• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Selam kızlar. 2 gün önce değerim 427 çıkmıştı. Doktorum yükselişi görmek istediği için bugün yeniden kan verdim. Değer Y>1000 şeklinde gosteriyor net değeri göstermiyor. İki embriyo transfer edilmişti ikiz olma ihtimali varmı sizce?

O ozdenkocak88 canım sen ne yaptın? Hiç sesin çıkmıyor. Kaç haftalık oldunuz? Çarşamba günü kalp atışına gidecektin dimi? Sen bende önce transfer oldun aslında. 29 mart ben 1 nisan. Geçen cumartesi günü ben kalp atışını düydüm 6+4de.
Canım 7+5 i bitirdik şükür 😇 çarsamba 8 oluyoruz 🙄 yani en son 5+6 iken muayene olmustum keseyi görmüştük o zaman da 8. Haftaya kadar evde böyle saf gibi bekledim gün geçtikçe gerilip strese girdim yani çoktan muayene olup çoktan kalp atışını duyabilirdim hani kalp atışı duymayacaksam da ilaçları keserdim böyle beklemek çok yorucu imiş

Selam kızlar. 2 gün önce değerim 427 çıkmıştı. Doktorum yükselişi görmek istediği için bugün yeniden kan verdim. Değer Y>1000 şeklinde gosteriyor net değeri göstermiyor. İki embriyo transfer edilmişti ikiz olma ihtimali varmı sizce?
Canim betaya göre ikiz mi tek mi oldugu belirlenemiyormus kese gününe kadar sabretmek lazim🥰

Canım 7+5 i bitirdik şükür 😇 çarsamba 8 oluyoruz 🙄 yani en son 5+6 iken muayene olmustum keseyi görmüştük o zaman da 8. Haftaya kadar evde böyle saf gibi bekledim gün geçtikçe gerilip strese girdim yani çoktan muayene olup çoktan kalp atışını duyabilirdim hani kalp atışı duymayacaksam da ilaçları keserdim böyle beklemek çok yorucu imiş
Duyarsın canım çok stres yapma. Gerçi ben doktorun kapısında stresten ağlamıştım 😂 ama duyunca çok rahatladım. Ben de yarın 7 haftalık olucam

Ben lutinus progestan olarak kullanıyorum fitil artık çok ileri gitmiyor bugğn farkettim ama rahim çok kalınlaştı sanırım

kızlar, kalp atışını duymadan önce hamile gibi hissetmediğiniz oldu mu ?
Benim ilk tüp bebek denemem de 8. Gün idrarda pozitif 12. Gün kanda 560 küsürler de beta gördükten sonra ve 5. Hafta kese gördüğümde belirtilerim başladı dedim kesin hamileyim keseyi gördükten sonra 2 hafta sonrasına kalp atışını görmek için randevu verdi dr ama keseyi gördükten 5 gün sonra bir gün belirtilerim oluyor diğer gün olmuyor bir gün oluyor 2 gün belirti hiç yok anladım bir gariplik var 6. Hafta da başka bir doktora gittim kalp atışına bakmak için kese boş dedi sonra 2 hafta sonunda kendi doktorum baktı ve boş gebelik dedi… 5 bc kalite dondurulmuş tek embriyo transferiydi ama boş gebelik oldu canım.. bu demek değil tabiki herkesin böyle olacak ama benim başıma böyle bir olay gelmişti deli gibi forumları okuyordum boş gebelik olduğunu anlaşmıştım ama kabullenmek istememiştim üstünden 5 ay geçti 2. Ye başlayacağım inşallah tedaviye rabbim nasip ederse

kızlar, kalp atışını duymadan önce hamile gibi hissetmediğiniz oldu mu ?
Ama zaten mide bulantıları göğüs şişkinliği hormonlardan ve ilaçlardan da olabilir o dengesiz dalgalanmalar dediğim gibi ben öyle düşündüm ve benim başımdan böyle kötü bir olay geçti herkesin vücudu aynı değil canım tabiki Allah herkesin gönlüne göre iyilerle sonuçlandırsın bu süreci

Back