• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

20 nısandan 19 gun gerıye gıdıyoruz, 1 nısan olarak son adet tarıhını gırebılırsınz🌺ben gun gun gebelık uygulamasını kullanıyorum, gun gun gelısımını yazıyor
Benim fe transfer 20 Nisan ama adet günüm belli 3 Nisan hangisini baz alacağız bende bilmiyorum hiç 😅

Evet oldu. ama içimde bir his bir şeylerin normal olmadıgını söylüyorsu ara sıra kasık agrısı vurdu gecti anlık sanırım birazda klinik bulguları bildiğim için ve vucudumu tanıdıgım için erkenden teshis ile yönetebildim durumu ama sakın bir bulgun varsa ihmal etme
Nasıl bir bulgu acaba kanamanız da var mıydı benim de arada kaşık ağrım oluyor da az az

Benim fe transfer 20 Nisan ama adet günüm belli 3 Nisan hangisini baz alacağız bende bilmiyorum hiç 😅
Aslında bu uygulama adet tarıhınde 1 hafta sapma olanlar ıcın daha uygun, benım o sekılde mesela ıkı kanama yasadım 12 gun ara ıle, hangısı adet bılemıyorum, son kanamadan 10 gun sonra tranafer yapıldı, tranafer tarihine gore belirlwmek bence daha saglıklı, cunku embrıyonun dırek kac gunluk oldugu cıkıyor, bır de uygulamalar hep 28 gunluk donguye gore ayarlı

Aslında bu uygulama adet tarıhınde 1 hafta sapma olanlar ıcın daha uygun, benım o sekılde mesela ıkı kanama yasadım 12 gun ara ıle, hangısı adet bılemıyorum, son kanamadan 10 gun sonra tranafer yapıldı, tranafer tarihine gore belirlwmek bence daha saglıklı, cunku embrıyonun dırek kac gunluk oldugu cıkıyor, bır de uygulamalar hep 28 gunluk donguye gore ayarlı
Teşekkür ederim cevapladıgınız için zaten 2 gün fark ediyor keseyi görünce doktor ne diyecek bakalım 🤗🌸

Doktoruma da ayrı sinirliyim mesajlarıma telefona çok geç döndü iğne yaptır dedi sadece. Özele gittim canım ebe baktı sadece orda da
[/QUOTE
Bugün pazar ya onun için geç cevap veriyorlar bende sinir olmuştum

Yumurtlama döneminde cektiğim agrı gibi agrı cektim

Canim nasil bir farklilik hissediyosun ? Ben daha evvel diş gbelik gecirdim ama acillik oldum 1 hafta hastanede yattim öyle bir ağrı cektigimi hatirlamiyorum. Ne pozitifi görene kadar ne şu aşamada herhangi bir kanama lekelenme görmedim. Sadece ayakta cok kalirsam bel ve kasik agrim oluyor ama uzaninca geciyor. Birde gogus ucum buyudu ve boyle putur putur oldu. Sendeki agri siddetlimiydi, yoksa gelip gecicimi

Canim nasil bir farklilik hissediyosun ? Ben daha evvel diş gbelik gecirdim ama acillik oldum 1 hafta hastanede yattim öyle bir ağrı cektigimi hatirlamiyorum. Ne pozitifi görene kadar ne şu aşamada herhangi bir kanama lekelenme görmedim. Sadece ayakta cok kalirsam bel ve kasik agrim oluyor ama uzaninca geciyor. Birde gogus ucum buyudu ve boyle putur putur oldu. Sendeki agri siddetlimiydi, yoksa gelip gecicimi
Hiç şiddetli değildi vurup sanıyelik geciyodu

Back