• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Kız idrar testinden falan çok korkuyordum. Aşırı korkunç geliyordu bana. Ablam ayağını kırınca o zaman test vermeye gitmiştim yoksa 12. Güne kadar bekleyecektim 😂😂
Evet hatırlıyorum 😅sen daha da bekler miydin bilmemm söyle göbeğin çıkmaya baslayinca anlayacak gibiydin

Evet hatırlıyorum 😅sen daha da bekler miydin bilmemm söyle göbeğin çıkmaya baslayinca anlayacak gibiydin
12. Gün kan testinde öğrenirdim 😂 senin test günün be zaman? Estrofemi 3den 2ye düşürdüm. 1 hafta sonra 1e düşürüp bitiricem şükğr

12. Gün kan testinde öğrenirdim 😂 senin test günün be zaman? Estrofemi 3den 2ye düşürdüm. 1 hafta sonra 1e düşürüp bitiricem şükğr
Cumartesi kuzum. Bende bir sn önce bitsin istiyorum ilaçları şimdiden 5. Kutudayim canim cikti🥲 birde aksi gibi ilaç için uyanıyorum geri de uyuyamiyorum gün 48 saat gibi bitmek bilmiyor

Cumartesi kuzum. Bende bir sn önce bitsin istiyorum ilaçları şimdiden 5. Kutudayim canim cikti🥲 birde aksi gibi ilaç için uyanıyorum geri de uyuyamiyorum gün 48 saat gibi bitmek bilmiyor
Canım benimde öyle. Sabah 8de progestan ve duphaston için uyanıyorum, 9da progestan iğne için. 4de progeston duphaston yine. 12dede progestan ve duphaston. Edtrofemi 2ye düşürdük. Coraspini bıraktık lekelenme olunca. Çift günlerde de oksapar vuruyorum. 12. Haftada bırakacak mıyız acaba ilaçları

Canım benimde öyle. Sabah 8de progestan ve duphaston için uyanıyorum, 9da progestan iğne için. 4de progeston duphaston yine. 12dede progestan ve duphaston. Edtrofemi 2ye düşürdük. Coraspini bıraktık lekelenme olunca. Çift günlerde de oksapar vuruyorum. 12. Haftada bırakacak mıyız acaba ilaçları
İnşallah birakilir canimmm nene gibi her gittiğim yerde ecza dolabımı yanımda taşımaktan da yoruldum😅

Yaaa ayy iyi o zaman kuzum. İnşaAllah benim de cuma günü görünür. Şuan 6+3 benimde
Ben 3 Nisan transferim hesaplamada 6+1 görünüyorum son adet tarihine göre değil tüp bebek transfer tarihine göre hesaplayan programlarla
Kafam karıştı sizin transfer ayın 12.si diye okudum
Son adet tarihine göre mi hesaplama yapıyorsunuz ?
Beni kese ve kalp atışı için aynı anda çağırdılar doktorum keseye bakmaya gerek görmüyor bende perşembe gidiyorum. İnşallah hayırlı haberlerle döneriz 🙏

Ben 3 Nisan transferim hesaplamada 6+1 görünüyorum son adet tarihine göre değil tüp bebek transfer tarihine göre hesaplayan programlarla
Son adet tarihine göre dedi bana doktorum canım. Kese muayenesinde 5+2 demişti. 25 Nisan’da

Beni kese ve kalp atışı için aynı anda çağırdılar doktorum keseye bakmaya gerek görmüyor bende perşembe gidiyorum. İnşallah hayırlı haberlerle döneriz 🙏
Canım bende 1 nisanda transfer oldum ama adet tarihine göre hesaplıyor benim doktorum bide benim transfer tarihime göre de 1 gün değişiyor.

Kızlar günaydın bugün benim tekrar kan testi günümde. 10 . Gün 36.5 12. Gün 72 19. Gün 157 çıktı doktor yavaş gelişiyor dedi bence bi sıkıntı var ya dış gebelik ya da gelişim durdu . Çok canım sıkıldı 2 gün sonra tekrar kan testine gidecem

Back