- 1 Mart 2023
- 1.981
- 1.974
- 53
- 26
Evet canimmmm aaa sana niye o kadar geç verdi ki günüSenin cift embriyo ama dimi
Benim 13 gun sonrasina verdi ya 5.gun embriyosu icin 13 gun cok gec cunaya kadar sabredeyim 9.gunume yani
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canimmmm aaa sana niye o kadar geç verdi ki günüSenin cift embriyo ama dimi
Benim 13 gun sonrasina verdi ya 5.gun embriyosu icin 13 gun cok gec cunaya kadar sabredeyim 9.gunume yani
evet kuzum 26 sında 5. gün embriyosu koyuldu 1 tane26sinda mi transfer oldun sen de canim? Ben direkt kanda baktirmayi dusunuyorum, kaset testlerde hep tek cizgi gormekten icim almiyo artik. En azindan kanda ogrenirim
Cumaya kadar sabredelim benceevet kuzum 26 sında 5. gün embriyosu koyuldu 1 tane
Valla bilemiyorum ki cocugu dogurmama yakina verseydinizEvet canimmmm aaa sana niye o kadar geç verdi ki günü
Az daha oylebyapacaklarmisValla bilemiyorum ki cocugu dogurmama yakina verseydiniz
Canım koyulaşmış ama bu takip için mantıklı gelmiyor banaKizlar bugun twkrar ettim testimi koyulasiyor git gide inslalah hersey iyidir Eki Görüntüle 3241253
Estrofemi vajinal mi kullanıyorsunuz?bi de kızlar basıma ne geldi dün gece bi bilsenizzz.. size de dikkat edin diye yazıyorum ama cidden pişmiş kellenin başına gelmez bu dün estrofemi vajinal kullanırken bir anda deliğe girdi ilaç ama bilin bakalım hangi deliğe vajinaya gireceğine yanlıslıkla idrar deliğine girdi o kadar panik oldum ki cıkmadı bi trlü..sonra uzun uğraslar sonucu cıkardım .. insallah bi zararı olmamıstır bebişe ya da vücuduma ay cok korktum
Yaaaaaa grubumuzun ilk ikiziii harikaaaaKızlarrrr, ben dayanamadım bu gün gittim kalp atışı için duyamadık amaaa ikizmiş çok şükür
Ay inanmıyorum çok güzel. Kaç haftalık oldunuz?Kızlarrrr, ben dayanamadım bu gün gittim kalp atışı için duyamadık amaaa ikizmiş çok şükür
Elimde 1 tane kaldı bakayim istedim çünkü kafamda kurmaktan biktinCanım koyulaşmış ama bu takip için mantıklı gelmiyor bana
Teşekkür ederim kuzum İnşaAllah kalp atışlarını da duyarımYaaaaaa grubumuzun ilk ikiziii harikaaaa
6 haftalık canım vajinal bakıldı ama kalp atışı oluşmamış henüz cuma günü gideceğim tekrarAy inanmıyorum çok güzel. Kaç haftalık oldunuz?
Canım bana da aynı şekilde transfer hariç 12. Gün kan ver demişlerdi. Ben 11. Güne kadar dayanabilmiştimSenin cift embriyo ama dimi
İnşallah canim ne zaman cagirdilarTeşekkür ederim kuzum İnşaAllah kalp atışlarını da duyarım
Cuma günü gideceğim İnşaAllah canımİnşallah canim ne zaman cagirdilar
Sen iyi dayanmistin yaaaaaCanım bana da aynı şekilde transfer hariç 12. Gün kan ver demişlerdi. Ben 11. Güne kadar dayanabilmiştim
Ay hadi insallah çok sevindim şu annnnCuma günü gideceğim İnşaAllah canım
Benim 6 haftalık görünmedi canım, 6+4 de göründü. Devlete gitmiştim o zaman hatta 6+2 de bile görünmemişti devlette6 haftalık canım vajinal bakıldı ama kalp atışı oluşmamış henüz cuma günü gideceğim tekrar
Kız idrar testinden falan çok korkuyordum. Aşırı korkunç geliyordu bana. Ablam ayağını kırınca o zaman test vermeye gitmiştim yoksa 12. Güne kadar bekleyecektimSen iyi dayanmistin yaaaaa