2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Artık ben de son dönemeçe girmek istiyorum Rabbim şu hayırlı günlerin hürmetine kucağımızı boş bırakmasın

Yaklaştıkça bi sakinlik geliyor bana ya daha çok gerileceğimi düşünmüştüm . Hadi seni de bekliyoruz ☺️
Bende tam tersi opuda falan çık sakindim şimdi daha gerginim. Gerçi benim eşim yanımda değil onun gerginliği de olabilir

Canım şükür bitti çok rahat gectı 2 Embryo transfer edildi 5AA mış ikiside hatta embrıyolog dedi tutunmak İçin yer arıyor embriyolar dedi 🥰🥰🥰 çok sevindim çok mutlu oldum ama bende ki sorun zaten tutunma sorunu inşallah bu sefer tutunurlar 🙏 transfer öncesi kasılmayı önleyici bir serum taktılar .transfer sonrası da 1.5 saat süren bağışıklığı baskılayıcı bir serum taktılar işte 1.5 saat geçti kalkıp lavaboya gittim şükür kurtuldum çalarım artık 10 15 dakkaya
Canım çok sevindim senin adına inşallah tutunur bebişlerin hepimize umut olur bayram sevinci yaşatır ❤️❤️

İnşallah canım benim inşallah 🙏 hepimizin bebişleri tutunur inşallah 🙏 henüz 1. Günümdeyim nasıl geçicek bu günler 🙄
Neler geçmedi ki canım bu da geçer tadını çıkarmaya bak hamileymissin gibi düşün ki öyle olsun🥰nasıl hissediyorsun kendjnu

İnşallah canım benim inşallah 🙏 hepimizin bebişleri tutunur inşallah 🙏 henüz 1. Günümdeyim nasıl geçicek bu günler 🙄
Hayalinin gerçek olduğunu düşün en hamile halindesin şuan ☺️ komedi filmleri izle pozitif ol olmuş gibi inandır kendini sürecin tadını çıkar. Olmazsa bırak o zaman düşünürüz ne yapacağımızı. Ben kendimi hep böyle motive ediyorum sende böyle düşün . Hiç sahip olmadığımız birinin eksikliğini hissediyoruz biraz da varmış gibi hissedelim bakalım belki nasip olur 🤍

X