Rahım ıcınde keseye etkı edecek durumda deılse sorun olmaz, tabıkı ben doktor deılım ama tecrubelerım boyle.Kanama alanı dışarı da olunca sorun olmuyor mu acaba
Anladım canım benimki dışında öyle söyledi doktor erken doğum riskin yok dedi endişe etme dedi kanama.alani bebişle aynı büyüklükte idi sanki 13 haftalığım biraz endişe ettim ama korkma bişi olmaz dedi doktorRahım ıcınde keseye etkı edecek durumda deılse sorun olmaz, tabıkı ben doktor deılım ama tecrubelerım boyle.
Yok yok çokBatınca böyle korktum birden
İnşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınızAnladım canım benimki dışında öyle söyledi doktor erken doğum riskin yok dedi endişe etme dedi kanama.alani bebişle aynı büyüklükte idi sanki 13 haftalığım biraz endişe ettim ama korkma bişi olmaz dedi doktor
5.gun embriyosuysa transferden once 19 gun, 3.gun ise 17 gun sayiyormussun canimKizlar bisi sorcam ben 20 nisanda transfer oldum son reglim de 4 nisan ben kac haftalik olmus oluyorum bunu nasil hesapliyoruz ya
5.gun embriyosuysa transferden once 19 gun, 3.gun ise 17 gun sayiyormussun canim
Transfer gununuzu ve kacıncı gun embrıyosu oldugunu soyleyın, ben hesaplıyım5.gün regle kadar mi yani nasil oluo
Transfer gununuzu ve kacıncı gun embrıyosu oldugunu soyleyın, ben hesaplıyım
Yalnız bu hesaplama adet tarihinde karısıklık olanlar ıcın
Transfer gununuzu ve kacıncı gun embrıyosu oldugunu soyleyın, ben hesaplıyım
Yalnız bu hesaplama adet tarihinde karısıklık olanlar ıcın
Teşekkür ederim canımİnşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınızdınlenın bol bol
20 nısandan 19 gun gerıye gıdıyoruz, 1 nısan olarak son adet tarıhını gırebılırsınzAyyy 20 nisan transfer 4 nisan regl
Canım noldu nasıl bi kanamaydı rengiBugün kırmızı az bir kanamayla uyandım proluton ve kan uyuşmazlığı iğnesi yapıldı bebek iyi kalp atışı da var ama ben çok stresliyim ve korkuyorum lütfen bizim için dua edin
Evet ben de zar zor girdim. Ekranda simgeye bastigimda acildi sadece.Bu sitede bı problemmi var kizlar zor giriliyor ya
Sen naptın canımKızlar değerim bugun saglıksız bir şekilde arttı dış gebelik ihtimali üzerinde duruluyor size diyeceğim su ki herhangi bir küçük kanamanız ufak bir agrınız ya da vucudunuzda farklı bir şey hissederseniz normal bişe olarak düşünmeyin buraya yazıp çözüm aramayın kendi vucudunuzu dinleyin ben kendimi dinlemesem ve doktorun dediği tarihi beklesem belki cok gec bile olabilirdi
Ben kontrol altındayım değerim umarım düzgün bir şekilde düşer suan düşündüğüm sey bu ultrasonda dış gebelik bulgusu yok umarım düşüktürSen naptın canım
Fitili koyduktan yarım saat sonra kırmızı renkli bir parmak kadar bir kanama oldu . Fitili koyarken de zorlandım acıdı hattaCanım noldu nasıl bi kanamaydı rengi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?