• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Kızlar günaydın bugün benim tekrar kan testi günümde. 10 . Gün 36.5 12. Gün 72 19. Gün 157 çıktı doktor yavaş gelişiyor dedi bence bi sıkıntı var ya dış gebelik ya da gelişim durdu . Çok canım sıkıldı 2 gün sonra tekrar kan testine gidecem
Kotu düşünme canım yaaaa geç tutunuyordur belkii 😕

İnşallah perşembe günü kese ve kalp için gideceğim o zaman daha detaylı sorarım
Son adet tarihim 16.03
Benim de 14 mart canım. O zaman nerdeyse 7. Haftaya gireceksin sende. Ben bugün 7. Haftaya girdim

Kızlar selamlar, bugün 6+4 üm. Dün akşam bir damla kahverengi leke geldi😑😑 bugün doktoruma söyledim oksapar ve corasprini bırak dedi.. Umarım önemli birşey değildir insan tedirgin oluyor 🥺

Kızlar selamlar, bugün 6+4 üm. Dün akşam bir damla kahverengi leke geldi😑😑 bugün doktoruma söyledim oksapar ve corasprini bırak dedi.. Umarım önemli birşey değildir insan tedirgin oluyor 🥺
Benimde olmuştu kuzum hemde 2 kere. Vajinal muayene olmuştum sorun yok demişti

5, gün embriyosu 6, günüm bugün malesef erken gebelik testim tek çizgi cıktı cok üzgünüm üzülmem sanıyordum ama ağlıyorum suan eşim de ağladı

5, gün embriyosu 6, günüm bugün malesef erken gebelik testim tek çizgi cıktı cok üzgünüm üzülmem sanıyordum ama ağlıyorum suan eşim de ağladı
Canım neden erken yaotın? Madem kan testi verseydin. En azından az kana geçmiştir belki idrara geçmemiştir

Canım neden erken yaotın? Madem kan testi verseydin. En azından az kana geçmiştir belki idrara geçmemiştir
baktım yorumlarda herkesin 5, günden bile idrar testinde cıkmıs gaza geldim .. hemşireye söyledik bosuna üzmeyin kendinizi suanda cıkması imkansız idrarda demiş ama bilmiyorum :(

Back