• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Benim de 12 Nisan’da oldu transferim 🥰
Canım ben 6. Gün kan verdim. 166 çıktı. 8. Gün tekrar verdim 522 çıktı. Dün keseyi gördük hamd olsun 5+2 ile uyumlu dedi doktorum. Hayırlı olsun bu arada tebrik ediyorum. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin İnşaAllah 🥰
Merhaba dün kaçıncı gününüzde transferden sonra,tek kese mi göründü değeriniz yüksek merak ettim 🌸🤗

Kızlar bugün evime geldim çok sukur🤲normal hayatıma yavaş yavaş donucem inşallah. Erken öğrenmek hiç iyi değilmiş bunu öğrendim şu an kafamda tuttu mu tutmadi mi düşüncesi bu seferde sağlıklı mi benimle mi değerim yukselocek minkorkusu sardi😕 kan vermek istiyorum eşim şiddetle karşı bu seferde😅

5.gunden merhabaa, ben cumaya kadar sabretmeyi planliyorum bakalim 9.gun olacak heralde. Ara ara adet sancisi gibi agrilar disinda biseyim yok, bi tek akintilarim artti surekli camasir degistiriyorum.
Kızlar bugün evime geldim çok sukur🤲normal hayatıma yavaş yavaş donucem inşallah. Erken öğrenmek hiç iyi değilmiş bunu öğrendim şu an kafamda tuttu mu tutmadi mi düşüncesi bu seferde sağlıklı mi benimle mi değerim yukselocek minkorkusu sardi😕 kan vermek istiyorum eşim şiddetle karşı bu seferde😅

5.gunden merhabaa, ben cumaya kadar sabretmeyi planliyorum bakalim 9.gun olacak heralde. Ara ara adet sancisi gibi agrilar disinda biseyim yok, bi tek akintilarim artti surekli camasir degistiriyorum.
İnşallah tutunmustur bebisin seninledir canim. Evet akinti progeston yapıyor galiba her saat başı degistirsem çamaşırını değişir o derece artti

kızlar bana yardımcı olun. 24.ünde 5.gün 2 embriyo transferi oldum. Dün gece 6.gün dayanamayıp evde test yaptım ve test yaptıktan sonra 1-2 dk bekleyip sonuç negatif gördüm. İnanılmaz üzüldüm. Sabah kalktığımda teste baktım. Çok ince silik 2. Çizgi çıkmış. Zaman geçtiği için güvenilir mi? Yorumlarınız nedir?Eki Görüntüle 3240830
Bende seninle aynıyım canım24 nisan 5. Gün embriyosu iki tane. Dün test yaptım negatif çıktı 😔 ama bence etken yaptık cuma gününe kadar hiç bit şekilde test yapmamayı düşünüyorum

O ozdenkocak88 canım sen ne yaptın? Hiç sesin çıkmıyor. Kaç haftalık oldunuz? Çarşamba günü kalp atışına gidecektin dimi? Sen bende önce transfer oldun aslında. 29 mart ben 1 nisan. Geçen cumartesi günü ben kalp atışını düydüm 6+4de.

Canım dün ve önceki gün bende öyleydim asla yatamadin rahat edemedim
Bence artık kaygılanma canım allah nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurtmazmış🌸🌸🙏 canım bu arada transfer tatihin ne senin

Back