2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Hayırlı uğurlu olsun canım yerleşme kanamasıdır o çok sevindim

Basıl bi lekelenme? Doktoruna söyledin mi? telaş yapma, zaten genelde oluyormuş lekelenme. Bol bol dinlen, ayaklarını uzat, meyve ye. Kendine iyi bak, bebişler tutunur inşallah

Basıl bi lekelenme? Doktoruna söyledin mi? telaş yapma, zaten genelde oluyormuş lekelenme. Bol bol dinlen, ayaklarını uzat, meyve ye. Kendine iyi bak, bebişler tutunur inşallah
İnşallah tutunmuş ben fitil kulaniyorum ona bilikte haşa Nescafe gibi sulu ve çoktu sonra daha gelen giden yok öyle kahverengidi

Yaaa nasıl sabredicen ben leke görsem herhalde test bulur yaparim bir şekilde yerlesme kanamasina benziyor
Ya yapmak istemiyorum açıkçası yapsam belki şuan pozitif kan günü gelince. Kötü olursa O testler beni çok yıpratır zaten bir şey kalmadı

Ay artık cuma günü gelsin istiyorum. En azından ilaçlarım yarıya düşer. Ertesi günde transfer

Hayırla sonuçlansın gebeliğiniz. İnşallah tutunma lekesidir. Bende tekirdağda yaşıyorum. Merkezde misiniz. Bende tüp bebek gebesiyim bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…