2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Rahım ıcınde keseye etkı edecek durumda deılse sorun olmaz, tabıkı ben doktor deılım ama tecrubelerım boyle.
Anladım canım benimki dışında öyle söyledi doktor erken doğum riskin yok dedi endişe etme dedi kanama.alani bebişle aynı büyüklükte idi sanki 13 haftalığım biraz endişe ettim ama korkma bişi olmaz dedi doktor

İnşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız dınlenın bol bol

Kizlar bisi sorcam ben 20 nisanda transfer oldum son reglim de 4 nisan ben kac haftalik olmus oluyorum bunu nasil hesapliyoruz ya

Bugün kırmızı az bir kanamayla uyandım proluton ve kan uyuşmazlığı iğnesi yapıldı bebek iyi kalp atışı da var ama ben çok stresliyim ve korkuyorum lütfen bizim için dua edin

Kızlar değerim bugun saglıksız bir şekilde arttı dış gebelik ihtimali üzerinde duruluyor size diyeceğim su ki herhangi bir küçük kanamanız ufak bir agrınız ya da vucudunuzda farklı bir şey hissederseniz normal bişe olarak düşünmeyin buraya yazıp çözüm aramayın kendi vucudunuzu dinleyin ben kendimi dinlemesem ve doktorun dediği tarihi beklesem belki cok gec bile olabilirdi

Sen naptın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…