- 1 Nisan 2020
- 1.075
- 881
- 73
- 33
Predictor early yaptım çıkmadı zatenHangi marka o oyleeeee
Ben yaptım az önce negatifGünaydın kızlar,26sında transfer olup dayanamayıp test yapan var mıııı
Aynı testi ben 50 liraya almistimPredictor early yaptım çıkmadı zatenTransfer günü dahil 6.gündü bugün
Belirti derken aman aman bişeyim yok hala bir gün çok uykum oluyor bir gün midem ekşiyor bir gün gayet iyim o kadar karışıkki teste çıkar hamile olduğumuz önemli olan artık kalp atışları önemli bizim için hiç lekelenme falan oldu muGünaydın canımBenim mide bulantılarım başladı. Heyecanlıyım, zaman geçmiyor. Eşim de sürekli hadi test yap bakalım duruyor mu bebek diye başımda
Sen nasılsın?
Benimde 2 adet transfer edildi. İnş gönlünüze göre verir sağlıkla kucağınıza alırsınızAma benim 3. Gün embriyosu 2 adet transfer edildi ,
Canım hiç sıkmayın canınızı ben 8.gün yapmıştım hiç çıkmadı 10.gün idral testi silik çıktı düşün 2 gün bile farkediyorPredictor early yaptım çıkmadı zatenTransfer günü dahil 6.gündü bugün
Bana neden öyle sattılar anlamadım çok pahalı geldi iki tane alacaktım bir tane almak zorunda kaldım..Bikaç gün sonra tekrar ederim artık yarın eşimin doğum günü ona süpriz yapacaktımAynı testi ben 50 liraya almistimüzülme canım çok erken zaten bir de ilk idrarla yapmak çok önemli 2 3 gün sonra tekrar bak
Seninde tek embiro mu cnm?Canım hiç sıkmayın canınızı ben 8.gün yapmıştım hiç çıkmadı 10.gün idral testi silik çıktı düşün 2 gün bile farkediyor
Herhalde eczanenin ilk müşterisi sendin tüm hasılatı senden cikarmislar üzülme sakın vakti saati var çok erken dahaaaBana neden öyle sattılar anlamadım çok pahalı geldi iki tane alacaktım bir tane almak zorunda kaldım..Bikaç gün sonra tekrar ederim artık yarın eşimin doğum günü ona süpriz yapacaktım
Yok canım 2 tane 5.gün embriyosu transfer edilmiştiSeninde tek embiro mu cnm?
Hayırlısı olsun bekliycez mecbur napalımYok canım 2 tane 5.gün embriyosu transfer edilmişti
Yok canım 7. Gün olmuştu regl günümde. 2-3 gün sürdü kan sulandırıcıyı kesince bir daha olmadı. Senin oldu mu ? Çarşamba günü gideceğiz kalp atışına İnşaAllahBelirti derken aman aman bişeyim yok hala bir gün çok uykum oluyor bir gün midem ekşiyor bir gün gayet iyim o kadar karışıkki teste çıkar hamile olduğumuz önemli olan artık kalp atışları önemli bizim için hiç lekelenme falan oldu mu
YaaaaCanım dün ve önceki gün bende öyleydim asla yatamadin rahat edemedim
İnşallah yerleşme bwlirtidisidir
Belirti hiç atamayın ben belirtisiz değer gördüm inanamadık bile belirti desen hala yok bir kaç kişi ile konuşuyoruz aynı durumdalar onlardaHayırlısı olsun bekliycez mecbur napalım
Yok canım 2 tane 5.gün embriyosu transfer edildi ilk kese görmeye gittiğimde tek kese görüldü doktorum daha çok yeni kalp atışında daha Detaylı gözükür dediSeninde tek embiro mu cnm?
Benim gala devam ediyor bel ağrım hatta çok ayakta durayım ağrımaya başlıyor anındaCanım dün ve önceki gün bende öyleydim asla yatamadin rahat edemedim
İnşallah canımmİnşallah yerleşme bwlirtidisidir
Benim çok şükür lekelenme ile ilgili bir sorun olmadı zaten doktorum kan genetik testler yaptı çarşamba kalp atışı için gittiğimde sonuçlarım çıkmış olacak hayırlısı bakalımYok canım 7. Gün olmuştu regl günümde. 2-3 gün sürdü kan sulandırıcıyı kesince bir daha olmadı. Senin oldu mu ? Çarşamba günü gideceğiz kalp atışına İnşaAllah
Bel ağrısı ve göğüs ağrısı alınan hormonlardan kaynaklı. Bu ağrılar olucak diye kağıt verdiler hastaneden. Hamilelikten kaynaklı değil ilk ay zaten belirtin olmuyormuş.Kızlar 5.gündeyim iki gündür özellikle bugün acayip bel ağrım var uzaninca sırtüstü yatirmayacak derecede normalmi? Pozitif olup böyle bir durum yaşayan varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?