2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

İçinizi ferah tutun, iyi de bi yerde tedaviniz oldu, ben Acıbadem’e çok güveniyorum ve çoğu kişi yıllarca deneyip Acıbadem’de denedikten sonra bebisleri oluyo o yüzden güzel düşünün güzel olsun, ailece büyük mutluluk yaşayın

Hep çok sıkışık diyorlar demekki orada su içmeye devam etmek lazım direkt sıkışık olursan o zaman dayanamazsın . Test gününüz ne zaman?

Teşekkür ediyorum ne güzel umut veriyorsun

Ay inşallah pozitif görürsünüz evde yapmayı düşünüyor musunuz? Yoksa kan öı vereceksiniz direk
Ben ilk transfer de evde yaptım çizgiyi göremedim çok üzüldüm ikinci transfer de kan verdim kan sonucu daha kesin ya olumsuz sa olumsuz bitti gitti oluyor o yüzden gene kan veririm herhalde

Ben ilk transfer de evde yaptım çizgiyi göremedim çok üzüldüm ikinci transfer de kan verdim kan sonucu daha kesin ya olumsuz sa olumsuz bitti gitti oluyor o yüzden gene kan veririm herhalde
Bana da öylesi mantıklı geliyor. Bende evde yapmam yanlış çık a ihtimali var

Benim bugun transferim vardı çift embriyo transfer edilecekti Embriyolog embriyolarımın resmini gösterdi birinin şekil çok bozuk geldi 5AA dedi ikisi içinde ama şekline şaşırdım

Eklentiler

• 71C65073-55A3-4453-8B2D-A77C079315AC.jpeg
    108,8 KB · Görüntüleme: 63
Benim bugun transferim vardı çift embriyo transfer edilecekti Embriyolog embriyolarımın resmini gösterdi birinin şekil çok bozuk geldi 5AA dedi ikisi içinde ama şekline şaşırdım
Acaba bana da böyle resimlerini gösterecek mi, çok hoşuma gitti böyle görmek

Bence takilma canimm bir sorun olsa doktor soylerdi kaç sekile giriyorlardir bilemeyizki
Haa yok takılmadım zaten de RABIS 2018 embriyodaki şekil bozukluğundan bahsetti yukarıda 5. Gün embriyoların şekli bozuk olanlar var diyince benimkinin de şekli bozuk ya onun bu konuda bilgisi vardır diye direk fotoğrafını gönderdim

Bu benim 3. Transferim ya 3 ünde de bu şekilde fotoğraf la gösterdiler kagıt olarak Embriyolog lar getirip verdi muhtemelen size de verirler
Küçücük şeylerden bile heyecanlanıyorum mutlu oluyorum. İnşallah hayırlısıyla sıkı sıkı tutunsunlar annelerine

Benim yumurta şekli bozukmus dolenmeden önce döllenme den sonra yavaş ama normal demişti ama ben görmedim doktorum görüp yorum yapti

Benim yumurta şekli bozukmus dolenmeden önce döllenme den sonra yavaş ama normal demişti ama ben görmedim doktorum görüp yorum yapti
Ay az kaldı rabiş test gününe heyecan var mı? Sen hangi doktora gidiyorsun? Hangi şehirdesin?

Ay az kaldı rabiş test gününe heyecan var mı? Sen hangi doktora gidiyorsun? Hangi şehirdesin?
Tekirdağ dayım ama İstanbul da doktorum tema hastanesi volkan bey hiç bir şey hissetmiyorum ama bugun ikindi gibi 5 te ilaç içtim sonra lekelenme olmuş kahverengi daha da yok ama adet ağrısı çekiyorum fazla uzanıyorum şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…