2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

20 nısandan 19 gun gerıye gıdıyoruz, 1 nısan olarak son adet tarıhını gırebılırsınzben gun gun gebelık uygulamasını kullanıyorum, gun gun gelısımını yazıyor
Benim fe transfer 20 Nisan ama adet günüm belli 3 Nisan hangisini baz alacağız bende bilmiyorum hiç

Nasıl bir bulgu acaba kanamanız da var mıydı benim de arada kaşık ağrım oluyor da az az

Benim fe transfer 20 Nisan ama adet günüm belli 3 Nisan hangisini baz alacağız bende bilmiyorum hiç
Aslında bu uygulama adet tarıhınde 1 hafta sapma olanlar ıcın daha uygun, benım o sekılde mesela ıkı kanama yasadım 12 gun ara ıle, hangısı adet bılemıyorum, son kanamadan 10 gun sonra tranafer yapıldı, tranafer tarihine gore belirlwmek bence daha saglıklı, cunku embrıyonun dırek kac gunluk oldugu cıkıyor, bır de uygulamalar hep 28 gunluk donguye gore ayarlı

Teşekkür ederim cevapladıgınız için zaten 2 gün fark ediyor keseyi görünce doktor ne diyecek bakalım

Yumurtlama döneminde cektiğim agrı gibi agrı cektim

Canim nasil bir farklilik hissediyosun ? Ben daha evvel diş gbelik gecirdim ama acillik oldum 1 hafta hastanede yattim öyle bir ağrı cektigimi hatirlamiyorum. Ne pozitifi görene kadar ne şu aşamada herhangi bir kanama lekelenme görmedim. Sadece ayakta cok kalirsam bel ve kasik agrim oluyor ama uzaninca geciyor. Birde gogus ucum buyudu ve boyle putur putur oldu. Sendeki agri siddetlimiydi, yoksa gelip gecicimi

Hiç şiddetli değildi vurup sanıyelik geciyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…