- 21 Ağustos 2020
- 402
- 709
- 53
- 34
neyse artık gününde yaparım pazar günü yaniYarın kan testi verin bence, idrar testi için erken karalar bağlamayın şimdiden..![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
neyse artık gününde yaparım pazar günü yaniYarın kan testi verin bence, idrar testi için erken karalar bağlamayın şimdiden..![]()
Herkesin vücudu farklı canım. Belki onların ikiz tuttu ondan hemen idrara geçti. Senin tek tuttu ama kanda belli belki. O yğzden üzülmek için çok erken. Çok merak ettiyseniz gidin kan verinbaktım yorumlarda herkesin 5, günden bile idrar testinde cıkmıs gaza geldim .. hemşireye söyledik bosuna üzmeyin kendinizi suanda cıkması imkansız idrarda demiş ama bilmiyorum![]()
TebriklerKızlarrrr, ben dayanamadım bu gün gittim kalp atışı için duyamadık amaaa ikizmişçok şükür
evet 6. Gün erken bnmde 6.gün negatif çıkmıştı ama bugün tekrar yaptım pozitife döndü. Üzülmek için erken bekleyinYarın kan testi verin bence, idrar testi için erken karalar bağlamayın şimdiden..![]()
Canim dedim ana sanaaa hazır değilsen yapma diye5, gün embriyosu 6, günüm bugün malesef erken gebelik testim tek çizgi cıktı cok üzgünüm üzülmem sanıyordum ama ağlıyorum suan eşim de ağladı
Estrofem vajinal mi kullanıyorsunuz? İlk kez duydum. Bebek idrar yolunda değil korkmayın :))bi de kızlar basıma ne geldi dün gece bi bilsenizzz.. size de dikkat edin diye yazıyorum ama cidden pişmiş kellenin başına gelmez budün estrofemi vajinal kullanırken bir anda deliğe girdi ilaç ama bilin bakalım hangi deliğe
vajinaya gireceğine yanlıslıkla idrar deliğine girdi o kadar panik oldum ki cıkmadı bi trlü..sonra uzun uğraslar sonucu cıkardım .. insallah bi zararı olmamıstır bebişe ya da vücuduma ay cok korktum
![]()
Canım yeterince artmıştır ondan istememiştir. Ben tek verdim 337 bi daha istememişti.Kızlar iki kere test verdim doktor daha test istemedi benden niye acaba
Benim de 26 yaa zor duruyorum ama bugün hiç belirti yok korkuyorum. Göğüs ağrısı falan da yokCumaya kadar sabredelim bence![]()
Teşekkür ederimTebrikler
evet 6. Gün erken bnmde 6.gün negatif çıkmıştı ama bugün tekrar yaptım pozitife döndü. Üzülmek için erken bekleyin
Bende 10 gün 91 12. Gün 319 cıktı daha istemedi canımCanım yeterince artmıştır ondan istememiştir. Ben tek verdim 337 bi daha istememişti.
Canım hiç bir belşrtim olmadan pozitifi gördüm ben sadece ikinci gün az bir agrım oldu o kadarBenim de 26 yaa zor duruyorum ama bugün hiç belirti yok korkuyorum. Göğüs ağrısı falan da yok
Canım ondan istememiş çünkü yeterince be güzel artmış o yüzden. 1000in üstünde kese görünür zaten ona göre randevu vermiştirBende 10 gün 91 12. Gün 319 cıktı daha istemedi canım
Merhaba benim de son adet 16 Mart yarın kalp atışı için gideceğimİnşallah perşembe günü kese ve kalp için gideceğim o zaman daha detaylı sorarım
Son adet tarihim 16.03
Merhaba, ben transferden 4 gün sonra duş almıştım o da 10 dk falan ılık suyla. Çok durmaya korkmuştum ki zaten çok sıcak su kasları gevşetiyormuş. Şuan hala 3-4 günde bir giriyorum bazen geciyor hatta. Kıvırcık saçlıyım benim de en az yarım saat sürerdi duş almam ama azalttımKızlar merhaba bişe soracahım size pozıtıf sonucu aldıktan sonra banyo rutininizi normale döndürdünüzmü ben banya da 30-40 dakika duruyorum sac kremıydı kişisel bakımdı falan uzun sürüyor bu kadar uzun süre dusta kalmak sıkıntı yaratırmı
İnşaallah korkuyorum cumartesi sonuç günü yaklaştıkça, bu korkuyla idrar testi de yapamamCanım hiç bir belşrtim olmadan pozitifi gördüm ben sadece ikinci gün az bir agrım oldu o kadar
Yarın bir sürü kişi kalp atışına gidecek galiba. 3 kişi gördümMerhaba benim de son adet 16 Mart yarın kalp atışı için gideceğim![]()
Aaa 1000in üstünde kese görünüyor mu? Benim dün test sonucum 1000 üstü çıktı ama taa haftaya cumaya randevu verdiler neden acaba?Canım ondan istememiş çünkü yeterince be güzel artmış o yüzden. 1000in üstünde kese görünür zaten ona göre randevu vermiştir