Daha çok erken üzme kendini sakinBen son güne kadar yapmayacaktım ama bir saat önce pozitif çıkanları görünce gaza geldim yaptım ve sonuç negatif çıktı awox marka test ile yaptım. 24 nisanda transfer oldum canım. Moralim bozuldu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha çok erken üzme kendini sakinBen son güne kadar yapmayacaktım ama bir saat önce pozitif çıkanları görünce gaza geldim yaptım ve sonuç negatif çıktı awox marka test ile yaptım. 24 nisanda transfer oldum canım. Moralim bozuldu
Ayrıca canim zaten çok erken olduğu için varsa da silik çıkıyor ben ilk idrarla yaptım sonrasında şu içtim vs emin olmak için bir kere daha yaptığımda o test çok çok silik cikmistiBen son güne kadar yapmayacaktım ama bir saat önce pozitif çıkanları görünce gaza geldim yaptım ve sonuç negatif çıktı awox marka test ile yaptım. 24 nisanda transfer oldum canım. Moralim bozuldu
Kacıncı gun embrıyosu ıdı?Ben son güne kadar yapmayacaktım ama bir saat önce pozitif çıkanları görünce gaza geldim yaptım ve sonuç negatif çıktı awox marka test ile yaptım. 24 nisanda transfer oldum canım. Moralim bozuldu
Fotoğrafını atsanaAyrıca canim zaten çok erken olduğu için varsa da silik çıkıyor ben ilk idrarla yaptım sonrasında şu içtim vs emin olmak için bir kere daha yaptığımda o test çok çok silik cikmisti
Çok teşekkür ederim canım, Rabb'im hepimize sağlıklı evlatlar versin.İnşaAllah canım. Pozitif ol. Benim 4. Denememde tuttu çok şükür. Rabbim isteyen herkese nasip etsin İnşaAllah
Bende dün kalp atışını duyunca anı olsun diye alıp yapacaktım almaya vaktim kalmadı sen saklayacak mısın
Ayyy kendim pozitif cikmisim gibi sevindim, hayirli olsun canim erken gebelik testi mi normal test mi bu
Ay yine ql yap kalsın kuzum. Tabiki saklayacagimBende dün kalp atışını duyunca anı olsun diye alıp yapacaktım almaya vaktim kalmadı sen saklayacak mısın
5. Gün dondurulmuş embriyo canımKacıncı gun embrıyosu ıdı?
Sağol kuzummm erken gebelik testi canimmAyyy kendim pozitif cikmisim gibi sevindim, hayirli olsun canim erken gebelik testi mi normal test mi bu
Darisi basimiza, dualarini eksik etme bizim icin de allahim sag saglim kucagina almayi nasip etsinSağol kuzummm erken gebelik testi canimm
Herzaman herkes duamda o masada yatarken bile buradaki herkesi kalbimden geçirdim rabbim kimseyi bekletmesin evlatla doldursun kucaklarinj insallahaminnnnnDarisi basimiza, dualarini eksik etme bizim icin de allahim sag saglim kucagina almayi nasip etsin
bende çerçeve tarzında bişey yapacağım ilk ultrason ilk gebelik testi falan yoksa çekmecelerin dolapların içinde bir oraya bi buraya dağınıklıktan başka bir şey olmaz gibi geliyorAy yine ql yap kalsın kuzum. Tabiki saklayacagim
10 yıldır istiyoruz canım ilk kez transfer oldu 29 yaşındayım inşallah tutmuşturçok erken üzme kendini sakin
SacmalamaaaaaaaaBenim 4.gunum ama adet sancisi gibi agrilarim basladi ya, vucudum adet olmak istiyor ilaclarim izin vermiyor
Ay evet evet çok güzel olur o sekildeeebende çerçeve tarzında bişey yapacağım ilk ultrason ilk gebelik testi falan yoksa çekmecelerin dolapların içinde bir oraya bi buraya dağınıklıktan başka bir şey olmaz gibi geliyor
Üzme kendinibcanim daha vakti zamanin var10 yıldır istiyoruz canım ilk kez transfer oldu 29 yaşındayım inşallah tutmuştur
Canım o hepimizde oldu. İlaçlarda o ağrıları yapıyor. Benim dün aynı adet ağrısı gibi ağrım vardı. Rahim genişlerkende olabiliyor hiç üzme kendini.Benim 4.gunum ama adet sancisi gibi agrilarim basladi ya, vucudum adet olmak istiyor ilaclarim izin vermiyor