• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

baktım yorumlarda herkesin 5, günden bile idrar testinde cıkmıs gaza geldim .. hemşireye söyledik bosuna üzmeyin kendinizi suanda cıkması imkansız idrarda demiş ama bilmiyorum :(
Herkesin vücudu farklı canım. Belki onların ikiz tuttu ondan hemen idrara geçti. Senin tek tuttu ama kanda belli belki. O yğzden üzülmek için çok erken. Çok merak ettiyseniz gidin kan verin

Kızlar iki kere test verdim doktor daha test istemedi benden niye acaba

bi de kızlar basıma ne geldi dün gece bi bilsenizzz.. size de dikkat edin diye yazıyorum ama cidden pişmiş kellenin başına gelmez bu :KK43: dün estrofemi vajinal kullanırken bir anda deliğe girdi ilaç ama bilin bakalım hangi deliğe :KK43: vajinaya gireceğine yanlıslıkla idrar deliğine girdi o kadar panik oldum ki cıkmadı bi trlü..sonra uzun uğraslar sonucu cıkardım .. insallah bi zararı olmamıstır bebişe ya da vücuduma ay cok korktum :KK70:
Estrofem vajinal mi kullanıyorsunuz? İlk kez duydum. Bebek idrar yolunda değil korkmayın :))

Kızlar opudan sonraki adetimin 3. Günü e2 32.5 progesteron 0.30 henüz doktora gidemedik bir kaç saate anca gösterebilirim. Bu değerler normale dönmüş hali mi acaba. Transfer süreci için ilaca bu değerlere göre başlayacağını söyledi

Kızlar merhaba bişe soracahım size pozıtıf sonucu aldıktan sonra banyo rutininizi normale döndürdünüzmü ben banya da 30-40 dakika duruyorum sac kremıydı kişisel bakımdı falan uzun sürüyor bu kadar uzun süre dusta kalmak sıkıntı yaratırmı
Merhaba, ben transferden 4 gün sonra duş almıştım o da 10 dk falan ılık suyla. Çok durmaya korkmuştum ki zaten çok sıcak su kasları gevşetiyormuş. Şuan hala 3-4 günde bir giriyorum bazen geciyor hatta. Kıvırcık saçlıyım benim de en az yarım saat sürerdi duş almam ama azalttım

Kızlar gününden önce test yapmamalıyız , o kadar moralim bozuldu ki benim de bı umut Perşembe yi bekliyorum kan testi vericem o gün

Back