• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Deger yuksek olunca, ıcınız de rahat deıl mı🥰
Aynen ama inanır mısınız sonucun pozitif olduğunu bilmeme rağmen idrar testi yaparken elime ayağıma titreme düştüğünü farkettim. Hep negatif gördüğüm için psikolojimi altüst etmiş idrar testleri. O yüzden de hiç elim gitmedi test gününden önce idrar testi yapmaya. Cok şükür sonunda pozitifi gördüm 🤲🥰 inşallah sağlıkla ilerler 🤲🥰

Aynen ama inanır mısınız sonucun pozitif olduğunu bilmeme rağmen idrar testi yaparken elime ayağıma titreme düştüğünü farkettim. Hep negatif gördüğüm için psikolojimi altüst etmiş idrar testleri. O yüzden de hiç elim gitmedi test gününden önce idrar testi yapmaya. Cok şükür sonunda pozitifi gördüm 🤲🥰 inşallah sağlıkla ilerler 🤲🥰
Maalesef oyle.. Neyse o gunler mazıde kaldı, saglıcakla ılerlesın ınsallah, hayırlısıyla kucagınıza alın..❤️

12.haftada ogrenmıstım ben ıkızlerımde, bırı 12 de gosterdı, bırı de 13.haftada gostermıstı.. Ama cogu doktor garantı olsun dıye 16yı bekler.. Nıfty yaptırırsanız da kandan bellı olur
Aa çok iyi o zaman salı günü 7. Haftaya gireceğiz 12. Haftaya bir şey kalmadı 🌸

İlaçlarıma devame diyorum canım byarada bir kaç kişi sey yazmıs belirtiler kaybolduysa bebek yoktur kötü giden bişe vardır diye o yğzden panikledim
Hayır canım hiç alakası yok. Günden güne değişiyor bir gün çok belirti be ağrı oluyır bir gün ise hiş olmuyor. Böyle saçma şeyleri kafana takma

Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah🥰 🤲

Ben son güne kadar yapmayacaktım ama bir saat önce pozitif çıkanları görünce gaza geldim yaptım ve sonuç negatif çıktı awox marka test ile yaptım. 24 nisanda transfer oldum canım. Moralim bozuldu
Yalnız değilsin ben de biraz önce yaptım tek çizgi , bilemiyorum kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum zaten , hakkımızfa hayırlısı

Hayır canım hiç alakası yok. Günden güne değişiyor bir gün çok belirti be ağrı oluyır bir gün ise hiş olmuyor. Böyle saçma şeyleri kafana takma
Çok tesekkur ederım canım o kadar cok uzuldum ki kaç gündür yasadıgım stres bi de simdi bu cıktı kendimi cok dinlemeye basladım

Kızlar ben öğlenki fitilimi ve saat 3 de icmem gereken estrofemi unutmuşum 🤦🏻‍♀️ şimdi hatırlar hatırlamaz içtim bişey olur mu 4. gündeyim 🥺

Back