafa ekliyorum ilaçlarımı. 12. Gün kontrolüm vardı o zaman kadar estrofem ve coraspin kullanmıştım. 1 nisanda transferim olacak. Benim 19 gün sürmüş oluyır adetin 1. Gününden itibaren. Genelde 18 19 20. Gün oluyor galiba.
Benimde ilk deneme canım. Bende yaşaya yaşaya öğreniyorum. Allah gönlümüze göre göre versinYaa evet baya değişiyor Dr larda da. Benim ilk deneme o yüzden öğrenmeye çalışıyorum
Emeklerimiz bosa cikmasiiinAy yeğenimi görseniz o kadar seversiniz ki. Bıcır bıcır aşırı tatlı bi kız. Ben teyzesiyim diye değil herkes öyle diyor. İnşallah Allah gönlümüze göre verir
Hayırlı olsun canımBenin transferim yarın umarım nisan içinde hepimiz güzel haberler veririz
Amin canım inşallahBenimde ilk deneme canım. Bende yaşaya yaşaya öğreniyorum. Allah gönlümüze göre göre versin
Amin canım aminAmin canım inşallahumarım ilk denemede kavuşuruz bebişlerimize
Canım hayırlı olsunnBenin transferim yarın umarım nisan içinde hepimiz güzel haberler veririz
Ben tarlusal kullandım canim ilaç biteli 4. Gün bugunSizin gecikme var mi? Doktoruma sordum opudan sonraki adetten 28-30 gun sayiyoruz dedi, benim epeyce gecmis, o nedenle tarlusal baslicam
Bende 10 martMerhaba kızlar... Aralık 22 de opu işlemim oldu 24 tane yumurtam toplandı 10 tanesi iyi kalite olarak 5.gune ulaştı ve dolduruldu. Pcos olduğum için rahim dinlendirme sürecine girdik. Nisan ortası gibi transferim olacak bu heyecanlı süreci sizinle geçirmek istiyirum
Yaşım 25 3 yıldır evliyim hiç korunmadik gebelik elde edemedik bir başarısız asilamam var.. sizde durumlar nedir
ISIM DENEME SAYISI TRANSFER TARIHI SONUC damlakcbs 1 N nimolik 1 NISAN @RABIS 2018 1 23 MART @Naz8684 1 10 NISAN @ozdenkocak88 3 29 MART @sansll 1 6 NISAN madamseker 31 MART
İlk deneme ni canimBende 10 mart
Son adet tarihini baz alıyorlar canim ama transfer tarihiyle de uymuş vaziyette çıkıyor nasıl oluyor bilmiyorum amaKızlar inşallah tutarsa hafta olarak adet tarihi mi yoksa transfer tarihi mi sayılıyor?
Yaaaa hayırlı olsun canimmmm inşallah sağlıkla yüksel sirayla keseyi kalp atisini bebisini görüp sağlıkla kucağıni alirsin kızıniMerhabalar kızlar ben de 23 Martta transfer oldum bugün test yaptırdık 36,67 cumartesi tekrar test yapacağım inşallah yükselir
Anladım canım sağolSon adet tarihini baz alıyorlar canim ama transfer tarihiyle de uymuş vaziyette çıkıyor nasıl oluyor bilmiyorum ama
Amin ağzına sağlık canım nasip artık rabbim en hayırlısını versin sağlıklı olsunda.Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallahYaaaa hayırlı olsun canimmmm inşallah sağlıkla yüksel sirayla keseyi kalp atisini bebisini görüp sağlıkla kucağıni alirsin kızıni(Allah soylettirdi)
Sizin belli olması gerekmiyor mu?Bende 10 mart
Zaten kese olustugunda da ölçüm olarak daha jet tarih verirler onlar ennnnnn kolayiii sen nasilsin heycan doruktamuAnladım canım sağol