Canım ilk 5 dakika da çıkan sonuç geçerli oluyor erken gebelik testiyle ilk idrarjnla denesenekızlar bana yardımcı olun. 24.ünde 5.gün 2 embriyo transferi oldum. Dün gece 6.gün dayanamayıp evde test yaptım ve test yaptıktan sonra 1-2 dk bekleyip sonuç negatif gördüm. İnanılmaz üzüldüm. Sabah kalktığımda teste baktım. Çok ince silik 2. Çizgi çıkmış. Zaman geçtiği için güvenilir mi? Yorumlarınız nedir?Eki Görüntüle 3240830
En güzeli kuzummm ne zaman gununAh sonuçtan o kadar korkuyorum ki kabri tahlilini bekleyeceğim sanırım
Cuma günü doktorum testi yap dedi. Daha baya var (En güzeli kuzummm ne zaman gunun
Az kalmış canım inşallah gonlunden geçer olur en kısa zamandaCuma günü doktorum testi yap dedi. Daha baya var (
Ben de çok korkuyorum ma dayanamıyorum da çarşamba sabah idrar testi yapicam kesin karar verdim 10. Günüm oluyor o gün transfer günü dahil.Ah sonuçtan o kadar korkuyorum ki kabri tahlilini bekleyeceğim sanırım
Sizde mi 24ünde transfer oldunuz, bir belirtiniz var mı?Ben de çok korkuyorum ma dayanamıyorum da çarşamba sabah idrar testi yapicam kesin karar verdim 10. Günüm oluyor o gün transfer günü dahil.
Hayırlı olsun cnmCanım yeni görüyorum tebrik ederimsen ne zaman olmuştun transfer benim de bugğn 6. Günümdü bi cesaret yaptım test çift gördüm gidip kan verdim 16.7 çıktı inşallah test günümüze kadar artar
Hangi marka o oyleeeeeAz önce erken gebelik testine 130₺ verdim nolacak bu halimiz
Teşekkür ederim canım darısı sizlere olsunHayırlı olsun cnmBenim de bugün 6.günüm seninki tek mi çift trasfer bende yapıcam ama tek olduğu için çıkmaz diye korkuyorum
Saol canım benim ya eşim bekleyelim dedi ben inat ettim gidelim diye biraz düşük ama inşallah artarSağol kuzum 5. Günüm de pozitifi gördüm kan icin gunhmh beklemek istedim 2 güne bir artış için stres yapmak istemedim. Ay masallah senin de gözün agdinsağlıkla kavuşalım jnsallah
İnsan merak ediyor duramiyor haklibolarak sana az kalmış ben cumartesi gidicemSaol canım benim ya eşim bekleyelim dedi ben inat ettim gidelim diye biraz düşük ama inşallah artarçarşamba günümdü o günü beklicem artık
Evet , kasıklarımda doluluk hissi var bı tek , başka bişey yokSizde mi 24ünde transfer oldunuz, bir belirtiniz var mı?
Ama benim 3. Gün embriyosu 2 adet transfer edildi ,Sizde mi 24ünde transfer oldunuz, bir belirtiniz var mı?
Günaydın canımKızlar günaydın sırada kalp atışını görmeye gidecekler nasıl durumunuz
Canım dün ve önceki gün bende öyleydim asla yatamadin rahat edemedimKızlar 5.gündeyim iki gündür özellikle bugün acayip bel ağrım var uzaninca sırtüstü yatirmayacak derecede normalmi? Pozitif olup böyle bir durum yaşayan varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?