• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Ben son güne kadar yapmayacaktım ama bir saat önce pozitif çıkanları görünce gaza geldim yaptım ve sonuç negatif çıktı awox marka test ile yaptım. 24 nisanda transfer oldum canım. Moralim bozuldu
Ayrıca canim zaten çok erken olduğu için varsa da silik çıkıyor ben ilk idrarla yaptım sonrasında şu içtim vs emin olmak için bir kere daha yaptığımda o test çok çok silik cikmisti

Fotoğrafını atsana 😂

20230430_140246.jpg

Ay yine ql yap kalsın kuzum. Tabiki saklayacagim 😅
bende çerçeve tarzında bişey yapacağım ilk ultrason ilk gebelik testi falan yoksa çekmecelerin dolapların içinde bir oraya bi buraya dağınıklıktan başka bir şey olmaz gibi geliyor

bende çerçeve tarzında bişey yapacağım ilk ultrason ilk gebelik testi falan yoksa çekmecelerin dolapların içinde bir oraya bi buraya dağınıklıktan başka bir şey olmaz gibi geliyor
Ay evet evet çok güzel olur o sekildeee

Benim 4.gunum ama adet sancisi gibi agrilarim basladi ya, vucudum adet olmak istiyor ilaclarim izin vermiyor 😂
Canım o hepimizde oldu. İlaçlarda o ağrıları yapıyor. Benim dün aynı adet ağrısı gibi ağrım vardı. Rahim genişlerkende olabiliyor hiç üzme kendini.

Eklentiler

• 5137CEF1-8608-4BEE-BE3D-15264890A3DB.png
    5137CEF1-8608-4BEE-BE3D-15264890A3DB.png
    179,1 KB · Görüntüleme: 34
Back