Benim fe transfer 20 Nisan ama adet günüm belli 3 Nisan hangisini baz alacağız bende bilmiyorum hiç20 nısandan 19 gun gerıye gıdıyoruz, 1 nısan olarak son adet tarıhını gırebılırsınzben gun gun gebelık uygulamasını kullanıyorum, gun gun gelısımını yazıyor
Nasıl bir bulgu acaba kanamanız da var mıydı benim de arada kaşık ağrım oluyor da az azEvet oldu. ama içimde bir his bir şeylerin normal olmadıgını söylüyorsu ara sıra kasık agrısı vurdu gecti anlık sanırım birazda klinik bulguları bildiğim için ve vucudumu tanıdıgım için erkenden teshis ile yönetebildim durumu ama sakın bir bulgun varsa ihmal etme
be diyor ihmal etmeyin özele gidin benceBilmiyorum sanki tahrişten öyle kanama olmaz gibi geliyor bir de dün kahverengi lekelenme vardı
Öyle tabiki belki sağlıksız embriyoydu her serde var bir hayirİnanki bende öyle düşünüyorum dondurlmuş 5 tane daha 5. Gün embriyom var olmazsa tekrar yaparım allah nasip ederse zaten olur:)
Aslında bu uygulama adet tarıhınde 1 hafta sapma olanlar ıcın daha uygun, benım o sekılde mesela ıkı kanama yasadım 12 gun ara ıle, hangısı adet bılemıyorum, son kanamadan 10 gun sonra tranafer yapıldı, tranafer tarihine gore belirlwmek bence daha saglıklı, cunku embrıyonun dırek kac gunluk oldugu cıkıyor, bır de uygulamalar hep 28 gunluk donguye gore ayarlıBenim fe transfer 20 Nisan ama adet günüm belli 3 Nisan hangisini baz alacağız bende bilmiyorum hiç
Teşekkür ederim cevapladıgınız için zaten 2 gün fark ediyor keseyi görünce doktor ne diyecek bakalımAslında bu uygulama adet tarıhınde 1 hafta sapma olanlar ıcın daha uygun, benım o sekılde mesela ıkı kanama yasadım 12 gun ara ıle, hangısı adet bılemıyorum, son kanamadan 10 gun sonra tranafer yapıldı, tranafer tarihine gore belirlwmek bence daha saglıklı, cunku embrıyonun dırek kac gunluk oldugu cıkıyor, bır de uygulamalar hep 28 gunluk donguye gore ayarlı
Sızın cok fark yok evet, normal adet tarıhınızı baz alacaktır, saglıkla gelsın dunyaya bebısınızTeşekkür ederim cevapladıgınız için zaten 2 gün fark ediyor keseyi görünce doktor ne diyecek bakalım
Yumurtlama döneminde cektiğim agrı gibi agrı cektimNasıl bir bulgu acaba kanamanız da var mıydı benim de arada kaşık ağrım oluyor da az az
Doktoruma da ayrı sinirliyim mesajlarıma telefona çok geç döndü iğne yaptır dedi sadece. Özele gittim canım ebe baktı sadece orda daDoktorunuz
be diyor ihmal etmeyin özele gidin bence
İğne durdurur kanamayı inşallah arkadaşım Allah korktuğumuza uğratmasınDoktoruma da ayrı sinirliyim mesajlarıma telefona çok geç döndü iğne yaptır dedi sadece. Özele gittim canım ebe baktı sadece orda da
Doktoruma da ayrı sinirliyim mesajlarıma telefona çok geç döndü iğne yaptır dedi sadece. Özele gittim canım ebe baktı sadece orda da
[/QUOTE
Bugün pazar ya onun için geç cevap veriyorlar bende sinir olmuştum
Cok sagolun. Umarim saglikli bir gebelik olur. Buradan pozitif idrar testi paylasacagimi dusunmuyordum hic. Ne yapacagimi bilemiyorumAy canım gözün aydin
İnşallah çok fazla bir kanama da değil ama renk kırmızı olunca çok korktumİğne durdurur kanamayı inşallah arkadaşım Allah korktuğumuza uğratmasın
Canım bende o iğneden yaptırdım durduDoktoruma da ayrı sinirliyim mesajlarıma telefona çok geç döndü iğne yaptır dedi sadece. Özele gittim canım ebe baktı sadece orda da
Yumurtlama döneminde cektiğim agrı gibi agrı cektim
Tabrik ederim benim de aynı marka testte böyle çıkmıştıKizlar selam. 10.gunum bu gun. 3. Gun embriyosu dayanamadim 1 saat once test yaptim ilk iki dakika ve 5. Dakika fotosu asagidaki gibi
Hiç şiddetli değildi vurup sanıyelik geciyoduCanim nasil bir farklilik hissediyosun ? Ben daha evvel diş gbelik gecirdim ama acillik oldum 1 hafta hastanede yattim öyle bir ağrı cektigimi hatirlamiyorum. Ne pozitifi görene kadar ne şu aşamada herhangi bir kanama lekelenme görmedim. Sadece ayakta cok kalirsam bel ve kasik agrim oluyor ama uzaninca geciyor. Birde gogus ucum buyudu ve boyle putur putur oldu. Sendeki agri siddetlimiydi, yoksa gelip gecicimi
Hiç şiddetli değildi vurup sanıyelik geciyodu
Hakkında hayırlısı olsunYa bende haff agrilar oluo ama dedigim gbi ben gebelige bagliyorum bilemedim cuma gunu cagirdi doktorum ak mi kara mi belli olacak bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?