• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Canım o hepimizde oldu. İlaçlarda o ağrıları yapıyor. Benim dün aynı adet ağrısı gibi ağrım vardı. Rahim genişlerkende olabiliyor hiç üzme kendini.
Evet bugün bende de var alt karnımda agri hissettirior oyi düşünelim iyi olsun

Ben de transferin ilk gunu bebek isteyen baska bir arkadasin hamile oldugunu gormustum ruyamda. Heralde kendimi o kadar inandirmisim ki benim olmayacagina, ruyamda bile kendimi degil baskasini goruyorum

Ben de transferin ilk gunu bebek isteyen baska bir arkadasin hamile oldugunu gormustum ruyamda. Heralde kendimi o kadar inandirmisim ki benim olmayacagina, ruyamda bile kendimi degil baskasini goruyorum
Bu ben kendimi çok inandirmistim ama Allahtan ümit kesilmedi bak

Tebrikler canım benim ben de zor dayanıyorum 26 Nisan oldu benimki yapsam mı acaba ben de.. kayınvalidemi çok severdim aşırı torun isteği vardı geçen sene bu zamanlar vefat etti . Dün gece ilk defa rüyamda gördüm onu .. hayır olsun inşallah çok mutluydu 🥹
İkimiz de aynı gün olduk yarın test yapsak mı ne diyorsun🙈🙈Ama benim tek embriyo çıkar mı ki?

Keşke yapmadaydım önceden yapmak isteyen varsa yapmayon kızlar modum çok düştü sol kaısğımda batma var göğüsler şiş ve dokununca ağrıyor ne bilim ya inşallah pozitifi görürüz
Canım beta hcg önce kana sonra idrara geçiyor. Eğer bu kadar merak ettiysen keşke kan testi verseydin. Çünkü idrara daha geçmemiş olabilir kendini üzmüşsün

Keşke yapmadaydım önceden yapmak isteyen varsa yapmayon kızlar modum çok düştü sol kaısğımda batma var göğüsler şiş ve dokununca ağrıyor ne bilim ya inşallah pozitifi görürüz
Benim 3.gun embriyosu 8.gun idrarda çıkmadı 10.gun çok silik çıktı oda cokmuxun dakikalar sonra gittim kan verdim 15 çıktı erken daha bence

Back