Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy zor işlermiş canım ya keseyi görebilecek miyim, sonra kalp atışını duyabilecek miyim?…. Henüz diğer aşamaları bilmiyorum![]()
![]()
Benim eşim normalde ne zaman hastalansam O da hep hastalanır ama şimdilik sesi çıkmıyor çok şükürKizlar eslerinizde de hamilelik belirtisi varmıbenim kocamın beli ağrıyor midesi bulanıyor uykusu geliyormuş
benden daha çok hamile
Sıcak suyla yıkanma başka bir şeyin sıkıntı yapacağını sanmıyorum canımKızlar merhaba bişe soracahım size pozıtıf sonucu aldıktan sonra banyo rutininizi normale döndürdünüzmü ben banya da 30-40 dakika duruyorum sac kremıydı kişisel bakımdı falan uzun sürüyor bu kadar uzun süre dusta kalmak sıkıntı yaratırmı
Ben keseyi ve kalp atışını gördüm ama diyorum ki ya bişey olursa ya şöyle olursaAyy zor işlermiş canım ya keseyi görebilecek miyim, sonra kalp atışını duyabilecek miyim?…. Henüz diğer aşamaları bilmiyorum![]()
![]()
Ben de aynen böyleyim ya. Nerede bir düşük hikayesi duysam ya da kalbi duran bebek hikayesi duysam başıma gelecekmiş gibi hissediyorumBen keseyi ve kalp atışını gördüm ama diyorum ki ya bişey olursa ya şöyle olursaçok evhamlıyım
![]()
Ay canım benim bide başıma geldi. Geçen sene boş gebelik yaşadım. Kalp atışını duydum rahatladım oh dedim ama yine de bırakmıyor endişeler peşimi. Sürekli usg giresim kalp atışını dinleyesim varBen de aynen böyleyim ya. Nerede bir düşük hikayesi duysam ya da kalbi duran bebek hikayesi duysam başıma gelecekmiş gibi hissediyorum
Aynı benBen keseyi ve kalp atışını gördüm ama diyorum ki ya bişey olursa ya şöyle olursaçok evhamlıyım
![]()
Amin canım inşallahAynı benRabbime emanetler İnşaAllah bir şey olmaz
Merhaba canım sıcak su tansiyonu oynattıgı için bebekte ileri dönemde sorunlar gözlenebilir diye doktorlar önermiyormus bugun okudugum bir kaç makalede gördüğüm bu 10 dakika dus alıp cıkıncada temiz gibi hissetmiyorum acıkcası zaten ılık soğuk arası bişe ile yıkanıryorumSıcak suyla yıkanma başka bir şeyin sıkıntı yapacağını sanmıyorum canım
Ben canım şişlik oldu sonra lekelenmelerim başladı şükür bebeğe zarar vermediProgestan fitili kullanıpta tahriş olan var mı kullandıktan sonra şişlikle beraber ağrı da hissediyorum
Benim 3.gun embriyosu 10 .gün kanda 15 çıktı idrarda nasıl çıksın kiKızlar bugün transfer günü dahil 9 .günüm ,3 gün embriyosu idi idrar testi yaptım sonuç negatif, erken mi yaptım sizce
Benim 3.gun embriyosu 10 .gün kanda 15 çıktı idrarda nasıl çıksın kiKızlar bugün transfer günü dahil 9 .günüm ,3 gün embriyosu idi idrar testi yaptım sonuç negatif, erken mi yaptım sizce
Birde transfer günü sayılmıyor yani 8.gundesin asla çıkmaz idrarda çünkü bebiş yeni yerlesiyordur dahaKızlar bugün transfer günü dahil 9 .günüm ,3 gün embriyosu idi idrar testi yaptım sonuç negatif, erken mi yaptım sizce
Ayy çok sağol rahatladım suanBenim 3.gun embriyosu 10 .gün kanda 15 çıktı idrarda nasıl çıksın ki11.gun kan testi ver bence
İnşallah öyledirBenim 3.gun embriyosu 10 .gün kanda 15 çıktı idrarda nasıl çıksın ki11.gun kan
Birde transfer günü sayılmıyor yani 8.gundesin asla çıkmaz idrarda çünkü bebiş yeni yerlesiyordur daha
Canim 3. Gün embriyosu idrara daha geç dusebiliyor erken daha üzme kendiniKızlar bugün transfer günü dahil 9 .günüm ,3 gün embriyosu idi idrar testi yaptım sonuç negatif, erken mi yaptım sizce
İnşallah yCanim 3. Gün embriyosu idrara daha geç dusebiliyor erken daha üzme kendini![]()
6. Gününüz bugün oluyor tekrar deneyebilirsiniz ama en sağlıklısı 8. GünPredictor early yaptım çıkmadı zatenTransfer günü dahil 6.gündü bugün