İçinizi ferah tutun, iyi de bi yerde tedaviniz oldu, ben Acıbadem’e çok güveniyorum ve çoğu kişi yıllarca deneyip Acıbadem’de denedikten sonra bebisleri oluyo o yüzden güzel düşünün güzel olsun, ailece büyük mutluluk yaşayınİnşallah inşallahkeşke gelseler nasıl sabırsız bekliyorum onları eşimin soyu İçin bir şey diyemem ama bizim soy torun konusunda tıkandı soy devamı olmuyor halamlar hiç evlenmedi vs bende 7 hala var toplam torun sayısı benle birlikte 4 düşünün o torunlardan da tek evlenen benim yani bayram şekerleri gelirse tek ben degil sanırım bizim tarafta çok mutlu olacak
Ay bende bilmiyorum ne oluyorBugün hersey üst üste gelmis sanaaa. Dikkat etttt
Hep çok sıkışık diyorlar demekki orada su içmeye devam etmek lazım direkt sıkışık olursan o zaman dayanamazsın . Test gününüz ne zaman?Teşekkür ediyorum öncekilerde transferlere çok sıkışık giriyordum transfer sonrası çok sıkışık olup 15 dakka da lavaboya gitmeye çalışıyordumartık tecrübe kazandım transfer den sonra çok sıkışık olunca kendimizi kasıyoruz o yüzden bu sefer az sıkışık girdim transfer sonrası 1.5 saat ayağa kalkmamış oldum
Teşekkür ediyorum ne güzel umut veriyorsunİçinizi ferah tutun, iyi de bi yerde tedaviniz oldu, ben Acıbadem’e çok güveniyorum ve çoğu kişi yıllarca deneyip Acıbadem’de denedikten sonra bebisleri oluyo o yüzden güzel düşünün güzel olsun, ailece büyük mutluluk yaşayın
Test günü İçin 10 nisan dediler muhtemelen daha erken yaparımHep çok sıkışık diyorlar demekki orada su içmeye devam etmek lazım direkt sıkışık olursan o zaman dayanamazsın . Test gününüz ne zaman?
Ay inşallah pozitif görürsünüzTest günü İçin 10 nisan dediler muhtemelen daha erken yaparım
Ben ilk transfer de evde yaptım çizgiyi göremedim çok üzüldüm ikinci transfer de kan verdim kan sonucu daha kesin ya olumsuz sa olumsuz bitti gitti oluyor o yüzden gene kan veririm herhaldeAy inşallah pozitif görürsünüzevde yapmayı düşünüyor musunuz? Yoksa kan öı vereceksiniz direk
Bana da öylesi mantıklı geliyor. Bende evde yapmam yanlış çık a ihtimali varBen ilk transfer de evde yaptım çizgiyi göremedim çok üzüldüm ikinci transfer de kan verdim kan sonucu daha kesin ya olumsuz sa olumsuz bitti gitti oluyor o yüzden gene kan veririm herhalde
Benim bugun transferim vardı çift embriyo transfer edilecekti Embriyolog embriyolarımın resmini gösterdi birinin şekil çok bozuk geldi 5AA dedi ikisi içinde ama şekline şaşırdım6.gun kötü değil yavaş gelen demek ama benim niye yavaş yumurta yuvarlak sa benimkinin şekli ve rengi bozuktu ondan yumurta kalitem kötu denildi ama 5.gun 6 günle alakası yok şekli kötü olup 5.gun olanda var 1gun de var ve 6.gunle hamile kal da var
İnşallahMerhabalar banada doğal siklüs transferi yaptılar. 1 Nisan da transferim varinsallah sinu güzel olur
Acaba bana da böyle resimlerini gösterecek mi, çok hoşuma gitti böyle görmekBenim bugun transferim vardı çift embriyo transfer edilecekti Embriyolog embriyolarımın resmini gösterdi birinin şekil çok bozuk geldi 5AA dedi ikisi içinde ama şekline şaşırdım
Bence takilma canimm bir sorun olsa doktor soylerdi kaç sekile giriyorlardir bilemeyizkiBenim bugun transferim vardı çift embriyo transfer edilecekti Embriyolog embriyolarımın resmini gösterdi birinin şekil çok bozuk geldi 5AA dedi ikisi içinde ama şekline şaşırdım
Haa yok takılmadım zaten deBence takilma canimm bir sorun olsa doktor soylerdi kaç sekile giriyorlardir bilemeyizki
Bu benim 3. Transferim yaAcaba bana da böyle resimlerini gösterecek mi, çok hoşuma gitti böyle görmek
Ayy Allahim yarabbim yaaaaBenim bugun transferim vardı çift embriyo transfer edilecekti Embriyolog embriyolarımın resmini gösterdi birinin şekil çok bozuk geldi 5AA dedi ikisi içinde ama şekline şaşırdım
Küçücük şeylerden bile heyecanlanıyorumBu benim 3. Transferim ya3 ünde de bu şekilde fotoğraf la gösterdiler kagıt olarak Embriyolog lar getirip verdi muhtemelen size de verirler
Benim bilgim yok fotoğraf göstermedi ama transferin 6.gunundeyyim bakalımBenim bugun transferim vardı çift embriyo transfer edilecekti Embriyolog embriyolarımın resmini gösterdi birinin şekil çok bozuk geldi 5AA dedi ikisi içinde ama şekline şaşırdım
Benim yumurta şekli bozukmus dolenmeden önce döllenme den sonra yavaş ama normal demişti ama ben görmedim doktorum görüp yorum yaptiHaa yok takılmadım zaten deRABIS 2018 embriyodaki şekil bozukluğundan bahsetti yukarıda 5. Gün embriyoların şekli bozuk olanlar var diyince benimkinin de şekli bozuk ya onun bu konuda bilgisi vardır diye direk fotoğrafını gönderdim
Ay az kaldı rabiş test gününe heyecan var mı? Sen hangi doktora gidiyorsun? Hangi şehirdesin?Benim yumurta şekli bozukmus dolenmeden önce döllenme den sonra yavaş ama normal demişti ama ben görmedim doktorum görüp yorum yapti
Tekirdağ dayım ama İstanbul da doktorum tema hastanesi volkan bey hiç bir şey hissetmiyorum ama bugun ikindi gibi 5 te ilaç içtim sonra lekelenme olmuş kahverengi daha da yok ama adet ağrısı çekiyorum fazla uzanıyorum şuanAy az kaldı rabiş test gününe heyecan var mı? Sen hangi doktora gidiyorsun? Hangi şehirdesin?