Benim de 12 Nisan’da oldu transferim
Merhaba dün kaçıncı gününüzde transferden sonra,tek kese mi göründü değeriniz yüksek merak ettimCanım ben 6. Gün kan verdim. 166 çıktı. 8. Gün tekrar verdim 522 çıktı. Dün keseyi gördük hamd olsun 5+2 ile uyumlu dedi doktorum. Hayırlı olsun bu arada tebrik ediyorum. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin İnşaAllah
Amin. Canım hepimiz inşallahL
Benimde 2 adet transfer edildi. İnş gönlünüze göre verir sağlıkla kucağınıza alırsınız
Aynen oylee yürürken felan belli ediyoBenim gala devam ediyor bel ağrım hatta çok ayakta durayım ağrımaya başlıyor anında
İnşallah canimmmmİnşallah canımmbelirti aramıyodum aslında ama ağrı çok belirgin bı şekilde kendini hissettirince acabami dedim
Kızlar bugün evime geldim çok sukurnormal hayatıma yavaş yavaş donucem inşallah. Erken öğrenmek hiç iyi değilmiş bunu öğrendim şu an kafamda tuttu mu tutmadi mi düşüncesi bu seferde sağlıklı mi benimle mi değerim yukselocek minkorkusu sardi kan vermek istiyorum eşim şiddetle karşı bu seferde
İnşallah tutunmustur bebisin seninledir canim. Evet akinti progeston yapıyor galiba her saat başı degistirsem çamaşırını değişir o derece artti5.gunden merhabaa, ben cumaya kadar sabretmeyi planliyorum bakalim 9.gun olacak heralde. Ara ara adet sancisi gibi agrilar disinda biseyim yok, bi tek akintilarim artti surekli camasir degistiriyorum.
Insallah benimledir, genetik taramali yapildi bu defa, baska da denenebilecek bir sey kalmadi heraldeİnşallah tutunmustur bebisin seninledir canim. Evet akinti progeston yapıyor galiba her saat başı degistirsem çamaşırını değişir o derece artti
Dua etmekten başka elimizden gelen birsey yokInsallah benimledir, genetik taramali yapildi bu defa, baska da denenebilecek bir sey kalmadi heralde
Bende seninle aynıyım canım24 nisan 5. Gün embriyosu iki tane. Dün test yaptım negatif çıktıkızlar bana yardımcı olun. 24.ünde 5.gün 2 embriyo transferi oldum. Dün gece 6.gün dayanamayıp evde test yaptım ve test yaptıktan sonra 1-2 dk bekleyip sonuç negatif gördüm. İnanılmaz üzüldüm. Sabah kalktığımda teste baktım. Çok ince silik 2. Çizgi çıkmış. Zaman geçtiği için güvenilir mi? Yorumlarınız nedir?Eki Görüntüle 3240830
Tek kese göründü.25 Nisan’da gördük. 3 Mayıs’ta da kalp atışı için gideceğim İnşaAllahMerhaba dün kaçıncı gününüzde transferden sonra,tek kese mi göründü değeriniz yüksek merak ettim
Allah tamamına erdirsin maşallahTek kese göründü.25 Nisan’da gördük. 3 Mayıs’ta da kalp atışı için gideceğim İnşaAllah
Âmin canım İnşaAllah. Allah razı olsunAllah tamamına erdirsin maşallah
Maşallah ben sana demiştim sen de hamile kalacan öyle hissediyorum
Evet benim de 11.günüm pozitifi gördük çok şükür yarın tekrar kan vereceğimÂmin canım İnşaAllah. Allah razı olsunSen transfer oldun mu ? Kaçıncı günün ?
MaşaAllah canım tebrik ederimEvet benim de 11.günüm pozitifi gördük çok şükür yarın tekrar kan vereceğim
Aminn ecmainMaşaAllah canım tebrik ederimRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin İnşaAllah
Allah razı olsun kuzumMaşallah ben sana demiştim sen de hamile kalacan öyle hissediyorum
Canım dün ve önceki gün bende öyleydim asla yatamadin rahat edemedim
Bence artık kaygılanma canım allah nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurtmazmışKızlar bugün evime geldim çok sukurnormal hayatıma yavaş yavaş donucem inşallah. Erken öğrenmek hiç iyi değilmiş bunu öğrendim şu an kafamda tuttu mu tutmadi mi düşüncesi bu seferde sağlıklı mi benimle mi değerim yukselocek minkorkusu sardi kan vermek istiyorum eşim şiddetle karşı bu seferde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?