- 2 Aralık 2014
- 438
- 392
- 103
- 32
Cok tesekkurler valla hala saskinim. Ara ara adet olcam gibi agrim oluyor ama normal herhalde. Dune kadar olmam gerekiyordu.Tabrik ederim benim de aynı marka testte böyle çıkmıştı
Ay masallah darisi basima insallahKızlar bugun de kan verdım, 3.gun embrıyosu
9.gun 44.9
11.gün 100.5
13. Gün 216.2
Ay masallah kese için gün verdiler miKızlar bugun de kan verdım, 3.gun embrıyosu
9.gun 44.9
11.gün 100.5
13. Gün 216.2
İnşallah canimmmnCok sagolun. Umarim saglikli bir gebelik olur. Buradan pozitif idrar testi paylasacagimi dusunmuyordum hic. Ne yapacagimi bilemiyorum
Evet bende de oluyor hala meraklanmayınCok tesekkurler valla hala saskinim. Ara ara adet olcam gibi agrim oluyor ama normal herhalde. Dune kadar olmam gerekiyordu.
İnşallahhAy masallah darisi basima insallah
Neden o kadar geç test tarigi verdiler 5 günse çıkar canımMerhaba hanımlar benimde 29 nisanda 5. Gün embriyo transferim yapıldı yarın transfer gününü sayarsak 10. Gün acaba kan versem mi heyecanlıyım normalde test günüm perşembe
15 gün soonra çağırdı, kalp atışınaAy masallah kese için gün verdiler mi
Canım hangi iğne?? Ben progestan vuruluyorum her gün hala durmadı lekelenmemCanım bende o iğneden yaptırdım durdu
Proluton canımCanım hangi iğne?? Ben progestan vuruluyorum her gün hala durmadı lekelenmem
Bencede geç verdiler tarihi o yüzden sağlıkocagina yarın iğne için gideceğim zaten gitmişken Kan vereyim dedimNeden o kadar geç test tarigi verdiler 5 günse çıkar canım
İkisi bir arada en guzeli15 gün soonra çağırdı, kalp atışına
En iyisi baya geç çünküBencede geç verdiler tarihi o yüzden sağlıkocagina yarın iğne için gideceğim zaten gitmişken Kan vereyim dedim
Ben de yaptiriyim yarın progestan geçirmedi 20 gün olcakProluton canım
Hicbirsey 2 günde ki artışı önemli bünyeye göre değişiyor ilk degerlerKızlar size bir sorum var. Kan tahlilinde 11. Gün. Kiminle hcg değeri 300 çıkıyor, kiminde 500 çıkıyor. 300 yada 500 olması ne değiştiriyor.?
Aynenn, kese goruldu gorulmedı, ıcı dolu mu bos mu stresı olmadanİkisi bir arada en guzeli
Yarın bende kese için gün alacam çok heyecanliyim değerim güzel artmistir insallahAynenn, kese goruldu gorulmedı, ıcı dolu mu bos mu stresı olmadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?