- 1 Mart 2023
- 1.981
- 1.974
- 53
- 26
Gel bir de bana sor seninşallah canimmmAyyy Canım masallahhhh ne çabuk geçti zaman sağlıkla gelsinler insallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gel bir de bana sor seninşallah canimmmAyyy Canım masallahhhh ne çabuk geçti zaman sağlıkla gelsinler insallah
Kotu düşünme canım yaaaa geç tutunuyordur belkiiKızlar günaydın bugün benim tekrar kan testi günümde. 10 . Gün 36.5 12. Gün 72 19. Gün 157 çıktı doktor yavaş gelişiyor dedi bence bi sıkıntı var ya dış gebelik ya da gelişim durdu . Çok canım sıkıldı 2 gün sonra tekrar kan testine gidecem
Benimde transferim 26 sında bir belirtiniz varmı acaba gerçi sizinki 5.gün embriyosu benimki 3gün iki gün geriden geliyorum ama benim hiç bir belirtim yokevet kuzum 26 sında 5. gün embriyosu koyuldu 1 tane
Valla bilmiyorum artık umudum tükenmeye başladı iyiceKotu düşünme canım yaaaa geç tutunuyordur belkii
İnşallah sonraki kontrolunde çok güzel artış gosterir bebeğin seninledirValla bilmiyorum artık umudum tükenmeye başladı iyice
Hersey çok güzel olucak jnsallahKızlar yarın kalp atışı duymaya gideceğim çok stresliyim
Stres yapma güzel olacak İnşaAllah. Bir de duyulmazsa üzülme canım sakın. Birkaç gün sonraya çağırıyorlar. İnşaAllah duyulur içinrahat ederKızlar yarın kalp atışı duymaya gideceğim çok stresliyim
İnşallah canım bende artık kese randevusunun heyecanını yaşamak istiyorumİnşallah sonraki kontrolunde çok güzel artış gosterir bebeğin seninledir
Benim de 14 mart canım. O zaman nerdeyse 7. Haftaya gireceksin sende. Ben bugün 7. Haftaya girdimİnşallah perşembe günü kese ve kalp için gideceğim o zaman daha detaylı sorarım
Son adet tarihim 16.03
Benimde olmuştu kuzum hemde 2 kere. Vajinal muayene olmuştum sorun yok demiştiKızlar selamlar, bugün 6+4 üm. Dün akşam bir damla kahverengi leke geldi bugün doktoruma söyledim oksapar ve corasprini bırak dedi.. Umarım önemli birşey değildir insan tedirgin oluyor
inşallah ya ister istemez karamsarlığa kapıldım birden.. cuma günü kontrolüm var hayırlısıyla gidip gelsem görsem tekrardan..Benimde olmuştu kuzum hemde 2 kere. Vajinal muayene olmuştum sorun yok demişti
Az kalmış canıminşallah ya ister istemez karamsarlığa kapıldım birden.. cuma günü kontrolüm var hayırlısıyla gidip gelsem görsem tekrardan..
İnşallah canım inşallahHersey çok güzel olucak jnsallah
İnşallah canım umarım herşey yolunda gider Allah emeklerimizi boşa çıkarmasınStres yapma güzel olacak İnşaAllah. Bir de duyulmazsa üzülme canım sakın. Birkaç gün sonraya çağırıyorlar. İnşaAllah duyulur içinrahat eder
Canım neden erken yaotın? Madem kan testi verseydin. En azından az kana geçmiştir belki idrara geçmemiştir5, gün embriyosu 6, günüm bugün malesef erken gebelik testim tek çizgi cıktı cok üzgünüm üzülmem sanıyordum ama ağlıyorum suan eşim de ağladı
Yarın kan testi verin bence, idrar testi için erken karalar bağlamayın şimdiden..5, gün embriyosu 6, günüm bugün malesef erken gebelik testim tek çizgi cıktı cok üzgünüm üzülmem sanıyordum ama ağlıyorum suan eşim de ağladı
baktım yorumlarda herkesin 5, günden bile idrar testinde cıkmıs gaza geldim .. hemşireye söyledik bosuna üzmeyin kendinizi suanda cıkması imkansız idrarda demiş ama bilmiyorumCanım neden erken yaotın? Madem kan testi verseydin. En azından az kana geçmiştir belki idrara geçmemiştir