• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

bi de kızlar basıma ne geldi dün gece bi bilsenizzz.. size de dikkat edin diye yazıyorum ama cidden pişmiş kellenin başına gelmez bu :( dün estrofemi vajinal kullanırken bir anda deliğe girdi ilaç ama bilin bakalım hangi deliğe :( vajinaya gireceğine yanlıslıkla idrar deliğine girdi o kadar panik oldum ki cıkmadı bi trlü..sonra uzun uğraslar sonucu cıkardım .. insallah bi zararı olmamıstır bebişe ya da vücuduma ay cok korktum :D

bi de kızlar basıma ne geldi dün gece bi bilsenizzz.. size de dikkat edin diye yazıyorum ama cidden pişmiş kellenin başına gelmez bu :KK43: dün estrofemi vajinal kullanırken bir anda deliğe girdi ilaç ama bilin bakalım hangi deliğe :KK43: vajinaya gireceğine yanlıslıkla idrar deliğine girdi o kadar panik oldum ki cıkmadı bi trlü..sonra uzun uğraslar sonucu cıkardım .. insallah bi zararı olmamıstır bebişe ya da vücuduma ay cok korktum :KK70:
Ay canın aynısı benim progeston da başıma geldii aklım yerinden cikti ama halledebikdjm sonunda :))

Yok yapmıcam asla kendimi hazır hissetmiyorum. Önce belirtiler vardı şimdi yok zaten acaba mı diye düşünüyorum ama hazır değilim hiç

ben de hala inanamıyorum kendime ama eşim izin vermiyor yoksa yapardım bugğn gizli gizli yapsam mı transfer haric 6. gğnğm ...gerçi umutsuzum da hiç bir belirti yok :KK43:
26sinda mi transfer oldun sen de canim? Ben direkt kanda baktirmayi dusunuyorum, kaset testlerde hep tek cizgi gormekten icim almiyo artik. En azindan kanda ogrenirim

Bilmiyorum kiii herkesin vücudu o kadar farklı ki bak ben 5. Gün ogrendim bir arkadaşım 10 gunde öğrendi o güne kadar hep negatifti kan vericeksen gününü bekle derim
Senin cift embriyo ama dimi
Benim 13 gun sonrasina verdi ya 5.gun embriyosu icin 13 gun cok gec 😂 cunaya kadar sabredeyim 9.gunume yani

Back