Merhaba Hayirlisi olsun :) Sizi muayene edip transfer sürecine hazirliicaklar muhtemelen, cünkü yumurta verme gibi durumunuz yok… kan tahlillerine bakılır ona göre ilaç vs başlatırlar sizeKızlar merhabalar ben 2017 yılında tüp bebekle çocuğumuz oldu artık 5 yaşında suan dondurulmuş embriyolarımız var bizde artık gitsek diyoruz ama önceki çocuğum taze çift transferdi teki tuttu sonra bi tane olumsuz sonuç aldık şimdi bu üçüncüyü dondurma kararı aldık sizce nisan adeti ile gitmeli miyiz arasında ki yaş farkı çoğalıyor ama dondurulmuş transfer daha önce Olmadım nasıl ilerliyor fikirlerinizi alabilir miyim bende
Çok saolun sizin nasıl tedaviniz ben daha önce dondurulmuş olmadığı ve tedavi gördüğüm şehirden uzak olduğum için biraz tedirgindim burada okudukça rahatlıyorum vallaMerhaba Hayirlisi olsun :) Sizi muayene edip transfer sürecine hazirliicaklar muhtemelen, cünkü yumurta verme gibi durumunuz yok… kan tahlillerine bakılır ona göre ilaç vs başlatırlar size
Hepimizin heyecanlı olması çok normal güzel ama yorucu tabi :) benim aralık sonunda yumurtalarım alındı, genetiğe gitti, 2-3 adet beklemeliydim polikistik over oldugu için, sonrasında transfer hazırlığına başlarım diye gittim ama bir ay daha beklemek durumunda kaldım küçük kistler tamamen gitmediği için, bu adetimle başladım transfer hazırlığına Estrofem kullanıyorum haftaya cumartesi kontrol var sonrasında 4-5 gün sonraya transfer tarihi verilecek insallahÇok saolun sizin nasıl tedaviniz ben daha önce dondurulmuş olmadığı ve tedavi gördüğüm şehirden uzak olduğum için biraz tedirgindim burada okudukça rahatlıyorum valla
Öyle mi ya dondurulmuş daha kolay ilerliyor diyorlar zaten ben hep taze oldu iğneler süreç yumurta kontrollerı baya yordu beniHepimizin heyecanlı olması çok normal güzel ama yorucu tabi :) benim aralık sonunda yumurtalarım alındı, genetiğe gitti, 2-3 adet beklemeliydim polikistik over oldugu için, sonrasında transfer hazırlığına başlarım diye gittim ama bir ay daha beklemek durumunda kaldım küçük kistler tamamen gitmediği için, bu adetimle başladım transfer hazırlığına Estrofem kullanıyorum haftaya cumartesi kontrol var sonrasında 4-5 gün sonraya transfer tarihi verilecek insallahsizin bekleme durumunuz olmiicak o güzel bişi bence
Evet dondurulmuş basit, sizin hormonlarınız istenilen seviyedeyse hemen başlatırlarÖyle mi ya dondurulmuş daha kolay ilerliyor diyorlar zaten ben hep taze oldu iğneler süreç yumurta kontrollerı baya yordu beni
İnşallah canım peki folik asit kullandın mıEvet dondurulmuş basit, sizin hormonlarınız istenilen seviyedeyse hemen başlatırlarsiz bu adetinizle gidin bence madem istiyorsunuz 2. Çocuğu vitamin vs takviyeleri gerekirse hemen başlarsınız belki de gerek yoktur iyiyse herseyiniz
Geçmiş olsun canımAy bugün iğnenin ampülünü kırarken parmağım kesildi. Coraspin kullandığım için durmadı resmen. Kendime aşırı sinirlendi bu kadar dikkatsiz olduğum için
Evet canım ilk denemeİyi akşamlar canimmm berbat bir şekilde salgın car vitamin tüketmeye çalış bol bol senin de çok az kalmış masallah ilk denemem mi
Sağol canımGeçmiş olsun canımdikkat et insallah
İlaç biteli 7 gün olduİlaç vermedi mi doktor?
Aa ona rağmen olmadınız. Baya gecikmiş gerçekten. İnşallah bir an önce gelirİlaç biteli 7 gün oldu
Canım şükür bitti çok rahat gectı 2 Embryo transfer edildi 5AA mış ikiside hatta embrıyolog dedi tutunmak İçin yer arıyor embriyolar dediDualarim seninle canimnmm stres yapma kendine o da hallolacak bir sekikde
Hayırlı olsun canım çok sevindim. Ne kadar uzun tutmuş. İnşallah tutunurlar. Be zaman test gününüz?Canım şükür bitti çok rahat gectı 2 Embryo transfer edildi 5AA mış ikiside hatta embrıyolog dedi tutunmak İçin yer arıyor embriyolar dediçok sevindim çok mutlu oldum ama bende ki sorun zaten tutunma sorunu inşallah bu sefer tutunurlar transfer öncesi kasılmayı önleyici bir serum taktılar .transfer sonrası da 1.5 saat süren bağışıklığı baskılayıcı bir serum taktılar işte 1.5 saat geçti kalkıp lavaboya gittim şükür kurtuldum çalarım artık 10 15 dakkaya
Hayırlı olsun insallah, bayram şekerleri geliyor benceCanım şükür bitti çok rahat gectı 2 Embryo transfer edildi 5AA mış ikiside hatta embrıyolog dedi tutunmak İçin yer arıyor embriyolar dediçok sevindim çok mutlu oldum ama bende ki sorun zaten tutunma sorunu inşallah bu sefer tutunurlar transfer öncesi kasılmayı önleyici bir serum taktılar .transfer sonrası da 1.5 saat süren bağışıklığı baskılayıcı bir serum taktılar işte 1.5 saat geçti kalkıp lavaboya gittim şükür kurtuldum çalarım artık 10 15 dakkaya
Teşekkür ediyorum öncekilerde transferlere çok sıkışık giriyordum transfer sonrası çok sıkışık olup 15 dakka da lavaboya gitmeye çalışıyordumHayırlı olsun canım çok sevindim. Ne kadar uzun tutmuş. İnşallah tutunurlar. Be zaman test gününüz?
İnşallah inşallahHayırlı olsun insallah, bayram şekerleri geliyor bence
Yaaaaaaaaa hadi gözün aydın canimmm artık en güzel andasin sabırla bekleme sureciCanım şükür bitti çok rahat gectı 2 Embryo transfer edildi 5AA mış ikiside hatta embrıyolog dedi tutunmak İçin yer arıyor embriyolar dediçok sevindim çok mutlu oldum ama bende ki sorun zaten tutunma sorunu inşallah bu sefer tutunurlar transfer öncesi kasılmayı önleyici bir serum taktılar .transfer sonrası da 1.5 saat süren bağışıklığı baskılayıcı bir serum taktılar işte 1.5 saat geçti kalkıp lavaboya gittim şükür kurtuldum çalarım artık 10 15 dakkaya
Bugün hersey üst üste gelmis sanaaa. Dikkat ettttAy bugün çok midem yanıyor. Maden suyu içiyorum ama işe yaramıyor. O kadar çok ilaç içiyorum ki normal.