Yaaaaa inşallah sonucunda kucağında yavrun olur canimmmm çok emek vermişsin çok cabalamissinYok ilk denemem degil Eylül ayında yumurta toplanmıştı 3 adet 5. Gün gün embriyosu 2 adet 6. Gün embriyosu oluşmuştu ilk transferim de 1 adet 5. Gün AA transfer edildi hiç tutmadı ertesi Ay 2 adet 5. Gün embriyosu transfer edildi onda transfer günü bir serum takılmıştı tutunmayı arttırmak İçin oda kimyasal oldu kalan 2 adet 6. Gün embriyoları transfer için gittiğimde başka bir doktor bana kalan 6. Gün embriyoları transfer etmek istemediğini söyledi vitamin takviyesi verip tekrar yumurta toplayalım dedi 2 ay vitaminleri kullandım gecen Ay yumurtalar toplandı 6 adet 5. Gün embriyosu oluştu işte bu ayda yeni toplanan embriyolardan 2 adet 5. Gün embriyosu transfer edilecek 3 gün önce gene tutunması İçin bir serum verildi transfer günü de verilecek sanırım önceki tedaviden farklı olarak her gün saizen diye büyüme hormonu iğnesi yaptım bakalım hakkımda hayırlısı
Merhaba canım 35Merhaba kaca çıkmıştı süt hormonunuz
Transfer günü sayılmıyor canım 5. Gün embriysunda 10 3. Günde genellikle 12. Günde istiyor kan tahlilini doktorlar anladığım kadariulaYanı 23 de trasfer oldum ilk gün saymıyorlar normalde 12 ama saymadiklari için 11 bende pek anlamadım sayym mj sayyimiyim mi aman olsunda günler sıkıntı değil
Merhaba canim vallahi Allahin takdiri bu işler ne desek yalan olur inşallah kendiliğinden hamis kalabilirsinMerhaba arkadaşlar benim geçen ay 10 gün adetim gecikti testler yaptm negatifti kan verdim oda negatif çıktı. 11. Gün adet oldum. Bugün iki gün olucak adetim gecikeli. Bizim bir kaç tanıdık hamile kalmadan önceki ay 10 -20 gün adet olmayıp benim gibi sonrasında adet olup diğer ay hamile kalmış buda rahmin kendini gebeliğe hazırlamasından kaynaklıymış. Ama ben okudum kadınlar kulübünde bir kaç arkadaş iki üç ay boyunca gecikmeli adet görüp sonrasında da hamile kalmışlar. Acaba hamile miyim yoksa diğer arkadaşlar gibi adet mi olurumm?
Ya 3kisi daha dedi hayırlısı bakalımAy bizede haber ver. İçimden ikiz gibi geçiyor senin.
Evet benim 6.gun ama ben şehir dışı gidecem geç gitmek istedim öyle ayarladı doktorumTransfer günü sayılmıyor canım 5. Gün embriysunda 10 3. Günde genellikle 12. Günde istiyor kan tahlilini doktorlar anladığım kadariula
Kendini strese sokmamak adına en garantisi o zaten cunku negatif görüp pozitifi gören çok arkadas olmuşEvet benim 6.gun ama ben şehir dışı gidecem geç gitmek istedim öyle ayarladı doktorum
Daha test yapmadim negatif mi pozitif mi hem 6. Embriyosu hep 5. Gün erken dahaKendini strese sokmamak adına en garantisi o zaten cunku negatif görüp pozitifi gören çok arkadas olmuş
İnşallah canımMerhaba canim vallahi Allahin takdiri bu işler ne desek yalan olur inşallah kendiliğinden hamis kalabilirsin
Erken canjm zaten bosverDaha test yapmadim negatif mi pozitif mi hem 6. Embriyosu hep 5. Gün erken daha
Sen ne durumdasınErken canjm zaten bosver
Kirmizilari bekliyorum halaSen ne durumdasın
Tabiki haber veririm
Dualarim seninle canimnmm stres yapma kendine o da hallolacak bir sekikdeTabiki haber veririmyarın sabah 11 de sıkışık olarak gideceğim en korktuğum bölüm bu sıkışık olmak işi hayırlısı olsun hakkımız da yarın öğleden sonra bilgilendireceğim topigi inşallah
İyi akşamlar canimmm berbat bir şekilde salgın car vitamin tüketmeye çalış bol bol senin de çok az kalmış masallah ilk denemem miİyi akşamlar kızlar yarın transferi olacak arkadaşım inşallah çok güzel geçer burda ki herkesten güzel haberler alırız. Sürecim devam ediyor benimde cuma kontrol inşallah 6 Nisan transfer . Dünden beri grip boğaz enfeksiyonu yaşıyorum moralim bozuldu iyileşmezsem diye dinleniyorum bakalım hepimiz için hayırlısı bebeklisi nasip olur
Hadi hayırlısı olsun olursun inşallahKirmizilari bekliyorum hala
İnşallah canimHadi hayırlısı olsun olursun inşallah