• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Günaydın canım ☺️ Benim mide bulantılarım başladı. Heyecanlıyım, zaman geçmiyor. Eşim de sürekli hadi test yap bakalım duruyor mu bebek diye başımda🤣🤣
Sen nasılsın?
Belirti derken aman aman bişeyim yok hala bir gün çok uykum oluyor bir gün midem ekşiyor bir gün gayet iyim o kadar karışıkki teste çıkar hamile olduğumuz önemli olan artık kalp atışları önemli bizim için hiç lekelenme falan oldu mu

Aynı testi ben 50 liraya almistim😕üzülme canım çok erken zaten bir de ilk idrarla yapmak çok önemli 2 3 gün sonra tekrar bak
Bana neden öyle sattılar anlamadım çok pahalı geldi iki tane alacaktım bir tane almak zorunda kaldım..Bikaç gün sonra tekrar ederim artık yarın eşimin doğum günü ona süpriz yapacaktım😔

Bana neden öyle sattılar anlamadım çok pahalı geldi iki tane alacaktım bir tane almak zorunda kaldım..Bikaç gün sonra tekrar ederim artık yarın eşimin doğum günü ona süpriz yapacaktım😔
Herhalde eczanenin ilk müşterisi sendin tüm hasılatı senden cikarmislar üzülme sakın vakti saati var çok erken dahaaa

Belirti derken aman aman bişeyim yok hala bir gün çok uykum oluyor bir gün midem ekşiyor bir gün gayet iyim o kadar karışıkki teste çıkar hamile olduğumuz önemli olan artık kalp atışları önemli bizim için hiç lekelenme falan oldu mu
Yok canım 7. Gün olmuştu regl günümde. 2-3 gün sürdü kan sulandırıcıyı kesince bir daha olmadı. Senin oldu mu ? Çarşamba günü gideceğiz kalp atışına İnşaAllah

Yok canım 7. Gün olmuştu regl günümde. 2-3 gün sürdü kan sulandırıcıyı kesince bir daha olmadı. Senin oldu mu ? Çarşamba günü gideceğiz kalp atışına İnşaAllah
Benim çok şükür lekelenme ile ilgili bir sorun olmadı zaten doktorum kan genetik testler yaptı çarşamba kalp atışı için gittiğimde sonuçlarım çıkmış olacak hayırlısı bakalım

Kızlar 5.gündeyim iki gündür özellikle bugün acayip bel ağrım var uzaninca sırtüstü yatirmayacak derecede normalmi? Pozitif olup böyle bir durum yaşayan varmı?
Bel ağrısı ve göğüs ağrısı alınan hormonlardan kaynaklı. Bu ağrılar olucak diye kağıt verdiler hastaneden. Hamilelikten kaynaklı değil ilk ay zaten belirtin olmuyormuş.

Back