Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de hala inanamıyorum kendime ama eşim izin vermiyor yoksa yapardım bugğn gizli gizli yapsam mı transfer haric 6. gğnğm ...gerçi umutsuzum da hiç bir belirti yok6.gun, hala test yapmadim kendime inanamiyorum sirt agrim ve gece ter basmalarim var, hadi insallah
Ama senin lileri görünce de kendimi zor tutuyorum bir yandan☺Kizlar bugun twkrar ettim testimi koyulasiyor git gide inslalah hersey iyidir Eki Görüntüle 3241253
Ay canın aynısı benim progeston da başıma geldii aklım yerinden cikti ama halledebikdjm sonunda :))bi de kızlar basıma ne geldi dün gece bi bilsenizzz.. size de dikkat edin diye yazıyorum ama cidden pişmiş kellenin başına gelmez bu dün estrofemi vajinal kullanırken bir anda deliğe girdi ilaç ama bilin bakalım hangi deliğe vajinaya gireceğine yanlıslıkla idrar deliğine girdi o kadar panik oldum ki cıkmadı bi trlü..sonra uzun uğraslar sonucu cıkardım .. insallah bi zararı olmamıstır bebişe ya da vücuduma ay cok korktum
Uzuleceksen hiccc denemeeeeAma senin lileri görünce de kendimi zor tutuyorum bir yandan☺
Benim bugün 7.gunum meselaAma senin lileri görünce de kendimi zor tutuyorum bir yandan☺
Ay inşallah kuzummm6.gun, hala test yapmadim kendime inanamiyorum sirt agrim ve gece ter basmalarim var, hadi insallah
Benimde 7.günümBenim bugün 7.gunum mesela
İlaçlar yapjyor galiba sabah uyandığımda sanki 3 gündür su içmemiş gibi oluyorumKizlar ağzında dudaklarında kuruma olan varmı
İki ihtimale de hazırsan dene fakat ilk idrarla yapman cok önemliBenimde 7.günüm
Yok yapmıcam asla kendimi hazır hissetmiyorum. Önce belirtiler vardı şimdi yok zaten acaba mı diye düşünüyorum ama hazır değilim hiçİki ihtimale de hazırsan dene fakat ilk idrarla yapman cok önemli
O zaman deneme kuzum.Yok yapmıcam asla kendimi hazır hissetmiyorum. Önce belirtiler vardı şimdi yok zaten acaba mı diye düşünüyorum ama hazır değilim hiç
26sinda mi transfer oldun sen de canim? Ben direkt kanda baktirmayi dusunuyorum, kaset testlerde hep tek cizgi gormekten icim almiyo artik. En azindan kanda ogrenirimben de hala inanamıyorum kendime ama eşim izin vermiyor yoksa yapardım bugğn gizli gizli yapsam mı transfer haric 6. gğnğm ...gerçi umutsuzum da hiç bir belirti yok
Yarin kanda baktirsam mi ya cikar mi ki 5.gun embriyosu sonuctaAy inşallah kuzummm
Bilmiyorum kiii herkesin vücudu o kadar farklı ki bak ben 5. Gün ogrendim bir arkadaşım 10 gunde öğrendi o güne kadar hep negatifti kan vericeksen gününü bekle derimYarin kanda baktirsam mi ya cikar mi ki 5.gun embriyosu sonucta
Senin cift embriyo ama dimiBilmiyorum kiii herkesin vücudu o kadar farklı ki bak ben 5. Gün ogrendim bir arkadaşım 10 gunde öğrendi o güne kadar hep negatifti kan vericeksen gününü bekle derim