- 19 Şubat 2023
- 3.639
- 4.709
- 48
- 28
Ben de ilk gün ikiz görmüştüm ama tekRüyamda ikiz gördüm ama bilmiyorunşimdi de onu bekleyeceğim heyecanla

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de ilk gün ikiz görmüştüm ama tekRüyamda ikiz gördüm ama bilmiyorunşimdi de onu bekleyeceğim heyecanla
Öyle tabi cabim tutunsunda rabbim hayırlısını versinBen de ilk gün ikiz görmüştüm ama tekay hiç önemli değil zaten sağlıklı olsunda tek çift hiç önemli değil
![]()
Cıkar o zaman. Bugun 6.gunumuzBenim 5. Gün embriyosu ,
Çok sevindim canım Allah hayırlı etsin inşallah sağlıkla ilerlerÖyle tabi cabim tutunsunda rabbim hayırlısını versin3 senedir evlat evlat diye dolaniyorum buna da çok sukur
![]()
Ya kuzum Allah razı olsunnÇok sevindim canım Allah hayırlı etsin inşallah sağlıkla ilerlerhayırlısıyla ben ikiz olacak diyorum grubun ilk ikizi olacak galiba
hadi gözün aydın
Sağol kuzum aynen sağlıklı olsunda rabbim ne nasip ederse başım gözüm ustunee . Ay mayıs olsun sen yaz yaz buraya da az kalmış carsambayaaadamlakcbs hayırlı olsun canım, 5.gün çıkması bir ihtimal ikiz gebelik olabilir.Benim daha önceki ikiz gebeliğim de 5.gün çıkmıştı ama 5.gün çıkıp tek gebelik olanlar da olmuştu o zaman.Onemli olan sağlıklı olması tâbi.Ben bu topige yazmayı bıraktım transferim 3 Mayıs'ta ay Zaman geçmiyor
![]()
=Sağol kuzum aynen sağlıklı olsunda rabbim ne nasip ederse başım gözüm ustunee . Ay mayıs olsun sen yaz yaz buraya da az kalmış carsambayaaa![]()
Aminnn canimmmm. Umutlu ol ki hersey güzel olsun inşallah=
Buraya da yazarım arada , daha önce başarısız denemelerim olunca çok umutlu olmak istemiyorum ama diyorum bu sefer olacak herşey olacak şekilde ama ne bileyimAma ilk denemede ki heyecan aynısı var , Rabbim bu sefer nasip eder inşallah
![]()
İnşaAllah canım. Pozitif ol. Benim 4. Denememde tuttu çok şükür. Rabbim isteyen herkese nasip etsin İnşaAllah=
Buraya da yazarım arada , daha önce başarısız denemelerim olunca çok umutlu olmak istemiyorum ama diyorum bu sefer olacak herşey olacak şekilde ama ne bileyimAma ilk denemede ki heyecan aynısı var , Rabbim bu sefer nasip eder inşallah
![]()
Sen hangi doktora gideceksin canım? Gebelik takibi için.Öyle tabi cabim tutunsunda rabbim hayırlısını versin3 senedir evlat evlat diye dolaniyorum buna da çok sukur
![]()
Hiçbir fikrim yok ki kuzum yaaa arkadaşım farabide bir doktora gitnisti çok da memnun du evimde oraya yakin orayı fusunebilirim belkiSen hangi doktora gideceksin canım? Gebelik takibi için.
Ben sordum çay kahve işini çık seviyorsun günde ikisinden birini bir defa içebilirsin dedi ilk gün hariç hep bi fincan kahve içtimAynen sakınan göze çöp batar mantığında ilerledim. Çay kahve dışında hersey yedim içtim birde sigara kullanan biriydinmm içmedim hic
Ben son güne kadar yapmayacaktım ama bir saat önce pozitif çıkanları görünce gaza geldim yaptım ve sonuç negatif çıktı awox marka test ile yaptım. 24 nisanda transfer oldum canım. Moralim bozulduHerkese merhaba , sanki günler geçmiyormuş gibi hissediyorum, 24 nisanda transfer oldu , bugün test yapsam çok mu erken olur ? Benim gibi 24 nisanda olan var mı?
Cay kahve ile aram zaten yoktu kahvalti haricinde çok nadir çay içen biriydim o yüzden sıkıntı yaşamadım beni zorlayan tek şey sigrayadiBen sordum çay kahve işini çık seviyorsun günde ikisinden birini bir defa içebilirsin dedi ilk gün hariç hep bi fincan kahve içtim
Bana heryer uzakHiçbir fikrim yok ki kuzum yaaa arkadaşım farabide bir doktora gitnisti çok da memnun du evimde oraya yakin orayı fusunebilirim belki
Bunun için sakin moralini bozma bak. Çok erken dahaaa benim çift transfer olduğu için yapabildim ki çıkmasaydı da asla kendimi uzemeyecektim çünkü biliyorum ki erkendi. En erken 8. Gününde bir daha bak kizumBen son güne kadar yapmayacaktım ama bir saat önce pozitif çıkanları görünce gaza geldim yaptım ve sonuç negatif çıktı awox marka test ile yaptım. 24 nisanda transfer oldum canım. Moralim bozuldu
Ahahahahah doktor haklı isyandaBana heryer uzakkozağaçda oturunca
bende önceden medicana ya gitmiştim doktorlarını sevmedim. Ondan medovaya başlayınca devam ettim. Doktorum diyor ki bütün takiplerini ben yaptım tüp bebeği gittin başkasına oldun
![]()
Zaten beğenmezsen değiştirirsin ne olacak sanki ben bu kafadayımAhahahahah doktor haklı isyandaama nasip oradaymış işte. Ben bosnadayjm öyle mesafe sıkıntım yok çok şükür ama evet senin için baya zor olur mwdova da çok iyi hastane işte benim önümde bir örnek olunca ona güvendim acikcasi
Aynen oyleee parayi sen verdikten sonraZaten beğenmezsen değiştirirsin ne olacak sanki ben bu kafadayım![]()