- 30 Haziran 2022
- 174
- 92
- 28
- 29
Anladım kullanayım o zamanBenim doktorum devam etmemi soyledi tabiki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım kullanayım o zamanBenim doktorum devam etmemi soyledi tabiki
Doktoruna danismadan sakin ilaç bırakma gibi bir hata yapsa hepsi bebeğimiz için onemliAnladım kullanayım o zaman
Canım bu haftalarda belirti olmaması çok normal ki olan bel ağrısı, göğüs ağrısı vb . Zaten progesteron takviyelerinden dolayı oluyor.5-6 hafta arası kiminde mide bulantısı vb. Durumlar olabilir veya daha geç de başlayabilir hiçte olmayabilir.O yüzden içini rahat tutkızlar, kalp atışını duymadan önce hamile gibi hissetmediğiniz oldu mu ?
Tabbiki bırakmam da hani doktoruma danışmama gerek kalmadı. Bugün de hiç belirti yok ben de normalde hep olurdu şimdiye kadar çok değişikDoktoruna danismadan sakin ilaç bırakma gibi bir hata yapsa hepsi bebeğimiz için onemli
Teşekkür ederim canım. İnşaAllah hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alırız bebeklerimizi.Canım bu haftalarda belirti olmaması çok normal ki olan bel ağrısı, göğüs ağrısı vb . Zaten progesteron takviyelerinden dolayı oluyor.5-6 hafta arası kiminde mide bulantısı vb. Durumlar olabilir veya daha geç de başlayabilir hiçte olmayabilir.O yüzden içini rahat tut
Kotu düşünmek yok bende de 0 belirti vardıTabbiki bırakmam da hani doktoruma danışmama gerek kalmadı. Bugün de hiç belirti yok ben de normalde hep olurdu şimdiye kadar çok değişik
Canimm insan uzun yıllar bekleyince inanasi gelmiyor sakaymis gibi ya da bir baskasiymis gibi hissediyor demiTeşekkür ederim canım. İnşaAllah hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alırız bebeklerimizi.
Ewet aynen.. kötü düşünmüyorum ya en azından bugün ağrım yok diyorum rahatlatıyorum kendimiKotu düşünmek yok bende de 0 belirti vardı
Bende de oluyor fitili koyarken de koyduktan sonra da ağrı yaşıyorumProgestan fitili kullanıpta tahriş olan var mı kullandıktan sonra şişlikle beraber ağrı da hissediyorum
Yaa evet kuzum aynen öyle inanamıyorum hala. 4. Denememde tuttu. Kalp atışını duysam rahatlayacağım birazCanimm insan uzun yıllar bekleyince inanasi gelmiyor sakaymis gibi ya da bir baskasiymis gibi hissediyor demi
Yani en belirgin belirtim göğüs rengim değişti ve aşırı hassas.Ohh biraz rahatladım. Benim de pek belirtim yok. Endişe ettim biraz. Teşekkür ederim canım
P günde gelecek az kaldi dün bana diyodun tadını çıkar diyetadını çıkarmaya bakYaa evet kuzum aynen öyle inanamıyorum hala. 4. Denememde tuttu. Kalp atışını duysam rahatlayacağım biraz
Belirtiniz varmıL
Benimde 2 adet transfer edildi. İnş gönlünüze göre verir sağlıkla kucağınıza alırsınız
Başkasına demek kolayP günde gelecek az kaldi dün bana diyodun tadını çıkar diyetadını çıkarmaya bak
Bende o yok şuan sadece kasıklarımda ve rahimde iğne batması oluyorYani en belirgin belirtim göğüs rengim değişti ve aşırı hassas.
Merhaba transferden kaçıncı gün acaba bu değerinizSelam kızlar. 2 gün önce değerim 427 çıkmıştı. Doktorum yükselişi görmek istediği için bugün yeniden kan verdim. Değer Y>1000 şeklinde gosteriyor net değeri göstermiyor. İki embriyo transfer edilmişti ikiz olma ihtimali varmı sizce?
Yaaaa isteeBaşkasına demek kolay
Ayy zor işlermiş canım ya keseyi görebilecek miyim, sonra kalp atışını duyabilecek miyim?…. Henüz diğer aşamaları bilmiyorumP günde gelecek az kaldi dün bana diyodun tadını çıkar diyetadını çıkarmaya bak
Merhaba 14. Gün degerim canımMerhaba transferden kaçıncı gün acaba bu değeriniz