• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

kızlar bana yardımcı olun. 24.ünde 5.gün 2 embriyo transferi oldum. Dün gece 6.gün dayanamayıp evde test yaptım ve test yaptıktan sonra 1-2 dk bekleyip sonuç negatif gördüm. İnanılmaz üzüldüm. Sabah kalktığımda teste baktım. Çok ince silik 2. Çizgi çıkmış. Zaman geçtiği için güvenilir mi? Yorumlarınız nedir?Eki Görüntüle 3240830
Canım ilk 5 dakika da çıkan sonuç geçerli oluyor erken gebelik testiyle ilk idrarjnla denesene🌻

Canım yeni görüyorum tebrik ederim🥰🤲sen ne zaman olmuştun transfer benim de bugğn 6. Günümdü bi cesaret yaptım test çift gördüm gidip kan verdim 16.7 çıktı inşallah test günümüze kadar artar 🥰🤲
Hayırlı olsun cnm 🥰Benim de bugün 6.günüm seninki tek mi çift trasfer bende yapıcam ama tek olduğu için çıkmaz diye korkuyorum🙈

Sağol kuzum 5. Günüm de pozitifi gördüm kan icin gunhmh beklemek istedim 2 güne bir artış için stres yapmak istemedim. Ay masallah senin de gözün agdin♥️🥰sağlıkla kavuşalım jnsallah
Saol canım benim ya eşim bekleyelim dedi ben inat ettim gidelim diye biraz düşük ama inşallah artar🤲çarşamba günümdü o günü beklicem artık

Kızlar 5.gündeyim iki gündür özellikle bugün acayip bel ağrım var uzaninca sırtüstü yatirmayacak derecede normalmi? Pozitif olup böyle bir durum yaşayan varmı?

Back