Senin mide bulantın oluyo muydu canımBen kontrol altındayım değerim umarım düzgün bir şekilde düşer suan düşündüğüm sey bu ultrasonda dış gebelik bulgusu yok umarım düşüktür
Koyarken zorlamisindir belki tahriş kanamasidirFitili koyduktan yarım saat sonra kırmızı renkli bir parmak kadar bir kanama oldu . Fitili koyarken de zorlandım acıdı hatta
Kaç çıktı bugün ki degerinKızlar değerim bugun saglıksız bir şekilde arttı dış gebelik ihtimali üzerinde duruluyor size diyeceğim su ki herhangi bir küçük kanamanız ufak bir agrınız ya da vucudunuzda farklı bir şey hissederseniz normal bişe olarak düşünmeyin buraya yazıp çözüm aramayın kendi vucudunuzu dinleyin ben kendimi dinlemesem ve doktorun dediği tarihi beklesem belki cok gec bile olabilirdi
Evet oldu. ama içimde bir his bir şeylerin normal olmadıgını söylüyorsu ara sıra kasık agrısı vurdu gecti anlık sanırım birazda klinik bulguları bildiğim için ve vucudumu tanıdıgım için erkenden teshis ile yönetebildim durumu ama sakın bir bulgun varsa ihmal etmeSenin mide bulantın oluyo muydu canım
1485Kaç çıktı bugün ki degerinherseyden korkar olduk artık
Evet sabahtan beri ilk defa girebildimBu sitede bı problemmi var kizlar zor giriliyor ya
Dualarim hepinize insallah önemli hirseu degildirBugün kırmızı az bir kanamayla uyandım proluton ve kan uyuşmazlığı iğnesi yapıldı bebek iyi kalp atışı da var ama ben çok stresliyim ve korkuyorum lütfen bizim için dua edin
Çok uzgunum cokkk
Bilmiyorum sanki tahrişten öyle kanama olmaz gibi geliyor bir de dün kahverengi lekelenme vardıKoyarken zorlamisindir belki tahriş kanamasidir
İnsallah canım doktorumun dediği zorlayacak bişe olmadıgı burada okuduklarım o kadar korkutmustu ki beni ama alakası yokmusÇok uzgunum cokkkİnşallah en az hasarla atlatirsin bu surecu
Bende bi kaç gün önce az bi kanama geldi durdu ondan girdim triplereEvet oldu. ama içimde bir his bir şeylerin normal olmadıgını söylüyorsu ara sıra kasık agrısı vurdu gecti anlık sanırım birazda klinik bulguları bildiğim için ve vucudumu tanıdıgım için erkenden teshis ile yönetebildim durumu ama sakın bir bulgun varsa ihmal etme
Yasadıgın stres saglıklı bir gebeliğin varsa bu durumu kötü yonde etkiler en son ne zaman beta baktırdınBende bi kaç gün önce az bi kanama geldi durdu ondan girdim triplere
Ay canım gözün aydinKizlar selam. 10.gunum bu gun. 3. Gun embriyosu dayanamadim 1 saat once test yaptim ilk iki dakika ve 5. Dakika fotosu asagidaki gibi
10 gün önce falanYasadıgın stres saglıklı bir gebeliğin varsa bu durumu kötü yonde etkiler en son ne zaman beta baktırdın
Herkesin yaşadığı durum farklı oluyor ister istemez ama çok üzüldüm gerçekten değerin çok iyiydi cunkuİnsallah canım doktorumun dediği zorlayacak bişe olmadıgı burada okuduklarım o kadar korkutmustu ki beni ama alakası yokmus
İçinin rahat etmesi için beta baktırabilirsin düzenli artısı görürsen için rahat eder.10 gün önce falan
Nasip diyorum ilk denememdi daha yeni evliyim belki kendiliğinden olur:)Herkesin yaşadığı durum farklı oluyor ister istemez ama çok üzüldüm gerçekten değerin çok iyiydi cunku
Ay inşallah inşallah en azından vücudun hamile kalabiliyo bunu görmüş oldun duam seninleNasip diyorum ilk denememdi daha yeni evliyim belki kendiliğinden olur:)
İnanki bende öyle düşünüyorum dondurlmuş 5 tane daha 5. Gün embriyom var olmazsa tekrar yaparım allah nasip ederse zaten olur:)Ay inşallah inşallah en azından vücudun hamile kalabiliyo bunu görmüş oldun duam seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?