2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Yaaaaa inşallah sonucunda kucağında yavrun olur canimmmm çok emek vermişsin çok cabalamissin

Yanı 23 de trasfer oldum ilk gün saymıyorlar normalde 12 ama saymadiklari için 11 bende pek anlamadım sayym mj sayyimiyim mi aman olsunda günler sıkıntı değil
Transfer günü sayılmıyor canım 5. Gün embriysunda 10 3. Günde genellikle 12. Günde istiyor kan tahlilini doktorlar anladığım kadariula

Merhaba canim vallahi Allahin takdiri bu işler ne desek yalan olur inşallah kendiliğinden hamis kalabilirsin

İyi akşamlar kızlar yarın transferi olacak arkadaşım inşallah çok güzel geçer burda ki herkesten güzel haberler alırız. Sürecim devam ediyor benimde cuma kontrol inşallah 6 Nisan transfer . Dünden beri grip boğaz enfeksiyonu yaşıyorum moralim bozuldu iyileşmezsem diye dinleniyorum bakalım hepimiz için hayırlısı bebeklisi nasip olur

İyi akşamlar canimmm berbat bir şekilde salgın car vitamin tüketmeye çalış bol bol senin de çok az kalmış masallah ilk denemem mi

Kızlar merhabalar ben 2017 yılında tüp bebekle çocuğumuz oldu artık 5 yaşında suan dondurulmuş embriyolarımız var bizde artık gitsek diyoruz ama önceki çocuğum taze çift transferdi teki tuttu sonra bi tane olumsuz sonuç aldık şimdi bu üçüncüyü dondurma kararı aldık sizce nisan adeti ile gitmeli miyiz arasında ki yaş farkı çoğalıyor ama dondurulmuş transfer daha önce Olmadım nasıl ilerliyor fikirlerinizi alabilir miyim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…