• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

damlakcbs damlakcbs hayırlı olsun canım, 5.gün çıkması bir ihtimal ikiz gebelik olabilir.Benim daha önceki ikiz gebeliğim de 5.gün çıkmıştı ama 5.gün çıkıp tek gebelik olanlar da olmuştu o zaman.Onemli olan sağlıklı olması tâbi.Ben bu topige yazmayı bıraktım transferim 3 Mayıs'ta ay Zaman geçmiyor 🙄

Çok sevindim canım Allah hayırlı etsin inşallah sağlıkla ilerler ☺️ hayırlısıyla ben ikiz olacak diyorum grubun ilk ikizi olacak galiba🥹 hadi gözün aydın
Ya kuzum Allah razı olsunn🤲tek çift farketmez sağlıklı olsun da😅sabırla bekleyip ogrenicez insallah

damlakcbs damlakcbs hayırlı olsun canım, 5.gün çıkması bir ihtimal ikiz gebelik olabilir.Benim daha önceki ikiz gebeliğim de 5.gün çıkmıştı ama 5.gün çıkıp tek gebelik olanlar da olmuştu o zaman.Onemli olan sağlıklı olması tâbi.Ben bu topige yazmayı bıraktım transferim 3 Mayıs'ta ay Zaman geçmiyor 🙄
Sağol kuzum aynen sağlıklı olsunda rabbim ne nasip ederse başım gözüm ustunee . Ay mayıs olsun sen yaz yaz buraya da az kalmış carsambayaaa 🥰🥰

Sağol kuzum aynen sağlıklı olsunda rabbim ne nasip ederse başım gözüm ustunee . Ay mayıs olsun sen yaz yaz buraya da az kalmış carsambayaaa 🥰🥰
=
Buraya da yazarım arada , daha önce başarısız denemelerim olunca çok umutlu olmak istemiyorum ama diyorum bu sefer olacak herşey olacak şekilde ama ne bileyim 🙄 Ama ilk denemede ki heyecan aynısı var , Rabbim bu sefer nasip eder inşallah 🙏🐣

=
Buraya da yazarım arada , daha önce başarısız denemelerim olunca çok umutlu olmak istemiyorum ama diyorum bu sefer olacak herşey olacak şekilde ama ne bileyim 🙄 Ama ilk denemede ki heyecan aynısı var , Rabbim bu sefer nasip eder inşallah 🙏🐣
Aminnn canimmmm. Umutlu ol ki hersey güzel olsun inşallah 🥰

=
İnşaAllah canım. Pozitif ol. Benim 4. Denememde tuttu çok şükür. Rabbim isteyen herkese nasip etsin İnşaAllah

Herkese merhaba , sanki günler geçmiyormuş gibi hissediyorum, 24 nisanda transfer oldu , bugün test yapsam çok mu erken olur ? Benim gibi 24 nisanda olan var mı?
Ben son güne kadar yapmayacaktım ama bir saat önce pozitif çıkanları görünce gaza geldim yaptım ve sonuç negatif çıktı awox marka test ile yaptım. 24 nisanda transfer oldum canım. Moralim bozuldu

Ben sordum çay kahve işini çık seviyorsun günde ikisinden birini bir defa içebilirsin dedi ilk gün hariç hep bi fincan kahve içtim
Cay kahve ile aram zaten yoktu kahvalti haricinde çok nadir çay içen biriydim o yüzden sıkıntı yaşamadım beni zorlayan tek şey sigrayadi🫠

Hiçbir fikrim yok ki kuzum yaaa arkadaşım farabide bir doktora gitnisti çok da memnun du evimde oraya yakin orayı fusunebilirim belki
Bana heryer uzak 😂 kozağaçda oturunca 😂😂 bende önceden medicana ya gitmiştim doktorlarını sevmedim. Ondan medovaya başlayınca devam ettim. Doktorum diyor ki bütün takiplerini ben yaptım tüp bebeği gittin başkasına oldun 😂😂

Ben son güne kadar yapmayacaktım ama bir saat önce pozitif çıkanları görünce gaza geldim yaptım ve sonuç negatif çıktı awox marka test ile yaptım. 24 nisanda transfer oldum canım. Moralim bozuldu
Bunun için sakin moralini bozma bak. Çok erken dahaaa benim çift transfer olduğu için yapabildim ki çıkmasaydı da asla kendimi uzemeyecektim çünkü biliyorum ki erkendi. En erken 8. Gününde bir daha bak kizum

Bana heryer uzak 😂 kozağaçda oturunca 😂😂 bende önceden medicana ya gitmiştim doktorlarını sevmedim. Ondan medovaya başlayınca devam ettim. Doktorum diyor ki bütün takiplerini ben yaptım tüp bebeği gittin başkasına oldun 😂😂
Ahahahahah doktor haklı isyanda😅ama nasip oradaymış işte. Ben bosnadayjm öyle mesafe sıkıntım yok çok şükür ama evet senin için baya zor olur mwdova da çok iyi hastane işte benim önümde bir örnek olunca ona güvendim acikcasi

Ahahahahah doktor haklı isyanda😅ama nasip oradaymış işte. Ben bosnadayjm öyle mesafe sıkıntım yok çok şükür ama evet senin için baya zor olur mwdova da çok iyi hastane işte benim önümde bir örnek olunca ona güvendim acikcasi
Zaten beğenmezsen değiştirirsin ne olacak sanki ben bu kafadayım 😂

Back