2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Canım ilk 5 dakika da çıkan sonuç geçerli oluyor erken gebelik testiyle ilk idrarjnla denesene

Canım yeni görüyorum tebrik ederimsen ne zaman olmuştun transfer benim de bugğn 6. Günümdü bi cesaret yaptım test çift gördüm gidip kan verdim 16.7 çıktı inşallah test günümüze kadar artar
Hayırlı olsun cnm Benim de bugün 6.günüm seninki tek mi çift trasfer bende yapıcam ama tek olduğu için çıkmaz diye korkuyorum

Sağol kuzum 5. Günüm de pozitifi gördüm kan icin gunhmh beklemek istedim 2 güne bir artış için stres yapmak istemedim. Ay masallah senin de gözün agdinsağlıkla kavuşalım jnsallah
Saol canım benim ya eşim bekleyelim dedi ben inat ettim gidelim diye biraz düşük ama inşallah artarçarşamba günümdü o günü beklicem artık

Kızlar 5.gündeyim iki gündür özellikle bugün acayip bel ağrım var uzaninca sırtüstü yatirmayacak derecede normalmi? Pozitif olup böyle bir durum yaşayan varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…