- 18 Eylül 2022
- 1.307
- 991
- 35
Hayırlı uğurlu olsun canımTekirdağ dayım ama İstanbul da doktorum tema hastanesi volkan bey hiç bir şey hissetmiyorum ama bugun ikindi gibi 5 te ilaç içtim sonra lekelenme olmuş kahverengi daha da yok ama adet ağrısı çekiyorum fazla uzanıyorum şuan
Basıl bi lekelenme? Doktoruna söyledin mi?Tekirdağ dayım ama İstanbul da doktorum tema hastanesi volkan bey hiç bir şey hissetmiyorum ama bugun ikindi gibi 5 te ilaç içtim sonra lekelenme olmuş kahverengi daha da yok ama adet ağrısı çekiyorum fazla uzanıyorum şuan
Gerçekten mi doktorum dedim normal ilaca devam korkma dedi erkende test yepma dedi bekliyorumHayırlı uğurlu olsun canımyerleşme kanamasıdır o çok sevindim
İnşallah tutunmuş ben fitil kulaniyorum ona bilikte haşa Nescafe gibi sulu ve çoktu sonra daha gelen giden yok öyle kahverengidiBasıl bi lekelenme? Doktoruna söyledin mi?telaş yapma, zaten genelde oluyormuş lekelenme. Bol bol dinlen, ayaklarını uzat, meyve ye. Kendine iyi bak, bebişler tutunur inşallah
Bencede yerleşme kanamasıydı o. Zaten kahverengi kanama olabilirmiş. İçin ferah tutİnşallah tutunmuş ben fitil kulaniyorum ona bilikte haşa Nescafe gibi sulu ve çoktu sonra daha gelen giden yok öyle kahverengidi
Kaçıncı gün bugun genel de 8. Gün yerleşme kanaması oluyorGerçekten mi doktorum dedim normal ilaca devam korkma dedi erkende test yepma dedi bekliyorum
6. Gün yada 8. Gün oluyor geneldeKaçıncı gün bugun genel de 8. Gün yerleşme kanaması oluyor
İnşallahBencede yerleşme kanamasıydı o. Zaten kahverengi kanama olabilirmiş. İçin ferah tut
Benim transfer hariç 6.gun sayarsam 7 .günKaçıncı gün bugun genel de 8. Gün yerleşme kanaması oluyor
Kesinlikle yerleşme kanamasıBenim transfer hariç 6.gun sayarsam 7 .gün
İnşallahKesinlikle yerleşme kanamasıtebrik ediyorum darısı bizlerin başına inşallah
Yaaa nasıl sabredicen ben leke görsem herhalde test bulur yaparim bir şekilde yerlesme kanamasina benziyorİnşallah
Ya yapmak istemiyorum açıkçası yapsam belki şuan pozitif kan günü gelince. Kötü olursa O testler beni çok yıpratır zaten bir şey kalmadıYaaa nasıl sabredicen ben leke görsem herhalde test bulur yaparim bir şekilde yerlesme kanamasina benziyor
Oyle zaten canimm kendini en iyi sen tanıyorsun en iyisi beklemek zaten ama işte nefisYa yapmak istemiyorum açıkçası yapsam belki şuan pozitif kan günü gelince. Kötü olursa O testler beni çok yıpratır zaten bir şey kalmadı
Aynen Allah büyüktürOyle zaten canimm kendini en iyi sen tanıyorsun en iyisi beklemek zaten ama işte nefis
Bence de cuma günü gelsinAy artık cuma günü gelsin istiyorum. En azından ilaçlarım yarıya düşer. Ertesi günde transfer
Hayırla sonuçlansın gebeliğiniz. İnşallah tutunma lekesidir. Bende tekirdağda yaşıyorum. Merkezde misiniz. Bende tüp bebek gebesiyim bu aradaTekirdağ dayım ama İstanbul da doktorum tema hastanesi volkan bey hiç bir şey hissetmiyorum ama bugun ikindi gibi 5 te ilaç içtim sonra lekelenme olmuş kahverengi daha da yok ama adet ağrısı çekiyorum fazla uzanıyorum şuan