• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Kızlar merhaba bişe soracahım size pozıtıf sonucu aldıktan sonra banyo rutininizi normale döndürdünüzmü ben banya da 30-40 dakika duruyorum sac kremıydı kişisel bakımdı falan uzun sürüyor bu kadar uzun süre dusta kalmak sıkıntı yaratırmı
Sıcak suyla yıkanma başka bir şeyin sıkıntı yapacağını sanmıyorum canım

Ayy zor işlermiş canım ya keseyi görebilecek miyim, sonra kalp atışını duyabilecek miyim?…. Henüz diğer aşamaları bilmiyorum 😅 🌺
Ben keseyi ve kalp atışını gördüm ama diyorum ki ya bişey olursa ya şöyle olursa😂 çok evhamlıyım 😂😂

Ben de aynen böyleyim ya. Nerede bir düşük hikayesi duysam ya da kalbi duran bebek hikayesi duysam başıma gelecekmiş gibi hissediyorum
Ay canım benim bide başıma geldi. Geçen sene boş gebelik yaşadım. Kalp atışını duydum rahatladım oh dedim ama yine de bırakmıyor endişeler peşimi. Sürekli usg giresim kalp atışını dinleyesim var😂 ev tipi varmış ya onlardan alcam delilikten 😂 gerçi Allah korusun başına bir şey gelse ne bizim elimizden ne de doktorun elinden bir şey gelmez. Allah kucağımıza almayı nasip etsin 🤲🏻

Sıcak suyla yıkanma başka bir şeyin sıkıntı yapacağını sanmıyorum canım
Merhaba canım sıcak su tansiyonu oynattıgı için bebekte ileri dönemde sorunlar gözlenebilir diye doktorlar önermiyormus bugun okudugum bir kaç makalede gördüğüm bu 10 dakika dus alıp cıkıncada temiz gibi hissetmiyorum acıkcası zaten ılık soğuk arası bişe ile yıkanıryorum

Kızlar bugün transfer günü dahil 9 .günüm ,3 gün embriyosu idi idrar testi yaptım sonuç negatif, erken mi yaptım sizce
Benim 3.gun embriyosu 10 .gün kanda 15 çıktı idrarda nasıl çıksın ki ☺️11.gun kan
Kızlar bugün transfer günü dahil 9 .günüm ,3 gün embriyosu idi idrar testi yaptım sonuç negatif, erken mi yaptım sizce
Birde transfer günü sayılmıyor yani 8.gundesin asla çıkmaz idrarda çünkü bebiş yeni yerlesiyordur daha

Predictor early yaptım çıkmadı zaten 🥲Transfer günü dahil 6.gündü bugün
6. Gününüz bugün oluyor tekrar deneyebilirsiniz ama en sağlıklısı 8. Gün
Benim ilk transferimde sizinki gibi transfer dahil 6. Günde aslında 5. Günde yaptığımda negatif gördüm 8.gün silik çizgi ile pozitifti kan verdiğimde 11 lerde çıktı 2 gün sonra düşüşe geçip kimyasal olmuştu

Back